- ΘΗΒΑ

Ανοιχτή διακυβέρνηση: η πρώτη υπουργική απόφαση για τα κρατικά αυτοκίνητα σε δημόσια διαβούλευση

ragousis

Η πρώτη υπουργική απόφαση  του ΥΠΕΣ για τα κρατικά αυτοκίνητα σε δημόσια διαβούλευση πριν την υπογραφή της είναι γεγονός. Μπορεί μάλιστα οποιοσδήποτε πολίτης να σχολιάσει κάθε άρθρο ξεχωριστά και από τις μέχρι τώρα αντιδράσεις με δεκάδες σχόλια και παρατηρήσεις πηγαίνει καλά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι τελικά η συμμετοιχκή δημοκρατία και πως θα εξελιχθεί στη συνέχεια αλλά ωφείλουμε να επισημάνουμε ότι είναι μια  πρωτοποριακή διαδικασία η οποία όμως θέλει λίγη περισσότερη οργάνωση στο θέμα της ιστοσελίδας ώστε εύκολα ο πολίτης να μπορεί να δει και να συμμετέχει στα θέματα που τον ενδιαφέρουν.

Διαβούλευση για το Σχέδιο Απόφασης : Καθιέρωση ανωτάτου ορίου κυβισμού Κρατικών Αυτοκινήτων και άλλες διατάξεις

(Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις και τις επισημάνσεις τους μέχρι και τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου 2009 )

στη σελίδα http://www.opengov.gr/ypes/

3 thoughts on “Ανοιχτή διακυβέρνηση: η πρώτη υπουργική απόφαση για τα κρατικά αυτοκίνητα σε δημόσια διαβούλευση

  1. Πολύ καλή η ιδέα να έχει ο πολίτης λόγο και να καταθέτει προτάσεις για θέματα όπως αυτό, που αφορά το Υπ. Εσωτερικών. Αν μη τι άλλο είναι μια ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση και μακάρι να συνεχιστεί για περισσότερα ζητήματα και άλλων Υπουργείων.

  2. Aκουμε πολλα για πρασινη αναπτυξη , καθαρο περιβαλλον, μειωση των αεριων θερμοκηπιου,κλπ δεν λετε ομως τιποτε για την κινηση των αυτοκινητων με αεριο οπως επιδοτειται απο τις περισσοτερες χωρες της Ε.Ε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *