Ο Χαράλαμπος Τσίτρας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

| 5 Μαρτίου 2019 | 0 Comments

Φίλες και φίλοι,

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει, την αγάπη μου για τον Δήμο Θηβαίων και με πυξίδα στην πορεία μου την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου πορεύτηκα τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να επιδιώκω την προβολή, τους επαίνους ή να χρησιμοποιώ κενά λόγια.

Πολλοί στόχοι τέθηκαν, οι περισσότεροι επιτεύχθηκαν και πολλοί ακόμη πρέπει να ολοκληρωθούν για να καταφέρουμε επιτέλους να έχουμε τον Δήμο που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Εχέγγυα μου αποτελούν οι αγώνες που έδωσα ως Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, για την αδειοδοτηση μετα από 25 χρόνια λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού της Θήβας ,την ένταξη και υλοποίηση πολλών μικρών και μεγάλων έργων, καθώς και για την σημαντική μείωση τιμής αγοράς του νερού από την ΕΥΔΑΠ Α.Ε, με απώτερο σκοπό όλα αυτά τα οφέλη να περάσουν στους πολίτες του Δήμου μας.

Ο Δήμος Θηβαίων σήμερα βρίσκεται σε καλό επίπεδο, έχοντας απαλλαγεί από οικονομικά βάρη του παρελθόντος, χρειάζεται όμως ακόμη δουλειά, νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι αλλά και πείσμα, για να τον ανεβάσουν πολλά ακόμη σκαλοπάτια, να του προσδώσουν ένα νέο αφήγημα και να γίνει επιτέλους μια από τις πόλεις που χαίρεσαι να ζεις.

Οι σκέψεις μου και αυτή ακριβώς η αγάπη μου για πρόοδο βρήκε στο πρόσωπο του κου Γρηγόρη Παπαβασιλείου τον πλέον κατάλληλο εκφραστή, ο οποίος έχει αποδείξει ότι θέλει και μπορεί να δώσει την ανανεωτική πνοή που ο Δήμος Θηβαίων έχει ανάγκη και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο συντάσσομαι στο πλευρό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες του Δήμου Θηβαίων και τους καλώ να συνταχθούν στο πλευρό μας , για να καταφέρουμε από κοινού να δώσουμε στον τόπο μας αυτό που του αξίζει και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, φτιάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Με τιμή

Τσίτρας Χαράλαμπος

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: ,

Category: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΘΗΒΑ

Απάντηση

shared on wplocker.com