- ΘΗΒΑ

ΔΕΥΑΘ: ενημερώνουμε υπεύθυνα τους καταναλωτές ότι το δίκτυο τροφοδοτείται 100% από το νέο Διυλιστήριο με αρίστης ποιότητας πόσιμο νερό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

nero

Από αναφορές καταναλωτών μας πληροφορούμαστε ότι ορισμένοι «επιτήδειοι» οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημα της ρύπανσης του πόσιμου νερού με εξασθενές χρώμιο, επένδυσαν στην προώθηση εμφιαλωμένου νερού, προκειμένου να συνεχίσουν να κερδοσκοπούν εις βάρος των συμπολιτών μας και μετά την επίλυση του προβλήματος με την λειτουργία του νέου διυλιστηρίου, διαδίδουν διάφορα ψεύδη ως προς την ποιότητα του νερού του δικτύου της ΔΕΥΑΘ.

Για άλλη μια φορά ενημερώνουμε υπεύθυνα τους καταναλωτές ότι το δίκτυο τροφοδοτείται 100% από το νέο Διυλιστήριο με αρίστης ποιότητας πόσιμο νερό.

Προειδοποιούμε δε τους πάσης φύσεως «επιτήδειους» ότι, εάν συνεχίσουν να διαδίδουν ψεύδη κατά της ΔΕΥΑΘ θα στραφούμε εναντίον τους με κάθε νόμιμο μέσο, προστατεύοντας τα συμφέροντα της επιχείρησης και των πολιτών του Δήμου μας.

Για το Δ.Σ. ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος

Χαλβατζής Σταμάτης

5 thoughts on “ΔΕΥΑΘ: ενημερώνουμε υπεύθυνα τους καταναλωτές ότι το δίκτυο τροφοδοτείται 100% από το νέο Διυλιστήριο με αρίστης ποιότητας πόσιμο νερό

 1. Ότι κάποιοι με το πρόβλημα του νερού και μιλάω για τις εταιρείες με τα εμφιαλωμένα,κέρδισαν με όλη αυτή την ιστορία είναι δεδομένο.
  Τώρα φυσικά και δεν θέλουν να χάσουν όλα αυτά που είχαν.
  Αν το νερό είναι όντως καλό,αυτό θα το διαπιστώσουμε και με μετρήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος από μόνος του.
  Αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δημοτικές αρχές μας και πιστεύω πως το νερό είναι όντως σε καλύτερη κατάσταση από πριν.
  Το πρόβλημα όμως υπάρχει με τα γεωργικά μας προϊόντα που συνεχίζουν να ποτίζονται με το υπάρχον μολυσμένο με εξασθενές χρώμιο νερό και έτσι συνεχίζει να περνά στον οργανισμό μας μέσω των τροφών.
  Εδώ πρέπει να παρέμβει το κράτος τώρα και να κόψει το βήχα για να μη πω τίποτα άλλο,των εταιρειών αυτών που μόλυναν και συνεχίζουν να μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα με τα απόβλητά τους.
  Πάντως το πρώτο βήμα έγινε με την υδροδότηση της πόλης μας από τον Μόρνο.

 2. emeis to piname kai to plironame toso kairo oti kai an itan giati panta gia tin ΔΕΥΑΘ to nero itane katalilo!!, tora an o kosmos den pistevi einai kako dld tha trome kai minisis ???, den tha itan kalitera apodixeis pos pai to nero se oli tin thiva se oles tis sinikies anti gia apiles!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *