- ΘΗΒΑ

Η συνέντευξη Σβίγγου στο ΣΤΑΡ ΚΕ

11/11/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φάνηκε τελικά ότι η αποχή έστειλε μηνύματα. Ο τρόπος που ψήφισαν οι πολίτες έστειλε επίσης μεγάλα μηνύματα. Εσείς πιο πιστεύετε ότι ήταν το μήνυμα αυτών των εκλογών και τι εισπράξατε εσείς;

Καταρχήν ευχαριστώ τους πολίτες του Καλλικρατικού μας Δήμου, οι οποίοι με ψήφισαν και πραγματικά αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά αλλά και συγκίνηση γιατί μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι στον δεύτερο γύρο και να διεκδικώ για μια νέα τετραετία τον Δήμο της Θήβας, έναν δύσκολο Δήμο και με έναν νέο πρωτόγνωρο νόμο, τον Καλλικράτη.

Το δεύτερο είναι ότι αναλύοντας το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής διαπιστώνει κανείς ότι είχαν έντονο πολιτικό και κομματικό χρώμα. Άρα οι παράγοντες οι οποίοι επέδρασαν για αυτά τα αποτελέσματα είναι υπό το βάρος δικαιολογημένων και συγκεκριμένων παραμέτρων. Ο λαός ψήφισε και διαμαρτυρόμενος. Έστειλε μηνύματα μέσω της Δημοτικής Αρχής και προς την Κυβέρνηση και προς τα πολιτικά κόμματα. Φαίνεται ότι το μήνυμα αυτό των πολιτών θέλει μια περισσότερο αριστερή πολιτική και συμπεριφορά που σημαίνει πιο κοντά στον άνθρωπο, περισσότερες κοινωνικές παροχές, πρόνοια και αγκάλιασμα του πολίτη. Αυτό είναι το μήνυμα που ελήφθη. Πιστεύω ότι έχω την δυνατότητα, αξιολογώντας τα μηνύματα αυτά, και με την εμπειρία όλων αυτών των ετών στην Αυτοδιοίκηση, ότι μπορώ να διορθώσω τα όποια λάθη, που δεν έγιναν από πρόθεση, αλλά ήταν μια συνέπεια και τα οποία λάθη απομάκρυναν κατά κάποιο τρόπο την Δημοτική Αρχή από τον πολίτη. Διαβεβαιώνω τους πολίτες ότι μπορούμε να τα διορθώσουμε και με τις ευκαιρίες που μας δίνει ο Καλλικράτης να πάμε την πόλη μας πάρα πολύ μπροστά.

-Οι πολίτες της Θήβας, οι πολίτες του Καλλικρατικού Δήμου της Θήβας ψήφισαν Αυτοδιοικητικά ή πολιτικά; Συσπειρώθηκαν όλες οι δυνάμεις των κομμάτων ή πιστεύετε το ΠΑΣΟΚ που στηρίζει την δική σας προσπάθεια δεν ήταν ενωμένο;

Στο πνεύμα της πολιτικής χροιάς των εκλογών, διαφάνηκε μέσα από την μεγάλη αποχή, που ήταν πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά και τοπικά δεδομένα, που αγγίζει το 40%.

Η αποχή ήταν ένα μήνυμα από αυτούς που είχαν λόγους να απέχουν. Αντίθετα πιστεύω ότι το ποσοστό και οι ψήφοι τις οποίες αποκόμισε ο συνδυασμός το κ. Νικολάου, είναι ψήφοι συσπείρωσης των φίλων, μελών, ψηφοφόρων της Ν.Δ.

Βλέποντας τον χάρτη, πως διαμορφώνεται σε ποσοστά και σε ψήφους των συνδυασμών, θέλω να πιστεύω ότι ήταν η κορυφή της συσπείρωσης αλλά και της συλλογής των ψήφων του συνδυασμού του κ. Νικολάου.

Η δική μου εκτίμηση είναι ότι αξιολογώντας τα μηνύματα αυτά, με μια προσπάθεια η οποία γίνεται να συσπειρωθεί ο Δημοκρατικός χώρος μπορεί να δώσει την νίκη στις εκλογές των Κεντροαριστερών, των Δημοκρατικών δυνάμεων, των δυνάμεων που έχουν Αυτοδιοικητικό λόγο και τον οποίο υπόσχομαι ότι μπορώ να στηρίξω και να φέρω σε πέρας.

