Δεν συμμετέχουν στη σύσκεψη για τους ΡΟΜΑ οι Χαλβατζής και Τραμπάκουλος

| 2 Νοεμβρίου 2018 | 0 Comments

Με ανοιχτή επιστολή που υπογράφουν μαζί οι Σταμάτης Χαλβατζής και Ηλίας Τραμπάκουλος, ενημερώνουν τον Δήμαρχο Θήβας ότι δεν θα παραστούν στη σημερινή σύσκεψη για το θέμα των ΡΟΜΑ και καταγγέλουν την καθυστέρηση από μέρους του δημάρχου Θήβας της υλοποίησης  των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για μετεγκατάσταση του παράνομου οικισμού.

Ανοικτή επιστολή

Θήβα 1/11/2018

Προς:   Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου

Θέμα:   Μετεγκατάσταση οικισμού ΡΟΜΑ

Κύριε Δήμαρχε,

σε τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία σας, ενημερωθήκαμε ότι την Παρασκευή 2/11 και ώρα 13:00,  συγκαλείτε σύσκεψη με τους Αντιδημάρχους και τους Επικεφαλής  της Αντιπολίτευσης για να συζητηθεί το θέμα των ΡΟΜΑ.

 

Επειδή για το θέμα αυτό έχουν παρθεί συγκεκριμένες αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, την υλοποίηση των οποίων καθυστερείτε για δικούς σας λόγους, γεγονός το οποίο έχουμε καταγγείλει κατ’ επανάληψη στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θεωρούμε ότι με την συμμετοχή μας στην σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής θα προκύψει κάτι νεότερο. Αντιθέτως πιστεύουμε ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι μια παρελκυστική τακτική εκ μέρους σας, με στόχο την συνεχή αναβολή υλοποίησης των αποφάσεων του Δ.Σ.

 

Για τους πιο πάνω λόγους καταγγέλλουμε την καθυστέρηση υλοποίησης των αποφάσεων του Δ.Σ. και σας καλούμε να φέρετε το συντομότερο δυνατόν  το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο για να εγκρίνει τις όποιες προτάσεις υλοποίησης της ειλημμένης απόφασης για μετεγκατάσταση του παράνομου οικισμού.

 

 

Για την  Δημοτική Παράταξη  « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »

Ο Επικεφαλής

Σταμάτης Η. Χαλβατζής

 

Για την Δημοτική Παράταξη «Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα»

Ο Επικεφαλής

Ηλίας Τραμπάκουλος

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: , , ,

Category: ΘΗΒΑ

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com