- Uncategorized

Συνάντηση της Βάσως Τσόνογλου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

www.tsonoglou.com

e-mail : tsonoglou@hotmail.com

tsonoglou420

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας συναντήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη.

Η κ. Τσόνογλου γνώστης των θεμάτων που απασχολούν την Ελληνική Αστυνομία λόγω και της ιδιότητας, της δικηγόρου, συνάντησε τους εκπροσώπους των αστυνομικών του Νομού μας προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα και προβλήματα ώστε να διαβιβαστούν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η Βουλευτής αφού άκουσε και κατέγραψε τα όσα ανέφεραν οι αστυνομικοί είπε χαρακτηριστικά: «Η εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας στη Βοιωτία δεν είναι αυτή που περιμένουν οι πολίτες. Ότι υπάρχει σήμερα, το οφείλουμε στο φιλότιμο και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν νυχθημερόν οι αστυνομικοί μας για την προστασία του πολίτη.

Είναι αδιανόητο σε μια περιοχή με τεράστια προβλήματα (Φυλακές, Κέντρα απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων, αλλοδαποί, Νέα και Παλαιά Εθνική Οδός) να παρατηρούνται εδώ και χρόνια πολλά κενά στις οργανικές θέσεις. Συγκεκριμένα ζητούμε την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων οι οποίες ανέρχονται στις 62, δηλαδή σε ποσοστό 12% του συνόλου της δύναμης ενώ ακόμη 19 αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι μόνιμα σε διάφορες θέσεις εκτός Νομού οπότε το ποσοστό ανεβαίνει στο 16%».

Παράλληλα η κ. Τσόνογλου υποστήριξε ότι είναι άμεση ανάγκη η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας με ανακατανομή της δύναμης λόγω νέων πληθυσμιακών δεδομένων και αυξημένης εγκληματικότητας ενώ συντάχθηκε με το αίτημα της Ε.Α.Υ.Ν.Β για τη δημιουργία τμήματος μεταγωγών στην Αστυνομική Υπ/νση Θήβας εξαιτίας της λειτουργίας των φυλακών στον Ελαιώνα. Τόνισε, παράλληλα, ότι με την μελλοντική λειτουργία του Κέντρου Λαθρομεταναστών στην Ριτσώνα αναμένεται να αποδυναμωθούν εκ νέου, οι ήδη αδύναμες, υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ στη Βοιωτία.

«Στηρίζω τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών και υπόσχομαι άμεση συνδρομή για την ικανοποίηση τους. Είναι θέματα που αφορούν τους ίδιους τους αστυνομικούς αλλά και τον Νομό μας, την κοινωνία μας» είπε τέλος η κ. Τσόνογλου κάνοντας γνωστό ότι θα επιδιώξει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

6 thoughts on “Συνάντηση της Βάσως Τσόνογλου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

 1. what do the poets mean?
  Τι τέλει να πει το ποιητή;
  Αμαν πια αυτη η σοσιαλιστική προσωπολατρεία. «Δημοκρατία» έχουμε.

 2. ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΝΑ
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ;
  ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ;
  ΓΙΑ ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ;
  ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ;
  ΒΡΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ.

 3. Μαρία και Άννα είσαστε το ίδιο πρόσωπο. Σας ονομάζω Άννα- Μαρία. Κάνεις μπαμ από μακριά Άννα- Μαρία. Δεν ξεγελιέται ούτε οκτάχρονο που ανακάλυψε τη βότκα του μπαμπά κι έγινε τύφλα.
  1) Όταν θέλεις να το παίξεις δυο πρόσωπα δεν θα μπαίνεις την ίδια ώρα. Είναι σπάνιο να συμπέσουν την ίδια ώρα δύο μπλόγκερς και μάλιστα γυναίκες με κοινά ονόματα, ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις και προσωπικές πολιτικές συμπάθειες στο ίδιο άρθρο που να επικοινωνούν και μεταξύ τους, που να κάνουν παρόμοια ορθογραφικά λάθη (το Word τι το ‘χεις;) να μιλάνε επιγραμματικά και να έχουν γνώση του ιδίου γεγονότος (του βρισίματος του Γεωργάκη).
  2) Μη λες μισά ψέματα πχ. έβρισε τον Γεωργάκη. Πες ολόκληρο ψέμα: τον είπε έτσι κι έτσι. Δεν θα γίνει τίποτα τρομερό. Μηδέν εις το πηλήκιον. Θέλει αρετή και τόλμη η συκοφαντία.
  3) Κανείς δεν πιστεύει κανέναν στα μπλογκς. Όπως κι έξω.
  4) Όταν λες πολύ λίγα, δεν εκτίθεσαι πολύ, αλλά προδίδεις την ανασφάλειά σου και ένοχη συνείδηση.
  5) Όταν λες πολλά, εκτίθεσαι αλλά δείχνεις κι αυτοπεποίθηση.
  6) Έχουμε και δουλειές.

  Ελπίζω να αναγνωρίσεις στο πρόσωπό μου όχι εν χλευαστή αλλά έναν καλό Σαμαρείτη που θέλησε να σε βοηθήσει στα πρώτα σου βήματα. Γειά χαρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *