«Άγιον Όρος – Πνευματικές Περιπλανήσεις»

| 20 Απριλίου 2019 | 0 Comments

Ο Σύλλογος Αραχωβιτών Φϊλων του Αγίου Όρους,διοργανώνει και προσκαλεί τα μέλη του και όλους όσουν θα ήθελαν να δούν από κοντά την βραβευμένη Έκθεση Φωτογραφίας του φωτογράφου κ. Λουκά Κ. Λίλιου τιτλοφορούμενης «Άγιον Όρος – Πνευματικές Περιπλανήσεις» στοΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟΝ Διενοριακό Πνευματικό Κέντρο στην Αράχωβα (επί του κεντρικού δρόμου στις γέφυρες) από 20 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2019. Τα εγκαίνια της Έκθεσης, θα γίνουν το Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου στις 7:30μμ στον ίδιο χώρο με κεντρικό Ομιλητή τον κ.  Μανώλη Μελινό, Θεολόγο, Συγγραφέα και Διευθυντή της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟΝ ΟΡΟΣ – ΠΕΙΡΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ» .

Η είσοδος στον χώρο της Εκθέσεως είναι δωρεάν και εκτός από τα έργα του κ. Λίλιου θα δείτε και πολλές φωτογραφίες των μελών του Συλλόγου από τις προσκυνηματικές τους εκδρομές στο Αγιον Όρος εδώ και πάνω από 20 χρόνια.Ο κ. Μελινός, είναι συγγραφεύς πολλών αγιορειτικών βιβλίων και δημιουργός πολλών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών με θέμα το Άγιον Όρος.

Επίσης, θα βρείτε βιβλία για το Άγιον Όρος τόσο του Φωτογράφου κ. Λίλιου όσο και του θεολόγου και Συγγραφέα κ. Μελινού.

Επίσης, οι άνω των 18 άρενες μόνο (για ευνόητους λόγους), μπορούν να συμπληρώσουν και να καταθέσουν Αίτηση Εγγραφής Μέλους στον Σύλλογο Αραχωβιτών Φίλων του Αγίου Όρους «ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΗΣ

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Category: ΒΟΙΩΤΙΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com