- ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Παύλιανη της Οίτης έτρεξαν οι Αλιαρτίστας

 

Στις 9 Ιουνίου οι Αλιαρτίστας επέλεξαν ορεινό τερέν γι’αυτό και έκαναν την εμφάνισή τους στον αγώνα Iti trail 2019 στην Παύλιανη Φθιώτιδας.
Οι δρομείς μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 διαφορετικές διαδρομές ανάλογα με τα γούστα τους: μία των 27χλμ, μία των 13χλμ και μία των 7χλμ.
Και οι τρεις διαδρομές χαρακτηρίστηκαν από μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς μέσα στο καταπράσινο δάσος της Οίτης, δίπλα σε ρυάκια και πάνω από σχοινογέφυρες αλλά και σε απότομες πλαγιές και ανηφόρες που έκοβαν την ανάσα.
Με τον τερματισμό όλων των μελών της ομάδας μας απολαύσαμε την υπέροχη πλατεία της Παύλιανης και τα γραφικά της μαγαζάκια μέχρι να έρθει η ώρα των απονομών για να χειροκροτήσουμε μεταξύ των άλλων αθλητών και την δική μας Ελένη Μωραΐτη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία της!!!
Οι υπόλοιποι της αποστολής:Μαρία Δρίτσα,Πέγκυ Παπακώνσταντινου,Δημήτρης Τριανταφύλλου,Παρασκευάς Τριανταφύλλου,Βασίλης Κολοβός,Τάσος Σταμούλης,Κώστας Μπεζαΐτης,Γιώργος Καλαμπαλίκης,Γιώργος Τσιώλης,Γιώργος Ζυγογιάννης.

Αφήστε μια απάντηση