- ΘΗΒΑ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αναστασία Δρίτσα

anastasiad

Μετά τις εκλογές επιστρέφουμε στην αγαπημένη ενότητα των αναγνωστών με τις συνεντεύξεις και τους προβληματισμούς νέων ανθρώπων της τοπικής μας κοινωνίας. Η Αναστασία Δρίτσα τελείωσε τις σπουδές της στη Νομική Αθηνών και διανύει ήδη τον πρώτο χρόνο δικηγορίας στην πολη της Θήβας στο γραφείο του πατέρα της γνωστού νομικού της πόλης. Συνεργάτης μας τη συνάντησε και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί της.

Είναι λίγο παρεξηγημένο το επάγγελμα του δικηγόρου, εσένα ποια είναι η γνώμη σου;
Όντως θα συμφωνούσα ότι το επάγγελμα μας είναι αρκετά παρεξηγημένο στις μέρες μας και αυτό ίσως περισσότερο τροφοδοτήθηκε και από τα τελευταία σκάνδαλα με το παραδικαστικό, κλονίστηκε πλέον το σχετικό ρητό η <δικαιοσύνη είναι τυφλή>. Είναι σίγουρα ένα καίριο ερώτημα αν υπάρχει δικαιοσύνη και αν αυτοί που την υπηρετούν δικαστές, δικηγόροι ασκούν ακριβοδίκαια το επάγγελμά τους.

Η ενασχόληση σου με τη δικηγορία ήταν για σένα ένα όνειρο που εκπληρώθηκε;

Διανύω ένα χρόνο δικηγορίας, είναι ένα επάγγελμα το οποίο κρατά σε εγρήγορση τη σκέψη σου, συγχρωτίζεσαι με ανθρώπους με προβλήματα της καθημερινότητας και παρόλες τις αντιξοότητες ή τις δυσκολίες ή και τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στη δικαιοσύνη ακόμα θέλω να πιστεύω απαντώντας στο δεύτερο ερώτημα ότι θα προσπαθήσω να ασκήσω το επάγγελμα μου όσο μπορώ καλύτερα γιατί είναι κάτι το οποίο με <κέντριζε> από πάντα.

Νιώθεις δικαιωμένη από την απόφασή σου να μείνεις στη Θήβα και αν ναι σε ποιους τομείς; Δίνει κίνητρα η πόλη μας στους νέους για μόνιμη εγκατάσταση;

Νιώθω δικαιωμένη για την επιστροφή μου στη Θήβα όσον αφορά κυρίως στο επαγγελματικό πεδίο. Υπήρχε ήδη το δικηγορικό γραφείο του πατέρα μου οπότε πιστεύω ότι ήταν μια σωστή επιλογή ο <επαναπατρισμός> μου στη Θήβα γιατί γνώριζα ότι στα πρώτα μου βήματα θα είχα ουσιαστική βοήθεια και θα μάθαινα πραγματικά. Είναι τεράστια η πληθώρα πρώην συμφοιτητών μου και νυν συναδέλφων μου που επέλεξαν να μείνουν στην Αθήνα και ακόμα μπορεί «να σερβίρουν καφέ» στους εργοδότες τους όσο υπερβολικό και αν ακούγεται. Η επαρχία στο δικό μας κλάδο δίνει όντως κίνητρα για επαγγελματική ανέλιξη, διατηρώ ωστόσο μια επιφύλαξη για τα υπόλοιπα επαγγέλματα και για τους άλλους τομείς.

Είσαι ικανοποιημένη γενικά από τον τρόπο ζωής στη Θήβα;  Ποιες αλλαγές θα πρότεινες και σε ποιους τομείς;

Είμαι ικανοποιημένη από τις ευκαιρίες που μου δίνονται στο επάγγελμά μου σε ένα γενικό πλαίσιο όμως θα έλεγα ότι κάπου χωλαίνουμε. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν αλλά οι εκάστοτε ιθύνοντες μένουν μόνο στα ‘λόγια», νιώθω πολλές φορές ότι υπάρχει η διάθεση για αλλαγή αλλά σταματάει εκεί δεν περνάει στην πράξη. Όταν για παράδειγμα είμαι αναγκασμένη να πίνω νερό από εμφιαλωμένα μπουκάλια γιατί το νερό μας είναι μολυσμένο από εξασθενές χρώμιο εντοπίζεται δηλαδή το πρόβλημα αλλά παραμένει πρόβλημα τότε? Σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα είναι ένα από τα προβλήματα αλλά όπως ανέφερα δεν αρκεί μόνο η διάθεση και απλά ο εντοπισμός και η συζήτηση των προβλημάτων απαιτείται και η λύση τους μέσα από πράξεις.

Στον ελεύθερό σου χρόνο με τι ασχολείσαι;

Δυστυχώς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο αλλά προσωπικά πέρα από μια έξοδο για ένα καφέ, ποτό θα ήθελα να υπήρχαν κάποιες εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος που ακόμα και αν γίνονται δεν υπάρχει ενημέρωση ή σωστή προώθηση για την ύπαρξή τους. Θα ήθελα να προσθέσω επίσης πως θα έβρισκα σίγουρα χρόνο για κάποια αθλητική δραστηριότητα αν υπήρχε κάποιο κολυμβητήριο στη Θήβα για το οποίο ακούω ότι θα υλοποιηθεί από την παιδική μου ηλικία αλλά μάλλον παρέμεινε για άλλη μια φορά στα λόγια.

