Συγχαρητηρια απο ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας στους επιτυχόντες των πανελληνίων

| 25 Αυγούστου 2016 | 1 Comment

thumbnail_α111111

 

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Βοιωτίας της ΝΔ καθώς και η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, συγχαίρουμε ολόθερμα τους μαθητές και τις μαθήτριες για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ).

Ο αξιέπαινος αγώνας χιλιάδων συμμετεχόντων στις Πανελλήνιες εξετάσεις – είτε πέτυχαν είτε όχι – με τη συμπαράσταση των αφανών ηρώων που είναι η οικογένεια και οι καθηγητές τους, αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού έγινε σε μια πολύ δύσκολη οικονομική- κοινωνική πραγματικότητα για την πατρίδα μας αλλά και απέναντι σε μια κυβερνητική νοοτροπία που θεωρεί, όπως έχει χαρακτηριστικά ειπωθεί, την αριστεία ως «ρετσινιά».

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στους επιτυχόντες μαθητές στην ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία που μόλις ξεκίνησε καθώς και καλή δύναμη στους μαθητές που δεν πέτυχαν και θα προσπαθήσουν εκ νέου για την εισαγωγή τους. Άλλωστε ο αγώνας προς την επιτυχία και την καταξίωση πρέπει να είναι διαρκής.

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: , , , ,

Category: ΒΟΙΩΤΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Υπάρχετε και εσείς τελικά αλλά αναρωτιέται κάποιος πως έχουν καταντήσει οι οργανώσεις που κάποτε πρωταγωνιστούσαν!Τώρα μόνο για συγχαρητήριες επιστολές και δημόσιες σχέσεις!!!

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com