- ΒΟΙΩΤΙΑ

Ποιός είναι ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής Ευάγγελος Καρακώστας

??????????

Το ζήσαμε κι αυτό. Βουλευτής Βοιωτίας ο Ευάγγελος Καρακώστας με την Χρυσή Αυγή κυρίως με την ψήφο των Θηβαίων!!! Ντροπή μας!!!

Για πρώτη φορά η Βοιωτία θα έχει και με τη βούλα φασίστα βουλευτή!

Ποιός είναι όμως ο Ευάγγελος Καρακώστας που θα εκπροσωπήσει τρομάρα μας τη Βοιωτία στη βουλή.

Σε παλαιότερο άρθρο μας για τις περιφερειακές εκλογές δεν αναγνωρίζαμε κανέναν βοιωτό υποψήφιο και σε άρθρο μας με τίτλο «Χωρίς Βοιωτό Αντιπεριφερειάρχη η Χρυσή Αυγή στη Στερεά Ελλάδα» μας έστειλε μια απαντητική επιστολή την οποία και δημοσιεύσαμε.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«σας ενημερώνω πως έχω γεννηθεί στη Λιβαδειά, ολοκλήρωσα την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Λιβαδειά, είμαι δημότης του Δήμου Λεβαδέων και κάτοικος Λιβαδειάς.»

4 thoughts on “Ποιός είναι ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής Ευάγγελος Καρακώστας

 1. Βγήκε και ο Καρακωστας »βοβευτης»…..Ενα καλομαθημένο πλουσιόπαιδο που δεν δούλεψε ποτέ και πουθενά στην ζωή του, υπάλληλος της ΧΑ από το 2012 αμέσως όταν η ΧΑ μπήκε στην Βουλή, διαφήμισε τον εαυτό του μέσα από τα Σα’ιτ της ΧΑ, χωρίς να τον γνωρίζει κάνεις από πουθενά, και βγήκε βουλευτής στα 30 του χρόνια, και αυτό λέγεται λαϊκός εθνικισμός… Ψεύδεται διότι μένει στην Αθήνα μόνιμα, και οχι την Λειβαδια… Ο πατέρας του αν δεν θυμάμαι καλά; ηταν αστυνομικός διευθυντής Βοιωτίας, παλιότερα με άλλα κόμματα στην εξουσία… Ενα ακόμη »κολντεν μπο’ι» στην βουλή, απο τα γραφεία της βουλής στα βουλευτικά έδρανα…..

 2. Βγήκε και ο Καρακωστας »βοβευτης»…..Ενα καλομαθημένο πλουσιόπαιδο που δεν δούλεψε ποτέ και πουθενά στην ζωή του, υπάλληλος της ΧΑ από το 2012 αμέσως όταν η ΧΑ μπήκε στην Βουλή, διαφήμισε τον εαυτό του μέσα από τα Σα’ιτ της ΧΑ, χωρίς να τον γνωρίζει κάνεις από πουθενά, και βγήκε βουλευτής στα 30 του χρόνια, και αυτό λέγεται λαϊκός εθνικισμός… Ψεύδεται διότι μένει στην Αθήνα μόνιμα, και οχι την Λειβαδια… Ο πατέρας του αν δεν θυμάμαι καλά; ηταν αστυνομικός διευθυντής Βοιωτίας, παλιότερα με άλλα κόμματα στην εξουσία… Ενα ακόμη »κολντεν μπο’ι» στην βουλή, απο τα γραφεία της βουλής στα βουλευτικά έδρανα…..

 3. Σιγά μην ήταν και ταξίαρχος ο πατέρας του. Απλός αστυνομικός ήταν, εκτός εάν είναι κ αυτό αδίκημα.Μην γράφετε , άμα δεν ξέρετε. Συνέχεια στη Λιβαδειά είναι.Όποτε θέλει μπορεί να έρθει να μας συναντήσει κιόλας η @Krya. Πλουσιόπαιδο ? Εδώ φαίνεται πόσο μισείτε τους εθνικιστές, τόσο πολύ που ούτε να μπείτε στη διαδικασία να ρωτήσετε που έχει δουλέψει δεν μπαίνετε, απλά γράφετε ψέματα εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία. ¨Οσο για το ότι είναι 34 (κ όχι 30) είναι κ αυτό έγκλημα ? Έπρεπε να είναι μεσήλικας σαν τους παλαιοκομματικούς που ψηφίζατε τόσα χρόνια ή σαν τον Κουτσούμπα τον ανεπάγγελτο ?

 4. Ασε ρε Λουκα, που θα μας πεις ποιος ειναι ο καρακωστας; Αυτος δεν κατηγορουσε την ΧΑ και ηταν στους αυτονομους μεχρι το 2011; Για το πατερα του λεω πως πρεπει, γιατι δεν το θυμάμαι καλα αστυνομικος διευθυντής βοιωτιας με ολα τα κομματα.. Οχι για τον αδερφο του που ειναι και αυτος αστυνομικος.
  Όλοι στο δημόσιο πάντως… Κανεις τους απο την φτωχολογιά…
  Μπορει τωρα να τον στηριζεις; αλλα; οταν θα βρεθεις αντιμετοπους με τιποτα αντιφα στην Λιβαδια; Τοτε θα καταλαβεις ποιος ειναι ο καρακωστας, και ποσο θα στιρηξει…
  Και κατι τελευταιο, την γκομενα του την εβαλε στην βουλη για δουλεια; η’ ακομα;
  Δεν εχουμε προβλημα με την ιδεολογια οποια και να ειναι αυτη, αλλα τα ατομα ειναι για πέταμα.!

Αφήστε μια απάντηση