Στις εκλογές που μας πέρασαν μεγάλη ήταν η αποχή κυρίως από την πλευρά των νέων ανθρώπων. Ποια είναι η γνώμη σου που οφείλεται αυτή η απαξίωση της πολιτικής;

Η απαξίωση των νέων ανθρώπων με συνέπεια την αποχή από την ψήφο στις πρόσφατες εκλογές ερμηνεύεται κατά την άποψή μου ως μια μορφή παραίτησης. Πράγματι τίποτα δεν αλλάζει ουσιαστικά στο πολιτικό σκηνικό γιατί οι πολιτικοί αρέσκονται να αναλώνονται σε υποσχέσεις και δεν προχωρούν ποτέ στην υλοποίησή τους. Οι πολίτες όλων των ηλικιών έχουν εκφράσει την δυσανασχέτησή τους, την οργή τους. Προσωπικά νιώθω ότι η οργή αυτή μοιάζει σαν μια ωρολογιακή βόμβα που από στιγμή σε στιγμή θα εκραγεί, αν δεν έχει ήδη.

Η οικονομική κρίση για την οποία γίνεται συχνά πυκνά γίνεται λόγος πιστεύεις είναι υπαρκτή ή απλά άλλο ένα κατασκεύασμα των ΜΜΕ;

Οικονομική κρίση υπάρχει και παρά το γεγονός ότι τα ΜΜΕ πάντα υποβοηθούν στη διόγκωση των γεγονότων δεν θεωρώ ότι είναι κατασκεύασμα των ΜΜΕ. Το μόνο που θα πω πάνω σ αυτό είναι ότι σήμερα ισχύει περισσότερο παρά ποτέ το ότι ζούμε για να δουλεύουμε παρά δουλεύουμε για να ζούμε.

Ποια είναι η γνώμη σου για τα blogs;

Θεωρώ ότι είναι μια καινούρια «μόδα» που πολλαπλασιάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και αρκετά έξυπνη ως σύλληψη γιατί εντοπίζει καίρια προβλήματα των καιρών μας και προσωπικά το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον να διαβάζω απόψεις ανθρώπων που συμμετέχουν στα διάφορα blogs και να δίνουν μια ίσως, όχι βέβαια πάντα, ειλικρινή και καίρια διάσταση των γεγονότων από εκείνη που προσφέρουν τα ΜΜΕ ή και οι εφημερίδες.

Tέλος αφού σε ευχαριστήσουμε για το χρόνο σου θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους αναγνώστες μας;

Θα αρκεστώ σ’ αυτό που ανέφερα παραπάνω συνεχής αφύπνιση των συνειδήσεων, της σκέψης μας και δράση απέναντι στα προβλήματα, ο εφησυχασμός στις μέρες μας αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνος για το μέλλον και πόσο μάλλον για την λεγόμενη νέα γενιά.

61 thoughts on “Αναστασία Δρίτσα

 1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ…..ΗΜΑΡΤΟΝ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ Η ΘΗΒΑ…ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ….ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ….ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ…. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ Κ. ΔΡΙΤΣΑ…

 2. pros ka VILLIOTI KYRIAKI.

  Antilamvanomai oti auto pou ennoei h ka Dritsa sti synenteuksi einai oti oi ergodotes einai ekeinoi pou den aksiololoun eparkws ta prosonta twn neo-askoumenwn sth dikigoria, k tous dinoun armodiotites kai ‘servirismatos cafe’ sthn arxi ths stadiodromias tous. Einai pragmatikotita, as mhn to arnoumaste. Den eimai dikigoros, askw diaforetiko epagelma, alla sta prwta vimata mou, tetoies symperifores apo ergodotes itan realistikes se synadelfous. Einai pronomio na synexizei to tekno thn epixeirisi tou patera k sygxairw tetoies kiniseis otan ginontai me plhrh syneidisi.

 3. Και γω εχω να σας πω οτι γενικα οι δικηγοροι ειναι το πιο αχρηστο επαγγελμα…
  Πληρωνουμε για να μας υπερασπιζονται!!! Φοβερη επιστημη, φοβερες προοπτικες…

  Εσυ κυρια μου που εγραψες πρωτη τι θες να μας πεις??? Καλα να παθετε και σκαλες να καθαριζετε στο μελλον, γιατι την εχετε δει καπως…με το αχρηστο επαγγελμα σας!!!

  Λαμογια δικηγοροι!!!!

 4. Καλά ρε VILLIOTI KYRIAKI εδω βρήκες να βγάλεις όλα τα κόμπλεξ σου;Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα, οτι ένας νέος άνθρωπος επέλεξε να μείνει στη Θήβα και να εργαστεί στη δουλειά του πατέρα της;Ήμαρτον δηλ σε αυτη τη πόλη αντι να επικροτήσουμε ένα νέο άνθρωπο που δεν έχει πρόβλημα να βγει και να εκφράσει τους προβληματισμούς του τον επικρίνουμε κιολας.Πολυ καλή η συνέντευξή σου Αναστασία ευχόμαστε και άλλοι νέοι άνθρωποι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου!!!

