Κετσπάγια: «Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου»

| 28 Οκτωβρίου 2009 | 1 Comment

Κετσπάγια: «Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου»

Ketspaia

Ένα μήνα μετά την απομάκρυνση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Τιμούρ Κετσπάγια, φιλοξενούμενος στην κυπριακή ιστοσελίδα «supermpala.com«, απαντά, έστω και ετεροχρονισμένα, σε όσα ακούστηκαν σε βάρος του ίδιου και της δουλειάς που γινόταν στους ερυθρόλευκους, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος μόνο καλά έκανε τη δουλειά του.

«Εγώ έκανα τη δουλειά μου και ξέρω ότι την έκανα καλά και πέτυχα τους στόχους που είχαμε θέσει και ο κάθε άνθρωπος που ήταν κοντά ξέρει πόσα ψέματα λέγονται, όπως και ο κάθε άνθρωπος που σκέφτεται καθαρά και λογικά καταλαβαίνει», είπε ο Γεωργιανός τεχνικός και συνέχισε.

«Μια ομάδα χωρίς καλή φυσική κατάσταση δεν μπορεί να κερδίσει τόσα παιχνίδια και εγώ θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκριση στο Champions League με την κατάσταση που επικρατούσε το καλοκαίρι στην ομάδα».

Ο πρώην τεχνικός των ερυθρόλευκων βάζει νέο στοίχημα στην προπονητική του καριέρα και πλώρη προς την πατρίδα του, πλέον, παίρνοντας από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερτα τα ηνία της Εθνικής Γεωργίας, με βοηθούς του, ξανά, τους Σοσό Τσέντια και Μιχάλη Μιχαήλ.

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: ,

Category: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η ΘΕΟΔΩΡΟΣ λέει:

    Την διαπιστώσαμε σήμερα με τα 3 απ’τον Πανσερραικό την δουλειά του Κετσπαγια!(βέβαια μπορεί να φταίει και η «χαλαρή» αντιμετώπιση του παιχνιδιού).
    Η ομάδα ένα ολοκληρο καλοκαιρι έκανε προετοιμασία χωρίς να διδαχθούν οι παίκτες τακτική, χωρις επιθετικές επιλογές και τακτικές, παρα μόνο στεγνή άμυνα. Οι παίκτες δεν μπορούν ακόμα να κάνουν σωστούς επιθετικούς συνδυασμούς. Αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός η πιο επιθετική ομάδα της Ελλάδος επι σειρά ετών, να έχει επιθετικό πρόβλημα και να μην μπορεί να διασπάσει καλα οργανωμένες άμυνες. Και όλα αυτά για την καλή πορεία στην Ευρώπη, οπου μόνο ο Λεμονής εφάρμοσε καλα αυτό το σύστημα της σφιχτής αμυνας με αντεπιθέσεις, και πέτυχε. Κάτι που δεν μπορεσε να πετύχει πλήρως στο πρωτάθλημα με ομάδες που παίζουν κλειστά, κι ετσι εκδιώχθηκε ο Λεμονής(αδίκως)..
    Όμως επί Τιμούρ η ομάδα δεν βλεπόταν και δεν μπορούσε να κάνει ούτε μισή ευκαιρία. Ασε που δεν του είχε πάρει παίκτες ο Κόκκαλης. Τώρα μπορεί να κατάλαβε ότι οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με πολλους καλους παίκτες και καλές εναλλακτικές λύσεις και ισως κάνει μεταγραφές για τον Ζικο ο οποιος θέλει να παίξει πιο επιθετικά..

    Ο Τιμούρ έκανε καλά τη δουλειά που ήξερε να κάνει μεχρι να αναλάβει τον Ολυμπιακο, να παίζει μόνο άμυνα, κερδιζοντας τα παιχνιδια οριακά. Οι απαιτήσεις όμως του Ολυμπιακου είναι υψηλότερες..

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com