- ΘΗΒΑ

Ενημερωτική συνάντηση Σβίγγου και Νικολάου

Θήβα 18/11/2010

Θέμα: Ενημερωτική συνάντηση κ. Νίκου Σβίγγου και κ. Σπύρου Νικολάου

Ενημερωτική συνάντηση είχαν το πρωί στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου, παρουσία μελών και των δύο συνδυασμών.

Στην συνάντηση ο Δήμαρχος ενημέρωσε, εφ’ όλης της ύλης των θεμάτων και των προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο τον κ. Νικολάου, ενώ εκτενής αναφορά έγινε και στην μέχρι τώρα πορεία του Δήμου και σε όλα όσα έχουν δρομολογηθεί και πρέπει να γίνουν από δω και στο εξής.

Τόσο ο κ. Σβίγγος όσο και ο κ. Νικολάου τόνισαν ότι η συνεργασία τους είναι δεδομένη και επιβεβλημένη προκειμένου να συνεχίσει η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου προς όφελος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος είπε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης:

«Είχαμε την χαρά σήμερα να έχουμε κοντά μας, εδώ στο Δημαρχείο, τον νέο μας Δήμαρχο κ. Σπύρο Νικολάου, τον οποίον υποδέχτηκα και συνεχάρηκα για την εκλογή του.

Εμείς δηλώνουμε εξαρχής ότι στηρίζουμε τους Αυτοδιοικητικούς και θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας, ο καθένας από την θέση του, είμαστε ταγμένοι να υπηρετήσουμε την πόλη και να την πάμε μπροστά.

Στο πνεύμα αυτό δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου στις προσπάθειες του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Θα είμαι παρών, θα συμβάλλω, θα ελέγξω και θα προτείνω. Σήμερα είχαμε μια πρώτη ενημέρωση όπου με κάθε ειλικρίνεια μεταφέραμε την πραγματική εικόνα του Δήμου. Ξεκαθαρίσαμε ότι τα ψεύδη δεν μας εκφράζουν, ότι δεν υπάρχει τίποτα κρυφό σε ότι αφορά την διαχείριση και θα παρακαλούσα τον νέο Δήμαρχο να κάνει τον σχετικό έλεγχο σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Ζητώ από τους υπαλλήλους, όπως άλλωστε το οφείλουν, να συνδράμουν το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.

Χρειάζεται πολλά να διορθωθούν και βέβαια υπάρχει ένα πρόγραμμα σε εξέλιξη το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στον Δήμο μας να πρωταγωνιστήσει σε Πανελλήνιο επίπεδο. Δεν θα αφήσουμε να χαθεί καμία ευκαιρία η οποία θα προσφέρει ανάπτυξη.

Η ενημέρωση που έγινε ήταν κυρίως γύρω από την αξιοποίηση των πόρων και των δυνατοτήτων που έχει ο Δήμος μας. Ξεπερνώντας τις προεκλογικές φανφάρες και τις αλητείες κάποιων σταθήκαμε εποικοδομητικά σε αυτά που πρέπει να αναπτύξει ο Δήμος. Σημαντικότερο απ’ όλα είναι η αξιοποίηση του ΧΥΤΑ μέσω της κομποστοποίησης των απορριμμάτων και της αναερόβιας ζύμωσης προς όφελος των οικονομικών της ΔΕΠΟΔΑΘ και των πολιτών. Επίσης συζητήσαμε θέματα που αφορούν το νερό όπως η επέκταση των δικτύων, τον Ψηφιακό μας Δήμο και οικονομικά θέματα.

Η διαβεβαίωση προς κάθε κατεύθυνση είναι πως όσα είπαμε στον προεκλογικό μας λόγο θα διερευνηθούν και θα έχουν απάντηση οι λασπολόγοι που φρόντισαν να δημιουργήσουν γύρω από το πρόσωπο μου ένα θολό τοπίο. Αυτό δεν κρατάει πολύ και η λάσπη θα επιστρέψει στους λασπολόγους που έχουν μπει στο καβούκι τους. Δεν είναι όμως ώρα για τέτοια θέματα. Τώρα αυτό που όλοι ζητάμε είναι ο συντονισμός προκειμένου ο Δήμος Θηβαίων να μην χάσει καμία ευκαιρία. Και αυτό θα το πετύχουμε μαζί με την νέα Δημοτική Αρχή με την οποία θα συμπαραταχθούμε, θα ελέγξουμε, θα προτείνουμε, θα διεκδικήσουμε και θα συμπορευθούμε».

Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου δήλωσε:

«Είχαμε σήμερα μια πρώτη συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο όπου έγινε μια γενική αλλά πολύ καλή ενημέρωση σε ορισμένα κύρια θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Μαζί μου είχα και κάποιους συμβούλους οι οποίοι με την σειρά τους έθεσαν ερωτήματα καθώς κάποια ζητήματα θα πρέπει να τα δούμε και εμείς την περίοδο αυτή που είναι η περίοδος της ενημέρωσης. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε και τις υπηρεσίες όπου έχω ζητήσει από κάθε Διεύθυνση και Τμήμα κάποια σχετική ενημέρωση ώστε να δούμε όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν τον νέο μας Δήμο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο για την ενημέρωση που μας έκανε και μάλιστα σε πολύ καλό σημείο».

22 thoughts on “Ενημερωτική συνάντηση Σβίγγου και Νικολάου

 1. Θεωρούμε ότι είναι σημαδιακό και όχι τυχαίο που η τελευταία πράξη από τη παράσταση που δώσατε θα παιχτεί σήμερα, μια ημέρα μετά από τη 17 Νοέμβρη την ημέρα της αιματοβαμμένης εκείνης μάχης για τη Δημοκρατία. Διότι η Ελευθερία, η Ανεξαρτησία και η Δημοκρατία δεν χαρίζονται αλλά κερδίζονται, τις περισσότερες φορές με αίμα.
  Η 17 του Νοέμβρη είναι ημέρα εξέγερσης και αντίστασης στο φασιστικό ιδεώδες, ημέρα μνήμης και συγκίνησης για τους Αγωνιστές που πρωτοστάτησαν και έχυσαν το αίμα τους σε αυτή την εξέγερση, αλλά και ημέρα εσχάτης προδοσίας γιατί κάποιοι άφησαν τον ξένο δάκτυλο να κινήσει τα νήματα για τα γεγονότα της Χούντας και του Πολυτεχνείου.
  Κι ο τόπος αυτός, με τη τόσο μεγάλη Ιστορία, δυστυχώς έβγαλε και προδότες. Από τον Εφιάλτη και το Πήλιο Γούση μέχρι τους Μητσοτακαίους και τους Παγκαλαίους. Όσο όμως αυτό τον τόπο τον υπονομεύουν κάποιοι για να βγάζει Γούσηδες και Εφιάλτες, τόσο αυτός θα αντιστέκεται και θα κρατάει Θερμοπύλες γιατί είναι γραμμένο πως πρέπει να υπάρχει. Αυτός όμως ο σύγχρονος «Εφιάλτης», πήγε να μπάσει τους «Μήδους» μέσα στη πόλη από το κρυφό το μονοπάτι. Και δεν το ‘κανε από εκδίκηση, το έκανε για το χρήμα. Γιατί αυτός ο Εφιάλτης ήταν άπληστος, αλλά ήταν και αλαζόνας. Υποτίμησε ακόμη και αυτούς που «βλέπουν» πιο μακριά, έτσι αυτοί τον είδαν και τον έδιωξαν. Οι «Μήδοι» όμως θα ξαναγυρίσουν και θα γυρνούν συνέχεια, αναζητώντας καινούργιους Εφιάλτες και Γούσηδες για να τους μπάσουν μέσα στη πόλη.
  Και ήρθαν έτοιμοι οι «Μήδοι» με γη και με σχέδια, με μακέτες και με νόμιμα χαρτιά, ως και τις επιβλέπουσες θέσεις είχαν προνοήσει, όλα έτοιμα. Τόσο πολύ βιάζονται που αποφάσισαν μαζί με τους προδότες, να μας το πουν ήπια και μετά τις εκλογές. Στάθηκαν όμως άτυχοι γιατί δεν μας υπολόγισαν καλά και μας υποτίμησαν.
  Φαίνεται λοιπόν ότι όλα τα στοιχεία που δώσαμε στη δημοσιότητα, απέδωσαν καρπούς. Και αυτό το γνωρίζουν καλά και ο προδότης Εφιάλτης και ο προδότης γενίτσαρος, γι αυτό και τις χαρακτήρισαν πικρόχολα ως «προεκλογικές φανφάρες» και «αλητείες», λέγοντας μας ακόμη και «λασπολόγους». Χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό γιατί εμείς είδαμε μέσα σ’ ένα βράδυ να ανταμείβονται οι κόποι και οι αγώνες πολλών μηνών ενώ οι προδότες και οι γενίτσαροι έμειναν με τους αφρώδεις οίνους στα χέρια. Μέσα σ’ ένα βράδυ είδαμε το ακατόρθωτο να γίνεται πραγματικότητα, αυτό που φάνταζε για μας απόμακρο και απίθανο όλο αυτό το διάστημα. Ένας Κομματικός Μηχανισμός, ένας Επιχειρηματικός Σχεδιασμός και ένας Δημοτικός Συνδυασμός, ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ταυτόχρονα.