 5. Μαφιοζε φιλικα παντα μη γραφεις για να γραφεις μονο,και κρατα και ενα μικρο καλαθι γιατι μπορει να γινεις και εσυ δικηγορος καποια στιγμη.Τωρα οσον αφορα την Κυριακη το μονο που εχω να πω ειναι οτι της ευχομαι ειλικρινα και χωρις ιχνος ειρωνιας να βρει τελικα το δρομο της και βελτιωσει τη θεση της επαγγελματικα.

 6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ Κ. ΑΕΤΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ! ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ!ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!ΕΓΩ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ.ΕΙΝΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ!

 7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ Κ. ΑΕΤΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ! ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ!ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!ΕΓΩ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ.ΕΙΝΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ!

 8. Ε δεν ηξερα την ιστορία σου φιλη VK και γι αυτο βιαστηκα να βγαλω συμπεράσματα δικη μου προτροπη να αλλαξεις το ονομα σου και απο VK να το κάνεις Βασίλης Καϊλας.Λοιπον και για να τελειώνουμε σεβαστός ο αγώνας σου για την επιβίωση αλλά δεν ακυρώνει σε καμία περίπτωση αυτον της Αναστασίας και της κάθε Αναστασίας!!!

 9. ΑΕΤΕ,ΕΧΕΙΣΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΗ ΔΩ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑ…..ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ…ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ..

 10. VK, θα συμφωνησω και εγω με την σειρα μου μαζι με τον αετο… πολλα απωθημενα βγαζεις και στην τελικη αν δεν το’χεις,παρατα τα τα blogs και τις μ… και πηγαινε πλυνε κανενα πιατο καλυτερα…

 11. Πες τα πες τα…ελεος ρε κοπελα μου, εσυ θα μας τι θα κανουμε??? Ποσο κομπλεξαρα εισαι??? Δε σε αναγκασε κανεις να γραψεις με το ονομα σου, ξεκολλα επιτελους…απο τις αντιδρασεις σου καταλαβαινω τι σκατα δικηγορος εισαι…χαχαχα με αυτο το υφος ποιος καημενος θα σε βαλει να τον υπερασπιστεις??? χαχαχα

  Τα πιατα στην κουζινα ειναι πολλα…σε φωναζουν!!!

 12. Φίλε Mafioze, επειδή έχουμε ξαναμιλήσει σε πολλά άλλα δημοσιευματα, θα σου πω κι εγώ αυτό που σου είπε και ο marios σε προηγούμενο σχόλιο, εντελώς φιλικά:
  Όταν διαφωνείς με κάποιον δεν χρειάζονται οι βαρύς χαρακτηρισμοί και εκφράσεις. Υποστήριξε αυτό που θες αλλά όχι τόσο φανατισμένα και με τόσο επιθετικό τόνο! Μην γίνεις κι εσύ σαν τους Οννεδίτες που κατηγορούσες τις προάλλες. Ειδάλλως και το δίκιο που μπορεί να έχεις, το χάνεις και αυτό…

 13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ!ΤΙΕΓΙΝΕ;ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ; ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!
  ΑΕΤΕ, ΜΑΦΙΟΖΕ,GALLETTI, ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ , ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΣΥΧΑ..

 14. Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΗΒΑ!

 15. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΦΙΟΖΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΕΤΕ,ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ,ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!

 16. MAFIOZOS mazei sou kala ta les!!!, kai to proto sou sxolio einai alithia kai poli poli sosto!!, ala na pou den einai o kosmos fronimos kai bgazoun kati ……… me afti tin doulia lefta!!, kai ti na po i ginekes xalasane merikes, kati lefta pou pira mou efage mia dikigoros ta misa ala ego fteo pou tis edosa doulia!!, min afinis na se fimosoune, an kapios theli dimosiotita kai diafimisi na troi kai kamia kritiki oxi na ymaste mono gia potiri,frape,kalamaki,palamakia kai xares!!

 17. Ούνοι , βάρβαροι , ιθαγενείς ινδιάνοι , για όνομα του Θεού μάθετε επιτέλους να δέχεστε την γνώμη του άλλου χωρίς να γίνεστε…….!
  Θέλετε δεν θέλετε υπάρχει και άλλη άποψη απο την δική σας !!!!
  Και στο φινάλε δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα !!
  Η Αναστασία σπούδασε και τελείωσε τη Νομική και ήρθε στο γραφείο του πατέρα της και έκανε οτι θα κάναμε όλοι μας και είναι και προς τιμή της το ότι γύρισε στην πόλη που μεγάλωσε – οχι σαν κάποιους άλλους που γυρίζουν μετα απο χρόνια και ζητούν και την ψήφο μας – !!!!
  Η Κυριακή σχολίασε την συνέντευξη με κάπως άκομψο τρόπο πρέπει να ομολογήσω αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή της !!!!!
  Τώρα η Έυη δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοεί γράφοντας «ΤΟ VILLIOTI ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ!ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΙΑΤΑ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ!!!»
  Τελικά σ’αυτή την κωλοπόλη δεν θα αλλάξει τίποτα και πάντα θα ισχύει αυτό που σιχαίνομαι «έχεις λεφτά είσαι κάποιος δεν έχεις είσαι τίποτα» !!!!!!!!

 18. Κάτι ακόμη !!!
  Παψτε επιτέλους να γράφετε με κεφαλαία ή με λατινικούς χαρακτήρες !!!

 19. Μάλλον φίλε ΚΡΟΚ αυτή είναι η αιτία του προβλήματος: Επειδή σε αυτήν την πόλη επικρατεί η λαθεμένη εντύπωση ότι είσαι κάποιος μόνο όταν έχεις λεφτά(ο μπαμπάς σου), παραβλέπουμε το γεγονός ότι μπορεί καποιοι που έχουν λεφτά να είναι και πραγματικά άξιοι επαγγελματίες και φυσικά έχουν το δικαίωμα να ακολουθήσουν την στρωμένη δουλειά του πατέρα τους. Ο καθένας το ίδιο θα έκανε. Απο κει και πέρα θα κριθεί η Αναστασία-και η κάθε Αναστασία- από την προσωπική της πλέον εργασία, εάν αξιζε να ακολουθήσει τη δουλειά του πατέρα της…Όσο για εμάς τους φτωχούς που προσπαθούμε απ’το μηδέν χωρίς κάτι έτοιμο, δεν μας φταίνε οι άλλοι, ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο για μας, και ας επικροτούμε ενέργειες όπως της Αναστασίας που, αν και ίσως τα είχε όλα έτοιμα στη ζωή της, κατάφερε πέρασε εξετάσεις και σπούδασε στη Νομική Αθηνών(και όχι σε πληρωμένο Πανεπιστήμιο του Εξωτερικού), για να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο της δικηγορίας..

 20. Μπράβο ρε ΘΕΟΔΩΡΕ !
  Πάντα μου αποδεικνύεις οτι υπάρχει ελπίδα σ’αυτό τον τόπο !!!
  Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα !!!

 21. ΘΕΟΔΩΡΕ
  για πες μας ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού που πληρώνεις για να πάρεις πτυχίο; Κατά τα άλλα σωστός.

  ΚΡΟΚΑΝΘΡΩΠΕ ξερόλα
  σχετικά με τους λατινικούς χαρακτήρες μπορεί κάποιος να γράφει απο το εξωτερικό και δεν διαθέτει Ελληνικούς χαρακτήρες το πληκτρολόγιό του.

  προς όλους
  αν κατάλαβα καλά το παιδί ενός δικηγόρου που σπουδάζει δεν έχει το δικαίωμα να γίνει δικηγόρος. Το παιδί ενός που διαθέτει εμπορικό κατάστημα ή καφετέρεια κλπ και που δεν σπουδάζει έχει το δικαίωμα να κάνει την δουλειά του πατέρα του;
  Μάλλον σε δουλειά να βρισκόσαστε.

 22. Φίλε Μάκη δεν εννοούσα ότι οι φοιτητές του εξωτερικού πληρώνουν για να «αγοράσουν» τα πτυχία.
  Ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι η Αναστασία πάλεψε να εισαχθεί με το σύστημα των εξετάσεων σε ένα Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα με δωρεάν σπουδές. Δεν εφησυχάστηκε να σκεφτεί ότι, αν δεν περάσω εδώ θα πάω σ’ένα Πανεπιστήμιο του εξωτερικού να σπουδάσω, αφήνοντας και συνάλλαγμα.
  Προς θεού, μην το παίρνεις έτσι, ότι δηλ όσοι σπουδάζουν στο εξωτερικό είναι ανάξιοι. Ίσως ήταν λάθος η διατύπωσή μου(για οικονομία λέξεων και χρόνου), γι αυτό τώρα κάνω αυτήν τη διευκρίνιση..

 23. καλημέρα σε όλους.Δεν καταλαβαίνω τα πικρόχολα σχόλια για την κ.Δρίτσα και επίσης αναρωτιέμαι ποιος πραγματικά αμφιβάλλει ότι οι νέοι δικηγόροι σήμερα επειδή έχουν ανάγκη να εργαστούν και να μάθουν πρωτίστως, κάνουν ότι τουσ λένε ακόμα και καφέ να φτιάχνουν.Αν ήταν η δουλειά του δικηγόρου να φτιάχνει καφέ να είστε όλοι σίγουροι ότι και η κ.Δρίτσα θα το έκανε αν και προσωπικά δεν τη γνωρίζω.Και κάτι άλλο, όσοι έχουν απαντήσει με κακεντρέχιες θα πρότεινα πρώτα να μάθουν να κοιτούν πίσω από τις λέξεις ερμηνεύοντας καμιά φορά και το πνεύμα των λεγόμενων του συνεντευξιαζόμενου , εκτός και αν δε διαθέτουν την κατάλληλη παιδεία γιαυτό.Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι όλα τα νέα παιδιά αφού τελειώσουν τις σπουδές τους , όπου και αν αυτές είναι, να γυρίσουν στην πόλη τους με καλή διάθεση και όρεξη για εργασία και προσφορά.Και είναι σίγουρο ότι η ζωή για την προσπάθεια τους θα τους ανταμοίψει.Αν πάλι μοιρολατρούν και φθονούν αυτούς που η ζωή τους ταέφερε λίγο πιο βολικά στο ξεκίνημά τους τοτε…..περαστικά!!!!!!Τη μοίρα σου πάντα τη φτιάχνεις όπως εσύ θες….

