Τα Θηβαϊκά προϊόντα αξίζουν την προσοχή μας

| 22 Οκτωβρίου 2018 | 0 Comments

Η έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Αθήνα έδωσε τη δυνατότητα σε επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τους παραγωγούς οικοτεχνίας και τα τοπικά προιόντα της Θήβας. Κρασιά, αιθέρια έλαια αλλά και όσπρια, μυρωδικά βιολογικής καλλιέργειας σε καλαίσθητες συσκευασίες που σε συνδυασμό με την ποιότητα τους αξίζουν την προσοχή μας.

Το exeismnima.gr παρουσιάζει ξεχωριστά τον κάθε παραγωγό που συμμετείχε στη έκθεση και τα προιόντα του, βοηθώντας έτσι με τον τρόπο του να γίνουν περισσότερο γνωστά τα προιόντα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

Η Saltas Herbs  παράγει αιθέρια έλαια και αρώματα τα τελευταία τρία χρόνια στη Θήβα.

Ο Αναστάσιος Σταμέλος μελισσοκόμος παραγωγός από τη Δομβραίνα Θηβών παρασκευάζει ιδιαίτερα προιόντα μελιού με πραλίνα και μαύρη σοκολάτα.

Το Κτήμα Μπουζίκα στην Παραλία Αλυκής του Δήμου  Θήβας και η μονάδα οικοτεχνίας στις Θεσπιές, παράγει αρωματικά φυτά, ρίγανη και θυμάρι βιολογικής καλλιέργειας.

Ο Δημήτρης Κατσέλης, αγρότης παραγωγός οσπρίων από το Νεοχωράκι Θηβών, παράγει τα μοναδικά όσπρια στην Ευρώπη από ποικιλία άνω των 100 ετών από τον προπάππου του στην Αμερική.

Δείτε σε λίγο  αναλυτικά βίντεο από τον κάθε παραγωγό.

 

 

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: ,

Category: ΘΗΒΑ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απάντηση

shared on wplocker.com