Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στη Θήβα

| 3 Δεκεμβρίου 2018 | 0 Comments


Σε άμεσο προγραμματισμό από το Υπουργείο Υγείας και το Νοσοκομείο Θήβας μια πολύ σημαντική δημόσια δομή υγείας για την τοπική κοινωνία, το ΚΕΦΙΑΠ.
Σε πρώτη φάση στελεχώνεται με υψηλής εξειδίκευσης προσωπικό μετά την πρόσκληση του ΟΑΕΔ για 14 θέσεις εργασίας. Οι σχετικές αιτήσεις γίνονται μέχρι και τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. Στόχος του είναι να υποστηρίξει άτομα με ειδικές ανάγκες και αναπηρία καθώς και άτομα με χρόνιες παθήσεις που απαιτούν φυσική αποκατάσταση.
Θα ακολουθήσουν προσλήψεις και άλλων θέσεων (1 φυσίατρος, τεχνικό προσωπικό κ.λ.π. ), θα ανακατασκευασθεί το υπάρχον κτιριακό συγκρότημα και θα γίνει προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ υπήρχε ως κτιριακό συγκρότημα και με αξιόλογο εξοπλισμό είχε πλήρως απαξιωθεί για πολλά χρόνια και επί σειρά κυβερνήσεων. Πολλοί  συμπολίτες μας αγνοούν ακόμα και την ύπαρξη και τον ρόλου του δίπλα στο κτιριακό συγκρότημα του Νοσοκομείου Θήβας.
Η «Δημοτική Συνεργασία » με αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μας θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενημέρωση και διεκδίκηση της ολοκληρωμένης λειτουργίας της δημόσιας αυτής δομής  καθώς και την συγκρότηση ειδικής ομάδας για τα θέματα υγείας στην περιοχή μας.
ΘΗΒΑ   30/11/2018
Για τη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Τραμπάκουλος Ηλίας, υποψήφιος Δήμαρχος  Θηβαίων

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: ,

Category: ΘΗΒΑ

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com