- ΒΟΙΩΤΙΑ

Ευχαριστήριο του Γυμνασίου ΛΤ Κυριακίου

kyriaki

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Ελληνική Σημαία του Πανεπιστημιακού Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής  Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λιβαδειά , που υπεστάλη πριν τρία χρόνια σηματοδοτώντας την παύση της λειτουργίας του Τμήματος, κυματίζει από σήμερα περήφανα στον ιστό του Γυμνασίου-Λυκειακών τάξεων Κυριακίου.

Με τον αγέρωχο και αέναο κυματισμό της μηνύει προς κάθε κατεύθυνση, από το ορεινό και δυσπρόσιτο Κυριάκι, πως η πεμπτουσία της εκπαιδευτικής πράξης δεν ακυρώνεται ούτε ματαιώνεται με διοικητικές αποφάσεις. Πως η παιδεία και η εκπαίδευση κάθε ελληνόπουλου, σε οποιαδήποτε γωνιά της ελληνικής γης,  δεν εκχωρείται  ούτε  «υποστέλλεται» !

Την Σημαία χάρισε στο Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Κυριακίου ο κ. Χαράλαμπος (Άκης) Μπότσαρης, Πρόεδρος του τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, κατά την επίσκεψή του (12-12-2016) στο Σχολείο μας, όπου και παρουσίασε  στους μαθητές μας την καινοτόμο, επιστημονική του έρευνα με θέμα: «Μετά το Λύκειο τι ;»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΘΕΡΜΑ τον Πανεπιστημιακό Δάσκαλοκ.Χαράλαμπο(Άκη) Μπότσαρη για την ανεκτίμητης συναισθηματικής, πνευματικής και ηθικής αξίας, εμβληματική δωρεά του.

  • Οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκειακών Τάξεων Κυριακίου
  • Οι Γονείς
  • Ο Σύλλογος Διδασκόντων
  • Η Διευθύντρια

Λάμπρου Μαρία

Αφήστε μια απάντηση