-Η ψήφος αντίδρασης, εισπράχθηκε τόσο από τον κ. Χαλβατζή, όσο και από τους κυρίους Τουλουμάκο και Τούτουζα;

-Αυτό είπα νωρίτερα. Η διαμαρτυρία μεταφράστηκε από τους δημοκρατικούς ψηφοφόρους σαν ψήφο προς την Αριστερά, κυρίως. Όχι στο πνεύμα της συνθηματολογίας αλλά στο πνεύμα του μηνύματος προς την Κυβέρνηση για το μνημόνιο, τις συμπεριφορές των στελεχών. Πιστεύω ότι εισπράχθηκε και το ποσοστό που έλαβε ο συνδυασμός ο οποίος εκπροσωπεί το ΚΚΕ, είναι ένα ποσοστό έντονης διαμαρτυρίας και μάλιστα χαρακτηριστικότατο. Τα λάθη της δημοτικής μου θητείας, τα εισέπραξε σε ψήφους ο κ. Χαλβατζής. Πλην όμως, κανείς δεν μπορεί να μην πει ότι κάποιος δυσαρεστημένος πολίτης πήγε και στον κ. Νικολάου.

Μέσα στους υποψηφίους του κ. Νικολάου υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που προέρχονται από αριστερές τάσεις και συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό ψήφων. Χαρακτηριστικά να σας πω ότι ο πρώτος υποψήφιος του κ. Νικολάου που προέρχεται από τον χώρο των Αριστερών, πήρε 1.110 ψήφους.

-Πιστεύετε ουσιαστικά ο δεύτερος γύρος των εκλογών απελευθερώνει ουσιαστικά όλες αυτές τις δυνάμεις.

Πιστεύω καταρχήν ότι την δεύτερη Κυριακή έχουμε έναν αγώνα που ξεκινά ουσιαστικά από το μηδέν. Είναι ένας αγώνας που έχει να κάνει πλέον με Αυτοδιοικητικά κριτήρια, κρίνοντας τους επικεφαλής των δύο συνδυασμών οι οποίοι καλούμαστε να υπηρετήσουμε τον Δήμο μας. Άρα λοιπόν τα αυτοδιοικητικά κριτήρια πιστεύω ότι θα παίξουν τον βασικό ρόλο και είναι αυτά που μας στιγματίζουν από την γνώση, την εμπειρία, την πολύχρονη θητεία μας, το πώς και τι διοίκησε ο καθένας και τι υπόσχεται αυτή την στιγμή βάση των προγραμμάτων, στον πολίτη για το αύριο.

-Το γεγονός ότι ο κ. Χαλβατζής είπε σε δηλώσεις του «ψήφο κατά συνείδηση» στους ανθρώπους που στήριξαν τον συνδυασμό του και ο κ. Τούτουζας που είπε ότι όποιος υποψήφιος Δήμαρχος κάνει πραγματικότητα την ανάδειξη της Πυραμίδας, σας ικανοποιεί;

Θεωρώ ότι είναι το πιο έντιμο που θα μπορούσαν να κάνουν οι επικεφαλείς των συνδυασμών. Και είναι το πιο έντιμο γιατί κανείς δεν ξέρει ποιοι τον ακολούθησαν.

Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να δώσει κατεύθυνση και γραμμή. Ο πολίτης έχει και γνώση και συνείδηση. Σε ότι αφορά τον κ. Τούτουζα ο οποίος εξέφρασε ως σημαντικότερο γεγονός την ανάδειξη της Πυραμίδας, έχω να αναφέρω ότι εγώ προσωπικά έχω πρωτοστατήσει σε συνεργασία με τον Αρχαιολόγο κ. Σπυρόπουλο, σε ένα αίτημα που έχουμε θέσει και προς το Υπουργείο Πολιτισμού και που αφορά την ανάδειξη αυτού του σημαντικότατου ιστορικού μνημείου, το οποίο προφανώς είναι η αρχαιότερη πυραμίδα του κόσμου.

Και αυτό βεβαίως έχει προγραμματιστεί, μέσα από την ανάδειξη των αρχαιοτήτων του τόπου μας, για την τουριστική αξιοποίηση του Δήμου μας. Μέσα στο όλο πνεύμα της ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και πέρα από το ίδρυμα Πάκαρντ για την ανασκαφή της Καδμείας, έχουμε συμπεριλάβει την ανάδειξη του λόφου του Αμφείου, της περίφημης Πυραμίδας.

Σε ότι αφορά τον κ. Χαλβατζή ο οποίος έχει υπηρετήσει τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τις Δημοκρατικές συμπεριφορές ως συνδικαλιστής, πιστεύω ότι οι θέσεις του, οι τάσεις και οι προτάσεις του ταυτίζονται με τις θέσεις και τις απόψεις τις οποίες υπηρετώ και τα κοινά σημεία είναι πάρα πολλά. Άρα πιστεύω ότι μπορούμε να συμπορευθούμε για μια νικηφόρα εκλογική μάχη.