  Αντίο Νίκο,
  Οι Σύγχρονοι (και όχι όψιμοι κατά τον γενίτσαρο) Επαναστάτες,
  Θηβαίος Πολίτης
  Έσσεται Ήμαρ
  Ιερολοχίτης
  Τέκα
  Ντιάμπλο

 2. Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα!
  Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι …και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.
  Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;
  Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Για να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;
  Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!
  Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.
  Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία.. Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!
  Τι κατάφερες ρε; Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη; Δεν ντράπηκες να ταπεινώσεις το δολάριο επί τόσα χρόνια;Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!
  Τί σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη; Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!
  Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν! Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;
  Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες; Tα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες; Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.
  Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;
  Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο; Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι… Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;

  Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.
  Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρναν όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;
  Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το – ΠΑΣΟΚ πρώτα τα… κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα – και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!
  Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;
  Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!
  Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!
  Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε…» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών – ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα – πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας – να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.
  Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας. Ούστ Φασισταριά!
  Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης… αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών – πράσινων και γαλάζιων – που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά;
  Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!
  Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι Δημοκράτης ρέ! Τ’ ακούς;

 3. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ….. Σύγχρονους Επαναστάτες,
  Θηβαίος Πολίτης
  Έσσεται Ήμαρ
  Ιερολοχίτης
  Τέκα
  Ντιάμπλο
  ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΘΛΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ.

 4. ρε καλόπαιδα, κοιτάξτε να μαζωχτείτε που γίνατε σκορποχώρι, και αφήστε τις απειλές και τα νταηλίκια. Δηλαδή θα κάνετε μηνύσεις και στο πρώτο θέμα και στη Deal News, που σας ξεφωνίσανε? Για κοίτα να δεις αν έρχομαι………..

 5. Διαβάστε σας παρακαλώ εδώ είναι άκρως σοβαρό.
  Για να δείτε τι κάνουν για να βγούν τα λαμόγια που μας χαντάκωσαν.
  Μετά μου λέτε έπεσε η χούντα.

 6. LAMOGIO1 ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΑΩ ΝΤΑΗΛΙΚΙ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΛΗ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ.ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

 7. έγραψε ότι και ο ίδιος ο μπόμπολας παραδέχτηκε ότι είχε συμφωνήσει ο δήμαρχος της θήβας για το εργοστάσιο καύσης…..τι άλλο θέλουνε για να πειστούνε ?

 8. ΠΑΙΔΙΑ 2 ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ [ ΣΤΟ ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΨΕ ΑΡΕ ΘΗΒΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ]

 9. Τι κάνουν στο Λουτουφί ρε μεγάλε?
  Τρώνε τα πρόβατα?
  Είχες μάθει μάλλον με τους άλλους στη τσιπούρα και στον αστακό τόσα χρόνια και σε χαλάει ε?
  Ρε τι πάθαμε…

 10. Ο/Η ΔΗΜΟΤΗΣ
  Γιατι δε γραφεις με το παλιο σου ονοματακι;Ντρεπεσαι;Πες το ρε χαζο.Δε θα σε πειραξει κανεις.Θα ειμαστε καλα παιδια.

 11. Πέστε μου αν οι φωτογραφίες στο άρθρο εμφανίζονται κανονικά γιατι περάσαμε από φουρτούνα μεγάλη.

 12. exei apolito dikio o aeroporos gia to keimeno sto

  omos anarotieme to exeis… afoy afta mporoyn kai ta kanoyn se megaloys kentrikoys dimoys giati na min ginete kai ston diko mas????

 13. ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ?ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ?

Αφήστε μια απάντηση