 24. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Κ. ΘΗΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ Κ. ΔΡΙΤΣΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ Κ. ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΕΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Κ. ΘΗΒΑΙΑ ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η Κ. ΔΡΙΤΣΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΝ ΜΟΙΡΑ ΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ……ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Κ. ΔΡΙΤΣΑ, Η Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΡΙΤΣΑ ΠΟΥ;

 25. ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ! ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ; ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!
  ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η Κ. ΔΡΙΤΣΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ; ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ.

 26. Eseis pou krazete tha eiste oi protoi pou tha kanete auta pou krazete! Ama itan xasapis o pateras tis kai ginotan kai auti xasapis tha itan ola ok? Ama ixate eseis stromeni douleia tha legate oxi den tha akolouthiso to idio epagelma giati den einai dikaio gia tous giro mou? Koitaxte pos tha pame mprosta emeis san anthropoi (atomika) kai afiste ton alon na kourevete!Giauto imaste 1000 xronia piso,giati anti na palevoume na paroume ena spiti ena amaksi na kanoume tin zoi mas koitame pos tha grousouzepsoume kai na kanoume ereuna to pos ta pire o diplanos mas! Krazete krazete kai apotelesma 0 sto «pilikio». Eseis pou krazete tha iste autoi pou tha pate stin eforia kai tha koitate na pidiksete tin oura… i pou tha diplo kai triplo-parkarete sto kentro.

 27. συγχαρητηρια ερωτοκριτε!!!!!!επιτελους και ενα ανοιχτο μυαλο στην παρεα!!!πραγματικα εκπλησσομαι απο τη στενομυαλια των νεων σημερα.Δυστυχως τα πράγματα έχουν ,όπωσ είπα και πριν, έτσι.Οποιος παλεύει θα δικαιωθεί και αν δεν αλλάξουν οι νέοι μας μυαλό από ποιον αλήθεια περιμένουμε???Η ουσία είναι μία , γιατί η συνέντευξη αυτή προκάλεσε τόσο ???ποσοι πραγματικά θα μακάριζαν την τύχη τους αν ο μπαμπάς τους είχε μία έτοιμη και στρωμένη δουλειά??και στην τελική η κάθε Αναστασία θα διαγράψει την πορεία της στο χώρο των νομικών .Εκ του αποτελέσματος κρίνεται ο καθένας από εμάς και ας μη βιαστούμε να κρίνουμε έναν νέο άνθρωπο που γύρισε στον τόπο του έχοντας ίσως ένα κίνητρο παραπάνω από κάποιον άλλο.Μακάρι να πάνε καλά όλα και σε εκείνη αλλά και σε καθέναν από εμάς που επέλεξε να γυρίσει στη Θηβα και επιτέλους καιρός είναι να αλλάξουμε μυαλο και πεποιθήσεις γιατί αλλιώς όσοι κατακρίνετε θα κοιτάτε από μακριά την κάθε Αναστασία όταν εσεις θα βρίζετε για την κακή τη μοίρα σας .Μπράβο ερωτόκριτε και πάλι είμαι πολύ χαρούμενη που διάβασα μία προσέγγιση σαν τη δική σου .

 28. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ! Η ΑΛΛΗ ΘΗΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗ Η ΚΑΚΗ!ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΗΔΕΝ!ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΜΕ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ Κ. ΔΡΙΤΣΑ! ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΘΗΒΑΙΑ;

 29. μάλλον πελεκάνε έκανες κάποιο λάθος.καταρχάς να θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο ευγενικόσ με τους συνομιλητές σου.και για να τελειώνει η συζήτηση η απάντηση είναι ναι όλα είναι εύκολα αρκεί να έχεις τα προσόντα και τη θέληση.Δεν έχω μπαμπά δικηγόρο, δεν είμαι δικηγόρος αλλά μολις τελειώσα τις σπουδές μου γύρισα στη Θήβα και έχω μία πολύ καλή δουλειά.Οπότε μην κατηγορείς τόσο εύκολα, να μάθεις να είσαι πιο επιεικής…και μη φορτώνεις δίχως λόγο.

 30. «Άρτσης Μπούρτσης και Λουλάς» !!!!
  Αφού λύσαμε όλα τα προβλήματα αυτού του τόπου και δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε,ας ασχοληθούμε με το αν αξίζει ή όχι να σπουδάζει ένας νέος άνθρωπος , να γυρίζει στον τόπο του και να συνεχίζει στο γραφείο των γονέων του !!!!
  Μάλιστα είμαστε και τόσο θρασείς που φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε και υψηλή κριτική για το αν έπρεπε να έχει πατέρα δικηγόρο ή αν ο πατέρας της ήταν εργάτης τότε μπράβο της που ήρθε και τα κατάφερε!!!!
  Απο κάτι τέτοιους σαν……Μερικούς και Μερικές εδώ μέσα αυτός ο τόπος το μόνο που έχει να επιδείξει εδώ και αρκετά χρόνια είναι ρουφιανιά, κουτσομπολιό χειρίστου είδους και κατινιά !!!!
  Δεν είναι τυχαίο που ο λαός λέει «Αθηναίοι και ΘΗΒΑΙΟΙ και κακοί Μυτιληναίοι» θέλοντας να δείξει τί άραγε ;
  Αυτό που κάνετε ρε λαμόγια λέγετε ζήλια και κακία για κάποιον νέο άνθρωπο που στην ουσία δεν έχει προλάβει να δείξει δείγματα γραφής , κι αν βρήκε γραφείο έτοιμο απο τον πατέρα της αυτό τι σημαίνει ρε λαμόγια ;
  Μαγκιά της και του πατέρα της !!!!
  Δηλαδή αν το έκλεινε όλα θα ήταν εντάξει ;