-Σας άκουσα να επισημαίνεται ότι υπήρξαν και λάθη από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ή και προσωπικά λάθη, όπως είπατε. Τι είναι αυτό που σας κάνει να μετανιώνετε, να το πω έτσι απλά;

-Πάντοτε είχα την δύναμη να αναφέρομαι στις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες μου και έχω επανειλημμένα κάνει την αυτοκριτική μου σε πολλά στάδια της ζωής μου. Δεν είναι δυνατόν ένας ο οποίος διαχειρίζεται τις τύχες των πολιτών, την πορεία μιας πόλης να μην έχει κάνει τα λάθη του.

Και βεβαίως έχω κάνει αρκετά. Για παράδειγμα, όταν διαχειριζόμουν τις υποθέσεις των κοινοτικών προγραμμάτων που έπρεπε να παρακολουθώ και ενώ καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο Δήμο δεν καταφέραμε να ελέγξουμε την καθημερινότητα, να κλείσουμε π.χ όλες τις λακκούβες στους δρόμους ή να ανάψουμε όλα τα φώτα στις γειτονιές ή δεν καταφέραμε να πλησιάσουμε όσο έπρεπε τον πολίτη ώστε να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο.

Το ίδιο συνέβη όταν κλήθηκα να αντιμετωπίσω και το πρόβλημα με το νερό.

Υπήρχαν τεράστιες γραφειοκρατικές διαδικασίες και απαιτήθηκε πολύς χρόνος. Όμως καταφέραμε να επιλύσουμε το σημαντικότατο θέμα του νερού με την κατασκευή του διυλιστηρίου και σήμερα όλη η Θήβα υδροδοτείται με νερό από τον Μόρνο. Λύσαμε λοιπόν το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα αλλά και διάφορα άλλα ζητήματα της πρώτης γραμμής που είχαν όμως σαν συνέπεια να απομακρυνθούμε από την καθημερινότητα.

Έχω την δύναμη ως άνθρωπος να δεχτώ τα λάθη μου αλλά και να υποσχεθώ ότι μαζί με τους πολίτες μπορούμε να προχωρήσουμε και να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε.

-Έχουμε ένα προχθεσινό δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας που αναφέρει ότι ματαιώνεται η απόφαση συγκεκριμένης εταιρίας να προχωρήσει στην ενεργειακή αξιοποίηση των απορριμμάτων, στη Θήβα. Πιστεύετε ότι η τότε δήλωση σας ήταν λάθος με την οποία είχατε ταχθεί υπέρ της καύσης;

Είπα στην κεντρική μου ομιλία κ. Μερτζάνη ότι συμμετείχα στο πρώτο Παγκόσμιο συνέδριο για την ενέργεια και συμμετείχα ως πρόεδρος του Πανελλήνιου δικτύου των φορέων διαχείρισης απορριμμάτων, έδρα του οποίου είναι η Θήβα.

Συμμετείχα μαζί με τους εκπροσώπους των μεγάλων κομμάτων. Συγκεκριμένα με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον κ. Βασίλη Οικονόμου αλλά και με Πανεπιστημιακούς καθηγητές όπως τον κ. Δημήτρη Τασσιό, τον Πρόεδρο της Ιταλικής Επιτροπής Περιβάλλοντος, τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Επιτροπής Περιβάλλοντος καθηγητή του Πανεπιστημίου Κολούμπια κ. Θέμελη και εκφράσαμε τις απόψεις μας για το πώς πρέπει να διαχειριστούμε τα απορρίμματα.

Τότε λοιπόν, μέσα από την γνώση που είχα και την εμπειρία που αποκόμισα βεβαίως και τάχθηκα υπέρ της καύσης ή της ταφής. Στον δικό μας φορέα την ΔΕΠΟΔΑΘ συζητήσαμε, οι 11 Δήμαρχοι της πρώην επαρχίας Θηβών, αυτή την άποψη και με αυτήν την άποψη πήγαμε στο Παρίσι όπου είδαμε από κοντά πως λειτουργούν τα εργοστάσια καύσης. Όταν επιστρέψαμε στην Θήβα και συζητήσαμε και οι 11 Δήμαρχοι διαπιστώσαμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να γίνει στην πόλη της Θήβας. Για αυτό και ποτέ δεν καταθέσαμε στην ΔΕΠΟΔΑΘ καμία πρόταση για συζήτηση που να αφορά την δημιουργία τέτοιας μονάδας. Ουδέποτε. Δεν υπάρχει τέτοια πρόταση. Ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο μας ούτε στον φορέα μας που είναι η ΔΕΠΟΔΑΘ.

Αντίθετα πληροφορηθήκαμε ότι μια εταιρία ήθελε να δημιουργήσει στην περιοχή μας μια μονάδα καύσης με υποπροϊόντα των σκουπιδιών.

Σημειώνω ότι βάση του Περιφερειακού σχεδιασμού δεν επιτρέπεται η μεταφορά σκουπιδιών από μια Περιφέρεια σε μια άλλη.

Έτσι τα σκουπίδια μετατράπηκαν σε υποπροϊόντα.

Όταν τα πληροφορήθηκα πρώτος, και παραπέμπω τους συμπολίτες μου σε εφημερίδα τοπική όπου στην πρώτη σελίδα, αμέσως διαμαρτυρήθηκα. Ήταν Αύγουστος του 2007 και είχα πει και η δήλωση εξακολουθεί να ισχύει ότι όσο είμαι Δήμαρχος δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συζητήσουμε τέτοιο θέμα. Για εμένα προσωπικά έχει κλείσει αυτό το θέμα και δεν θα επιτρέψουμε να έρθουν σκουπίδια από άλλες περιοχές στη Θήβα.

Ήδη έχω ανακοινώσει ότι καταθέσαμε την προμελέτη προς χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για αξιοποίηση των σκουπιδιών με την διαδικασία της κομποστοποίησης την οποία ήδη έχουμε προωθήσει σε οικιακό επίπεδο και έχουμε διαθέσει ειδικούς κάδους τους οποίους οι πολίτες αξιοποιούν.

-Ποιο πιστεύετε ότι είναι το διακύβευμα του δεύτερου γύρου των εκλογών για την Θήβα;

Να ξεχωρίσουμε δυο πράγματα. Πρώτον ας ξεχάσουμε την πρώτη Κυριακή η οποία ήταν ένα στίγμα. Θα πρέπει ο Θηβαίος, η Θηβαία και οι συμπολίτες μας του νέου Καλλικρατικού Δήμου, βλέποντας απέναντι τους τον Νίκο Σβίγγο και τον κ. Σπύρο Νικολάου να αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν απέναντι στην πορεία του νέου Δήμου και στην εξέλιξη των πραγμάτων. Κρίνοντας με κριτήρια Αυτοδιοικητικά αλλά και δυνατοτήτων. Να σκεφτούν ποιος είναι αυτός που μπορεί να πάει μπροστά την πόλη, τον Δήμο. Ποιος είναι αυτός που έχει την δυνατότητα να παρέμβει δυναμικά, να επικοινωνήσει, να αναλύσει και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες. Ξέρετε κ. Μερτζάνη ότι σήμερα τα πάντα εναπόκεινται στην διάθεση της Ευρώπης. Και την Ευρώπη και τα προγράμματα τα ξέρω καλά. Γι’ αυτό και έτρεξα να πιστοποιήσω τον Δήμο μας. Έτρεξα πρώτος να κάνω Ψηφιακό τον Δήμο και πιστεύω ότι η ανάμειξη μας στην πράσινη ενέργεια θα είναι το όπλο μας για να κάνουμε τον Δήμο μας αυτοδύναμο. Έχω την δύναμη να ξεπεράσω τις όποιες αγκυλώσεις και τα όποια όρια. Να πάω μπροστά τον Δήμο αξιοποιώντας τον φυσικό πλούτο, τον αέρα και τον ήλιο με επίκεντρο την ποιότητα της ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα μεγαλύτερα έργα στον Δήμο της Θήβας έγιναν επί των ημερών μου. Θέατρο Μοσχοποδίου, Διυλιστήριο της ΔΕΥΑΘ, πεζόδρομος της Επαμεινώνδου, συνεδριακό κέντρο, γήπεδα στα Δημοτικά Διαμερίσματα, Σχολεία, Βιολογικός Καθαρισμός, Δημοτικός Ξενώνας, Χώρος Υγειονομικής Ταφής των Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ).

Έχουμε αποδείξεις και οι αποδείξεις είναι το έργο μας.

-Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη Θήβα με το Παλαιό Δημαρχείο εξαιτίας κάποιων χρεών του Δήμου;

Κοιτάξτε, τώρα έληξε το θέμα με το εργοστάσιο καύσης και κάποιοι εφευρίσκουν τρόπους να πλήξουν την δημοτική αρχή. Λέω μόνο ότι είναι ένα ακόμα μεγάλο ψεύδος. Το Παλαιό Δημαρχείο είναι υποθηκευμένο σε ένα δάνειο του Δήμου από το 1986, το οποίο αποπληρώνεται κανονικά.

Άρα δεν μπορεί να κατασχεθεί. Είναι μέγα ψεύδος.

– Κλείνοντας Δήμαρχε θα ήθελα να δώσετε το μήνυμα σας στους πολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου της Θήβας.

Με έχει αγγίξει πάρα πολύ το βιβλίο του Αντώνη Σαμαράκη «Η επόμενη μέρα».

Και αυτό που επαναλαμβάνω όταν μου δίνεται η ευκαιρία είναι το εξής: Εντάξει εκλέχθηκα Δήμαρχος. Τι γίνεται την επόμενη ημέρα;

Να διαβεβαιώσω ότι η συμμετοχή μου στις εκλογές είναι συνειδητοποιημένη πράξη. Γνωρίζω το μέγεθος των προκλήσεων και των ευθυνών. Γνωρίζω ότι έχουμε να αναπτύξουμε διαφορετικά πράγματα και πρωτόγνωρα για εμάς. Θάλασσες, ορεινούς όγκους, βιομηχανικές περιοχές, παραγωγική γη κ.α. Οι τοπικές κοινωνίες, τα τοπικά συμβούλια έχουν αρμοδιότητες. Το ίδιο και οι τοπικοί αντιδήμαρχοι. Ο κεντρικός Δήμος πρέπει να σχεδιάσει για όλους και αυτή την ευθύνη την αναγνωρίζω. Ξέρω πολύ καλά γιατί ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου.

Επαναλαμβάνω: τα μηνύματα ήταν σαφέστατα. Πρέπει να διεκδικήσουμε την επίλυση των περισσότερων κοινωνικών προβλημάτων. Πρέπει να πλησιάσουμε περισσότερο τον συνάνθρωπο μας και αυτές τις παραλείψεις μαζί με τους πολίτες, πιστεύω ότι θα τις ξεπεράσουμε.

Θέλω να ξέρουν οι πολίτες ότι ποτέ δεν τους απέκρυψα τίποτα γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας μου.

Πάντοτε με τους πολίτες σχεδιάσαμε και πορευθήκαμε. Μην ξεχνάτε ότι για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Θήβας και άλλα σοβαρά ζητήματα όπως η επαναφορά της εμποροπανήγυρης στο κέντρο έγιναν λαϊκές συνελεύσεις.

Ακόμη και για τον πεζόδρομο και για την οδό Πινδάρου που σε λίγους μήνες θα αρχίσουν οι εργασίες ανάπλασης τον πρώτο λόγο τον είχαν οι πολίτες.

Ας μη ξεχνούν οι πολίτες ότι τους ακούσαμε και τις περισσότερες φορές εφαρμόσαμε την άποψη τους. Έτσι θα πορευθώ και στην νέα τετραετία. Με την δύναμη που θα μου δώσουν οι πολίτες της Θήβας, των Βαγίων, της Θίσβης και των Πλαταιών.

29 thoughts on “Η συνέντευξη Σβίγγου στο ΣΤΑΡ ΚΕ

 1. -Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη Θήβα με το Παλαιό Δημαρχείο εξαιτίας κάποιων χρεών του Δήμου;

  Κοιτάξτε, τώρα έληξε το θέμα με το εργοστάσιο καύσης και κάποιοι εφευρίσκουν τρόπους να πλήξουν την δημοτική αρχή. Λέω μόνο ότι είναι ένα ακόμα μεγάλο ψεύδος. Το Παλαιό Δημαρχείο είναι υποθηκευμένο σε ένα δάνειο του Δήμου από το 1986, το οποίο αποπληρώνεται κανονικά.

  Άρα δεν μπορεί να κατασχεθεί. Είναι μέγα ψεύδος.

  ΑΝΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ….. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ?

 2. .κατσε καλα,δημαρχε,γιατι κραταω αρχειο….και το 2006 τα ιδια ελεγες,και δεν εκανες τιποτα!!!!(τα φωτα στο ΤΑΧΙ δουλευουν με μπαλαντεζα ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ),για ποσες μερες ακομα,παρακαλω?…οι λακουβες στις εργατικες κατοικιες,γεμισαν «δια μαγειας» μεσα σε μια νυχτα,με «αμμο»,ετσι,για προεκλογικους λογους,φυσικα…..για κουτους μας περνας,δημαρχε?

