Καραμπελιάς: Δημοψήφισμα για να ανατραπεί η συμφωνία των Πρεσπών

| 1 Μαρτίου 2019 | 0 Comments

Η καθολική αντίδραση των Ελλήνων με τη συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια αλλά και όπως καταγράφονται στις μετρήσεις της κοινής γνώμης, δεν ήταν δυνατή να σταματήσει μια καλά σχεδιασμένη από τον ξένο παράγοντα, καταστροφική λύση σε ένα ευαίσθητο εθνικό θέμα.

Μια κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης αριστεράς αγνόησε επιδεικτικά τη βούληση του ελληνικού λαού και προχώρησε σε μια συμφωνία που απλά της υποδείχθηκε, όπως κάνει ακριβώς μια κυβέρνηση αποικίας, γιατί αυτό είναι η Ελλάδα σήμερα,  τόνισε στην ομιλία του ο συγγραφέας και μέλος του Κινήματος ΑΡΔΗΝ Γιώργος Καραμπελιάς στην εκδήλωση της Θήβας.

Μετά το κίνημα των αγανακτισμένων, οι Ελληνες σηκώθηκαν ξανά απο τους καναπέδες και βγήκαν στους δρόμους με αφορμή αυτή τη φορά ένα εθνικό θέμα το οποίο αντιμετωπίστηκε σα να πρόκειται να ψηφιστεί ένα απλό νομοσχέδιο. Ο ύποπτος τρόπος που το χειρίστηκε η κυβέρνηση και τελικά η ψήφιση της συμφωνίας φαίνεται πως ξύπνησε επιτέλους το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων.

Τα συλλαλητήρια παρά το γεγονός ότι  συκοφαντήθηκαν είχαν οργανωτικά προβλήματα και  αδυναμίες ακριβώς γιατί δεν ήταν κατευθυνόμενα από κόμματα και δεν αποκλείστηκε κανείς. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να διαμορφωθεί μια σύγχρονη δημοκρατική πατριωτική εθνική συνείδηση για να αποτρέψει τα δεινά που έρχονται. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι η αρχή αυτών που έχουν σχεδιαστεί να «λυθούν» εις βάρος των εθνικών μας θεμάτων και μάλιστα σύντομα. Ο Ελληνισμός παίζει τα ρέστα του σήμερα και τα επόμενα 50 χρόνια κινδυνεύει με αφανισμό, γι αυτό πρέπει να μιλήσει με δημοψήφισμα, τόνισε ο Γιώργος Καραμπελιάς.

exeisminima.gr

 

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: ,

Category: ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΗΒΑ

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com