  Ας φρόντιζε και ο δικός σας πατέρας να γινόταν δικηγόρος και να είχατε κι εσείς γραφείο ρε κακορίζικοι , που θέλετε να κάνετε και κριτική!!!!!!!!!

  Εσύ κύριε Μάριε, σου φαίνεται όλοι αυτοί που γράφουν με κεφαλαία ή λατινικά να είναι της αλλοδαπής και μας την λές γεμάτος ειρωνεία και ψηλά καπέλα ;
  Me gnorizeis Mr Marios ki apo xtes ;
  Το ειρωνικό στυλάκι του μικροαστού που υιοθετείς άστο για άλλους και τις κατίνες που συχνοτίζεσαι!!!!!
  Όσο για τους υπόλοιπους που την πέφτετε ασύστολα στην Αναστασία -που παρεπιπτόντως δεν την γνωρίζω γιατί για όλα είστε ικανοί – «ΑΣ ΠΡΟΣΈΧΑΤΕ» !!!!!
  Ας πρόσεχα κι εγώ διπλά !!
  Μια γιατί όταν ήταν να διαβάσω εγώ κόλλαγα ένσυμα στο Ποκοπίκο και μιά γιατί όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να φύγω απο την πόλη εγώ αισθάνθηκα δεμένος συναισθηματικά μαζί της , μιάς και είμαι κι εγώ απο αυτούς που αγαπούν την πόλη…….αλλά τους ανθρώπους της…………..!!!!!!

 31. Επειδη αναφερθηκε το ονομα μου θα θελα ο Κροκ-ανθρωπος να μας πει ποτε του την ειπα προσωπικα.Ειδικα σε αυτην την συζητηση εχω γραψει ενα μονο σχολιο με ελληνικη γραμματοσειρα στο οποιο μαλιστα δεν αναφερθηκα στον κροκ-ανθρωπο.Αν παλι νομιζει οτι γραφω με διπλο ψευδωνυμο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.

 32. επειδή είναι το τελευταίο σχόλιο που θα γράψω εύχομαι στην αναστασία λαμπρή καριέρα και ΄οτι καλύτερο ,όσο για αυτούς που θεωρούν κατακριτέα τη βοήθεια των γονιών σε οποιο επίπεδο και αν αυτή είναι ασ αναλογιστούν από που τρώνε από που παίρνουν χρήματα και ποιος τους έχει πάρει τα χλιδάτα αυτοκίνητα για να περνάνε τέζα την Πινδάρου .Τώρα αν δεν έχουν μπαμπα δικηγόρο ….δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά να βρουν έναν …και αφού τον βρουν να βγάλουν τα μάτια τους στο διάβασμα να περάσουν στη ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ , να αποφοιτήσουν, να εργάζονται όσες ώρες χρειάζεται και μετά να ξανακάνουν σχόλια με ειρωνία και με ευκολία.Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.Χάρηκα πολύ που συμμετείχα στη συζήτηση .

  PS Και κάτι last but not least γοα την ,όπως τα ράσα δεν κάνουν τον παππά έτσι και το χρήμα δεν κάνει τον άνθρωπο.Ερωτόκριτε και κροκάνθρωπε συντάσσομαι απόλυτα με τισ απόψεις σας και ας μην σας γνωρίζω προσωπικά χάρηκα πολύ που δεν είστε κομπλεξικοί αλλά ανοιχτόμυαλοι.όσο για σένα που κολλούσες ένσημα στην ποκοπίκο think positive!!!!Ησουν εργαζόμενος όταν άλλοι δεν ήξεραν στην ηλικία σου έκλεβαν τα λεφτά του φροντιστηρίου από το μπαμπά για να βγάλουν καμιά γκόμενα έξω και να πιουν ποτά!!!!Ευχαριστώ για τη δημοσίευση των σχολίων μου, και ελπίοζω να ρθει η στιγμή που θα βγει και η δική μου συνέντευξη στο blog!!!!

 33. ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΡΗΝΗ!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟ!ΡΕ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;ΕΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ; ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ!ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ,Ε ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ….ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ…

 34. ΡΕ ΕΣΥ ΘΗΒΑΙΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ!HELLO, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ…..

 35. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η Κ. ΔΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ , ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ!ΛΕΩ , ΜΗΠΩΣ….

 36. Αετέ δεν είπα κάτι προσωπικό και δεν καταλαβαίνω το λόγο που θίχτηκες.Καλά κάνεις και είσαι περήφανος για τους γονείς σου το ίδιο και εγώ και ας μην είναι και δικηγόροι.Και για τα παιδιά που πάνε μπροστά χωρις βοήθεια επίσης συμφωνώ γιατί ένα από αυτά είμαι και εγώ.Ισως κάτι δεν καταλαβες λοιπόν από αυτά που είπα ή στο γραπτό λόγο βγήκε διαφορετικά από ότι θα ακουγόταν.Οπως και νάχει χαρακτηρισμοίτου τύπου κακομοιρα ή καλομοίρα δεν χρειάζονται , κουβέντα κάνουμε.

 37. ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΔΩΣΑΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ Κ. ΔΡΙΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ!Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΦΦΦΑΕΤΟΣ2 Η Κ. ΔΡΙΤΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, ΛΑΘΟΣ,ΣΩΣΤΟ, ΤΙΠΟΤΑ! ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ! ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΤΙ ΚΡΙΜΑ! ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ….

 38. Η αλλαγή νοοτροπίας των κατοίκων της πόλης μας είναι δυστυχώς επιτακτική ανάγκη. Η κ. Δρίτσα είπε την αλήθεια και μπράβο της. Ζούμε σε μια χώρα όπου -δυστυχώς- ο καθένας κοιτάει να βολευτεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η εν λόγω κυρία έχει ένα έτοιμο γραφείο του πατέρα της το οποίο και ανέλαβε και μπράβο της. Γιατί δηλαδή σώνει και καλά να είναι κατακριτέο? Όλοι εμείς που την κατακρίνουμε ή όχι αν είχαμε αυτή την ευκαιρία θα την αφήναμε? Μάλλον όχι. Το γεγονός ότι στην πόλη μας τρωγώμαστε με τα ρούχα μας με το παραμικρό το ξέρουμε χρόνια, δεν είναι κάτι καινούργιο. Νομίζω ότι μπορούμε να ασχοληθούμε με πιό σοβαρά πράγματα από αυτά που διαβάζουμε παραπάνω. 30 χρόνια ζώ σε αυτή τη πόλη και -νομίζω- τίποτα ουσιαστικό δεν άλλαξε. Οι ίδιοι άνθρωποι εναλλάξ στην τοπική αυτοδιοίκηση και προκοπή μηδέν. Αντε να δούμε…

 39. νομίζω ότι η προηγούμενη κυρία έχει δίκιο και δεν καταλαβαίνω εν τέλει γιατί ήταν τόσο κατακριτέο το να συνεχίσει η κ.Δρίτσα τη δουλειά του πατέρα της.και επιπλέον θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων η συνέντευξη ενόσ νέου ανθρώπου που κόπιασε,πήρε ένα πτυχίο και γύρισε στην πόλη τηυ για να εργαστεί.ετυχε ο πατέρας της να έχει δικηγορικό γραφείο ε και???δηλαδή άλλοι δικηγόροι δεν υπάρχουν που ξεκίνησαν από το μηδέν και έγιναν κορυφαίοι στο επάγγελμά τους ??η πορεία λοιπόν δείχνει και τίποτα άλλο.γιατί αν η κάθε αναστασία με μία στρωμένη δουλειά δεν καταφέρει να την απογειώσει τότε θα είμαστε ευχαριστημένοι ή πάλι θα βρούμε κάτι να πούμε??Ας αλλάξουμε λοιπόν νοοτροπία και ας αφήσουμε τους διπλανούς μας δίνοντας τους φυσικά την ευκαιρία και το χρόνο να αποδείξουν τι αξίζουν.μακάρι να είχα και εγώ έτοιμη δουλειά , αλλά το ότι δεν έχω δεν με εμποδίζει από το να προσπαθώ για το καλύτερο.οσο για σένα φάνη γιατι είναι κακομαθημένη η Δρίτσα??εκτός και αν τη γνωρίζεις προσωπικά , οπότε και πάω πάσο.

 40. ΡΕ ΕΣΥ ΘΗΒΑΙΑ ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΔΡΙΤΣΑ! ΟΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΓΡΑΦΕΙΣ!ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ! ΤΙ ΛΕΣ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΓΑΠΗΤΗ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ! ΛΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΠΟΤΕ; ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ Η/Υ ΕΙΣΑΙ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ!

 41. δεν μπαίνω στο τρυπάκι που θες.καταρχήν δεν είναι δρίτσας είναι δρίτσα.(τα επώνυμα δεν κλίνονται)και τες πα συζήτηση κάνουμε , πράγμα που προφενώς δεν έχεις μάθει.όσο για το σχόλιο του υπολογιστή με αυτόν ασχολούμαι και έτσι πατάω απλώσ το εικονίδιο του εχεισ μήνυμα.so simple!!!!!!!BYE MY friend!!

