Ζαρίφη: Το μουσείο,ήταν ένα όνειρο ζωής. Θέλω στο μέλλον να επιστρέψω στη Θήβα!

13390972_783755958428650_1246546027_n

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Κατερίνα Ζαρίφη, μίλησε στο exeisminima με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Μουσείου Θήβας.

Την πόλη μας επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά η Κατερίνα Ζαρίφη, με αφορμή αυτή τη φορά ,τα εγκαίνια του νέου μουσείου, που παρέμεινε κλειστό για 9 συνεχόμενα χρόνια και άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 7 Ιουνίου .Η ίδια με καταγωγή από τη Θήβα,την στηρίζει και δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σπουδαίο γεγονός!

«Το μουσείο,ήταν ένα όνειρο ζωής γιατί από παιδιά αυτό περιμέναμε. Αυτή η πόλη έχει στα σπλάχνα της μεγάλη ιστορία. Εμείς παίζαμε με αγγεία. Οργώνανε τα χωράφια θυμάμαι και βγαίναν στην επιφάνεια κομμάτια από αγγεία.

Αυτό που συμβαίνει στη Θήβα, παγκοσμίως δεν υπάρχει. Ο κόσμος πρέπει να το μάθει. Η Θήβα πάντα ήταν μια ταλαιπωρημένη και παρεξηγημένη πόλη, πρέπει ο κόσμος να έρθει να την επισκεφθεί, όχι μόνο για το αρχαίο της πλούτο αλλά και για το νέο της! Δεν είναι μόνο η Αθήνα. Δυστυχώς μας έχει καταστρέψει το 50 λεπτό αυτό.» δήλωσε η κ.Ζαρίφη με αφορμή την ημέρα των εγκαινίων

Επίσης, η δημοσιογράφος, καθ όλη την παραμονή της, ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου μουσείου, ενώ αρκετά ευδιάθετη συνάντησε και αγαπημένα της πρόσωπα.

«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι είμαι Θηβαία. Το λέω συνέχεια, τη λατρεύω αυτή την πόλη. Μεγάλωσα εδώ, μέχρι τα 18 ήμουν εδώ!Θεωρώ ότι η Θήβα έχει ακόμα ανθρώπους.Εγώ είμαι σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο εδώ. Έχω γίνει κουμπάρα, η μαμά μου είναι εδώ».

Τέλος, ανέφερε και την επιθυμία της να επιστρέψει πίσω στη πόλη που μεγάλωσε δηλώνοντας «Είναι μια πόλη που αν με βοηθήσει ο Θεός ίσως…στο μέλλον επιστρέψω»

 

 

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: , , ,

Category: ΘΗΒΑ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com