 3. 1. «Φαίνεται ότι το μήνυμα αυτό των πολιτών θέλει μια περισσότερο αριστερή πολιτική και συμπεριφορά που σημαίνει πιο κοντά στον άνθρωπο, περισσότερες κοινωνικές παροχές, πρόνοια και αγκάλιασμα του πολίτη. Αυτό είναι το μήνυμα που ελήφθη.» ΕΣΥ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ;
  2. «μπορώ να διορθώσω τα όποια λάθη, που δεν έγιναν από πρόθεση, αλλά ήταν μια συνέπεια και τα οποία λάθη απομάκρυναν κατά κάποιο τρόπο την Δημοτική Αρχή από τον πολίτη» ΝΙΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ.
  3. «Η δική μου εκτίμηση είναι ότι αξιολογώντας τα μηνύματα αυτά, με μια προσπάθεια η οποία γίνεται να συσπειρωθεί ο Δημοκρατικός χώρος μπορεί να δώσει την νίκη στις εκλογές των Κεντροαριστερών, των Δημοκρατικών δυνάμεων, των δυνάμεων που έχουν Αυτοδιοικητικό λόγο και τον οποίο υπόσχομαι ότι μπορώ να στηρίξω και να φέρω σε πέρας.» Α!! ΤΩΡΑ Ο ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΙΚΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΑΙ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΣΟΥΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ;
  4. «Μέσα στους υποψηφίους του κ. Νικολάου υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που προέρχονται από αριστερές τάσεις και συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό ψήφων.» ΑΣΕ ΝΙΚΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ. ΑΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ.
  5. «Θεωρώ ότι είναι το πιο έντιμο που θα μπορούσαν να κάνουν οι επικεφαλείς των συνδυασμών. Και είναι το πιο έντιμο γιατί κανείς δεν ξέρει ποιοι τον ακολούθησαν.» ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑΧΘΕΙ ΤΟ 94 ΚΑΙ ΤΟ 98 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΦΙΝΗ ΗΣΟΥΝ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ;
  6. «Σε ότι αφορά τον κ. Χαλβατζή ο οποίος έχει υπηρετήσει τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τις Δημοκρατικές συμπεριφορές ως συνδικαλιστής, πιστεύω ότι οι θέσεις του, οι τάσεις και οι προτάσεις του ταυτίζονται με τις θέσεις και τις απόψεις τις οποίες υπηρετώ και τα κοινά σημεία είναι πάρα πολλά. Άρα πιστεύω ότι μπορούμε να συμπορευθούμε για μια νικηφόρα εκλογική μάχη.» ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ !!!
  7. «Τότε λοιπόν, μέσα από την γνώση που είχα και την εμπειρία που αποκόμισα βεβαίως και τάχθηκα υπέρ της καύσης ή της ταφής.» ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.!!!! ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ; ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ. ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.
  8. «Και την Ευρώπη και τα προγράμματα τα ξέρω καλά. Γι’ αυτό και έτρεξα να πιστοποιήσω τον Δήμο μας. Έτρεξα πρώτος να κάνω Ψηφιακό τον Δήμο και πιστεύω ότι η ανάμειξη μας στην πράσινη ενέργεια θα είναι το όπλο μας για να κάνουμε τον Δήμο μας αυτοδύναμο. Έχω την δύναμη να ξεπεράσω τις όποιες αγκυλώσεις και τα όποια όρια. Να πάω μπροστά τον Δήμο αξιοποιώντας τον φυσικό πλούτο, τον αέρα και τον ήλιο με επίκεντρο την ποιότητα της ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος.» Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΡΕ ΝΙΚΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ; ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ Η ΗΛΕΚΤΩΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟ-ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟ-ΒΟΛΤΑΪΚΑ; ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ !!
  9. «Κοιτάξτε, τώρα έληξε το θέμα με το εργοστάσιο καύσης και κάποιοι εφευρίσκουν τρόπους να πλήξουν την δημοτική αρχή. Λέω μόνο ότι είναι ένα ακόμα μεγάλο ψεύδος. Το Παλαιό Δημαρχείο είναι υποθηκευμένο σε ένα δάνειο του Δήμου από το 1986, το οποίο αποπληρώνεται κανονικά. Άρα δεν μπορεί να κατασχεθεί. Είναι μέγα ψεύδος. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/72474/sto-sfuri-to-palio-dimarheio-tis-thivas-/

  ΕΛΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ………

 4. 70 000 χιλιαδες ευρω ξοδεψες,Νικολακι,για τα φυλλαδια που γεμισαν την πολη μας ,σκουπιδια!!!!!!αλλα ,αφου τα εχεις….γιατι να μη τα ξοδεψεις?…..ναι..και ολα αυτα,τη στιγμη που ο κοσμος πειναει!!!(ναι…ο κοσμακης που περιμενεις εσυ να παρεις ψηφο απο εκει…)

 5. ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΣΒΙΓΓΙΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ Κ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ?
  ΟΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η ΘΗΒΑ!ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ…….!ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ!ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Κ ΝΙΩΘΩ ΗΣΥΧΟΣ!ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΛΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΥΒΔΗ!

 6. Στο «σφυρί» το παλιό Δημαρχείο της Θήβας STAR ΛΑΜΙΑΣ
  Τετάρτη, 10 Νοέμβριος 2010 14:43

  <>
  Το ρεπορταζ εχει ονομα,δεν ειναι ορφανο.Αν το΄βγαλαν απο το μυαλο τους , πηγαινε τους στη δικαιοσυνη.Αλλιως σιωπησε.Ειναι εντιμοτερο απο το να λες ψεμματα.Γιατι το 1986 δεν ηταν πριν 5 χρονια.Επιτελους,λιγος σεβασμος στους Δημοτες σου δε βλαπτει.