 42. Πραγματικά έχετε πλάκα… απο 2 χωριά, χωριάτες σε όλα. Αυτό που παρατηρώ εδώ μέσα εδώ και καίρο (ακόμα και έξω στην Θήβα) είναι ότι όλοι είστε εναντίων όλων δεν το έχω δει σε καμιά άλλη πόλη της Ελλάδας αυτό το πράμα… Τι σας νοιάζει τι κάνει ο άλλος, πρώτα κρίνουμε τον εαυτό μας και μετά τους άλλους. Συνέχεια σχόλια με άπειρες δόσης χολής για όλους και για όλα επειδή ο καθένας σας δεν μπόρεσε να είναι σε κάποια θέση είτε δικηγόρου είτε οποιουδήποτε άλλου. Πολλοί απο δω μέσα θα θέλαν να είναι στην θέση της κ.Δρίτσα, ζηλεύετε λαμόγια-ψώνια θηβαίοι; Εσείς είστε που καταστρέφετε την πόλη μέρα με την μέρα, όταν ο καθένας κοιτάει πως να βγάλει το μάτι του άλλου απο ζήλια και κακία πώς θα παει μπροστά αυτή η πόλη; Φτού σας και ειδικά στην ΕΥΗ που με εκνεύρισε με την μπούρδα που πέταξε περι ανωτερότητας (πιστεύω να πιάσατε τι ενοώ).
  Τα σέβη μου σε ΚΡΟΚ-άνθρωπο και καλή συνέχεια…

 43. ΜΙΖΕΡΙΑ,ΖΗΛΙΑ,ΚΑΚΙΑ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΘΗΒΑΙΟΙ.

 44. ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΘΗΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 9,00-10,00. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; ΚΗΘΗΓΗΤΗΣ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ! ΤomKap ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ Κ. ΔΡΙΤΣΑ! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΕΥΟΥΛΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ Κ. ΔΡΙΤΣΑΣ. ΦΙΛΙΑ……Α ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ;

 45. TomKap επιτέλους και ένας άνθρωπος με την ίδια σκέψη με τη δική μου.μπράβο!!!όσο για το φάνη απλά ……..σιωπή.Ας κοιτάξει καθένας τον εαυτό του ασ κρίνει τι έχει κάνει και μετά ασ κρίνει και τους υπόλοιπους.Και επιτέλους δηλαδή η ζήλια είναι γένους θηλυκού αλλά τελικά ο φθόνος αρσενικού .Και ο νοών νοείτο…..Καλημέρα

 46. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ! ΡΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΤΙ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΘΟΝΟΣ; ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…

 47. ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ; ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ! ΑΝ ΝΑΙ ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Η Κ. ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ! ΟΜΟΡΦΙΑ, ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΛΕΦΤΑ….ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ! ΑΣΕ ΤΗΝ Κ. ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΑΛΛΟΥ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!

 48. Πωωωωω κοριτσακια μας κουρασατε πολυ!!! Ολες το παιζεται μιξοπαρθενες και κυριες…ελεος

  Ολοι για τα λεφτα και την καριερα δεν παμε??? Με νομημους μεν τροπους, αλλα ΟΛΟΙΙΙΙ αυτο σκεφτομαστε.
  Μαγκια της στην τελικη που εχει πλατες, οποιος δεν εχει απο την αρχη, γιατι και αυτοι καποτε δε θα χαν κατι, απο την αρχη ξεκινησαν.
  Οποτε χαλαρωστε λιγο ολοι!!!

  Στη ζωη ενα πραγμα αξιζει να θυμομαστε: Οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται!!!

  Οι υπολοιποι παλευουν για την ζωη και δεν κλεγονται. 😉

 49. fanis αν η Βυλλιώτη και η κάθε Βυλλιώτη έχει ένα όνομα στην Θήβα ή κάποια περιουσία απο πίσω δεν σημαίνει ότι πρέπει να σεβαστούμε κιόλας τα κομπλεξικά της σχόλια και να τρομάξουμε μήπως την άλλη μέρα έχουμε μπλεξίματα. Τζους, αριστοκρατία και υψηλή μύτη δεν περνάει εδω μέσα…

 50. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 58 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ. ΔΡΙΤΣΑ ! ΕΛΕΟΣ! ΑΞΙΖΕΙ;;;;;; ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Η ΧΡΙΣΤΑΝΗ! ΜΑΦΙΟΖΕ, ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! TomKap , ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Κ. ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΣ;;;ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ FANNI ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η Κ. ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΡΕ ΘΗΒΑΙΟΙ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΡΙΤΣΑ;;; ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!

 51. KLO ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΣΤΗΡΟΣ! ΩΣΤΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΘΕΑ Η ΚV.Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΡΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ; ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ !

 52. Λοιπόν αρκετά κε Φάνη, ΚΛΟ, ΚΚΚΚΚ και όποιο άλλο ψευδώνυμο χρησιμοποιείς.

  Τσ σχόλια στο συγκεκριμένο ποστ κλείνουν, δεν είδα καμία συζήτηση σε όσα είπε η Αναστασία, παρά μια επίθεση σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το δημοσίευμα και πιθανότατα κατευθυνόμενη…

  Το κομμάτι των συνεντεύξεων νέων ανθρώπων της Θήβας είναι από τα πιο δημοφιλή και επιχειρείται μια προσπάθεια απαξίωσης του, με σχόλια και χαρακτηρισμούς που χαρακτηρίζουν αυτούς που τα γράφουν.

  Οσο μπορούμε θα προστατέψουμε τη σελίδα και όσους σέβονται την προσπάθεια που γίνεται.

Comments are closed.