 7. Στο «σφυρί» το παλιό Δημαρχείο της Θήβας STAR ΛΑΜΙΑΣ
  Τετάρτη, 10 Νοέμβριος 2010 14:43

  Στο «σφυρί» στις 15 Δεκεμβρίου, βγαίνει το Παλιό Δημαρχείο της Θήβας, για χρέος -περίπου 15.000 ευρώ- του Δήμου σε δημότη, από τον οποίο προμηθεύονταν ορυκτέλαια.

  Πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο που χτίστηκε με δωρεά του Παναγιώτη Δράκου προκειμένου να στεγάσει τη δημοτική βιβλιοθήκη. Χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της κατοχής ως νοσοκομείο, αργότερα και μέχρι σήμερα στέγασε το γραφείο του Δημάρχου και μερικές υπηρεσίες και φιλοξένησε τα συμβούλια της δημοτικής αρχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καταγγέλλων δεν επιθυμούσε αυτή την έκβαση και σε καμία περίπτωση να περάσει στα χέρια του αυτό το κτίριο. Το μόνο που θέλει είναι να λάβει το ποσό που του οφείλουν εδώ και πέντε(5) χρόνια. Τέλος, αν ο δήμος καταβάλλει έγκαιρα το ποσό, το ιστορικό κτίριο θα παραμείνει στην ιδιοκτησία του, διαφορετικά θα το χάσει και αυτό θα είναι μεγάλο πλήγμα για την τοπική κοινωνία.

  Δε μένει παρά να δούμε τι θα πράξει η Δημοτική Αρχή…
  Το ρεπορταζ εχει ονομα,δεν ειναι ορφανο.Αν το΄βγαλαν απο το μυαλο τους , πηγαινε τους στη δικαιοσυνη.Αλλιως σιωπησε.Ειναι εντιμοτερο απο το να λες ψεμματα.Γιατι το 1986 δεν ηταν πριν 5 χρονια.Επιτελους,λιγος σεβασμος στους Δημοτες σου δε βλαπτει.

 8. Νικολάκι δεν μας είπες ακόμα για τους Πακιστανούς και τους Ινδούς που τους έκανες μέσα σε ένα βράδυ Έλληνες.
  Και μαζί με καμιά πεντακοσαριά γύφτους τους βάλατε να σας ψηφίσουν.
  Έτσι κάνατε τόσα χρόνια,έτσι κάνατε και τώρα.
  Για να μην χάσετε την κουτάλα,είχατε το θράσος να πουλήσετε την ίδια την πατρίδα σας.
  Να πάτε στους νέους «Έλληνες» σας, να κάνετε τώρα πολιτική.
  Γιαυτό και ο Αρκούδης είχε τόσους σταυρούς στον συνδυασμό σου.
  Νομίζετε ρε πως δεν ξέρουμε τι έγινε και τι κάνετε ακόμα και τώρα που μιλάμε?
  Είσαστε πατριδοκάπηλοι ρε, πάρτε το χαμπάρι.
  Θα κυκλοφορείτε στην πόλη και θα σας φτύνουν από εδώ και πέρα,λαμόγια.

 9. Nικολάκη τελειώνουν τα ψέματα!Μάζεψε το σκυλολόι(αρκουδηδες,κουτάλες και λοιπούς) και όξω απ’την παράγκα.Α και που’σαι!!!Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!Αν νομίζεις ότι οι Θηβαίοι θα ανεχτούν ξανά για αντιδημάρχους τους ως άνω αξιότιμους κυρίους, πλανάσαι πλάνην οικτράν.Όσο για τα καινούρια φρούτα(Αλμπάνη,Μαιρούλα) τι να πω!Θαρρώ πως θα τα μπλέξω,απ’την Κική κι απ’την Κοκό ποιά να διαλέξω!
  ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Οι μόνοι που μπορούν να ψηφίσουν το Κ.Σβίγγο είναι οι γύφτοι, οι Πακιστανοί και οι Ινδοί διότι πληρώθηκαν.

  Διαφορετικά ούτε αυτοί θα το έκαναν.

 11. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ. ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ;;;; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ. ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΜΩΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ , ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ , ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ , ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ (ΟΧΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ),ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΨΗ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΕΤΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ , ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ , ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ¨ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ¨.
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΒΙΓΓΟΣ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ –ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ– ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΟΤΕΡΟ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
  ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ :ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ;;;;
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;
  ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ;;;;;;;;;
  ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΞΑΝΑ;;;;;;;;;;;;;;
  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ.
  ΜΗΠΩΣ Ο ΣΒΙΓΓΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΒΙΓΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ.
  ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ .ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
  ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
  ΓΑΙ ΤΟΝ κ ΣΒΙΓΓΟ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ , ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΗΠΕΔΑ , ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΝΕΡΟΥ, ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ , ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ , ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ , ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΨΗΦΙΑΚΟ (ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ), ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ , ΤΡΩΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΨΩΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ , ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο κ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ;;;; ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΗΠΙΕ ΚΑΦΕ , ΕΦΑΓΕ, ΨΩΝΙΣΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ‘Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ;;;;ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ :ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ;;;; ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΕΤΑΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ;;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ. ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΥΤΙΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΡΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑΒΛΙ.ΝΑ ΕΛΚΕΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ : ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΗΒΑΙΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΤΕ;;;;;;;;;;
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

 12. ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΣΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΤ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. …..

 13. Βλεπω αγαπητη ΑΝΝΑ διαβαζωντας το κειμενο σου,οτι υποστηριζεις τον κο σβιγγο.Οσον αφορα τον κο σβιγγο και για τα χωρια που ανηκαν στον δημο ο κος σβιγγος δεν εκνε απολυτος τιποτα.Το μονο που εκανε ηταν να εισπρατει τα τελη.Εγω προσωπικα χορτασα απο τα ωραια λογια που ειχε πει στον προεκλογικο του λογο πριν 4 χρονια.Δουλεβε για τα συμφεροντα τις θηβας καιμονο .Οσον αφορα τον κο νικολαου κοντος ψαλμος…θα δειξει αν αξιζει.Χρειαζομαστε αλλαγη…..η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

 14. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΝΑ ΜΟΥ;;;;;; ΚΑΚΩΣ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;

  ΥΓ
  ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΛΑ ΟΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

 15. na stamatisete na mas parenoxlite me tilefonima kai minimata vste na psifisoume ton svigoo
  o sviggos gia mas einai teliomenos alloste giati na ton psifisoume
  plousios egine theli na gini pamploutos? na parei tous pakistanous k tous giftous tou kai na paei sti mikono

 16. PASOK : «Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΒΑΣ ΝΙΚΟΥ ΣΒΙΓΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ»

  Το παραπάνω μήνυμα μόλις έφθασε στο κινητό μου. Απλά αναρωτιέμαι αν και την ευθύνη της ήττας του κ. Σβίγγου θα την αναλάβει το ΠΑΣΟΚ. Ιδού η απορία.

 17. ΠΑΣΟΚ: «Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΒΙΓΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ»

  και γω το έλαβα…..
  άντε, τι άλλο θα δούμε!!!!

 18. ΑΝΝΑ:
  έχω πολλές απορίες σε αυτά που γράφεις,
  αλλά θα σου θέσω μόνο μια….
  κάπου αναφέρεις ότι έκανε το Δήμο ψηφιακό….δεν αντιλέγω…αλλά διευκρίνισε μου σε ποιες περιοχές….γιατί, εγώ πληρώνω για internet!!

 19. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΣΒΙΓΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΒΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ:

  «ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»
  Νικολάου Σπυρίδων του Ευαγγέλου
  (υποψήφιος δήμαρχος)
  Εκλογική Περιφέρεια Θηβαίων

  Γελέκας Παναγιώτης του Γεωργίου 812
  Γιαννίκας Δημήτριος του Ευαγγέλου 440
  Γεωργακόπουλος Γεώργιος του Σωτηρίου 612
  Κοκοντίνης Αθανάσιος του Μιχαήλ 607
  Παπαδημητρίου Ιωάννης του Βασιλείου 956
  Πέτραινας Ηλίας του Αλεξάνδρου 411
  Σδόνας Γεώργιος του Σπυρίδων 613
  Στάϊκος Αλέκος του Δημητρίου 777
  Στρατέλος Νικόλαος του Στυλιανού 642
  Φίλος Γεώργιος του Βασιλείου 408
  Χατζησταμάτης Ανδρέας του Δημητρίου 1272

  Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ:

  «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»
  (υποψήφιος δήμαρχος)
  ΣΒΙΓΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη
  ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΗΒΑΙΩΝ

  ΑΛΜΠΑΝΗ-ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χρήστου 407
  ΑΡΚΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ευαγγέλου 394
  ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη 680
  ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αθανασίου 581
  ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του Γεωργίου 325
  ΜΑΜΜΗΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του Αντωνίου 403
  ΜΠΛΗΖΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Μιχαήλ 290
  ΝΟΚΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του Αθανασίου 601
  ΠΕΤΙΚΑ-ΠΟΛΥΤΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του Κωνσταντίνου 489
  ΣΒΙΓΓΟΣ ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ του Παναγιώτη 384
  ΦΩΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Μιχαήλ 354

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΩ.

  ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

 20. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:
  από την πρώτη επιλογή δεν ξέρω κανέναν….
  από τη δεύτερη επιλογή γνωρίζω κάποια άτομα, τα οποία δεν έχουν πράξει τίποτα καλό για την πόλη……μόνο για δικός τους όφελος!!!

Αφήστε μια απάντηση