- ΑΡΘΡΑ, ΘΗΒΑ

Τελευταίο αντίο για τον Σπύρο Παναγιώτου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνηθίζω να λέω μια φράση δανεισμένη από τον Επίκουρο. «Μην τον φοβάσαι τον θάνατο, γιατί όταν θα έρθει εσύ δεν θα είσαι εκεί». Και πραγματικά δεν θα ήμαστε…

Πληροφορήθηκα την είδηση, όταν ήδη ετοιμάζουμε τα άρθρα και τα θέματα για το exeisminima.gr και νόμιζα στην αρχή ότι κάνουν πλάκα,αφού συνήθιζε ο Σπύρος να κάνει τέτοιες πλάκες,άλλα δυστυχώς αυτήν την φορά η πλάκα ήταν σοβαρή, όχι για να γελάσεις αλλά για να δακρύσεις για ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω ανταμώσει 20 χρόνια που ασχολούμαι με την δημοσιογραφία. Την ερασιτεχνική ,όπως συνήθιζε να λέει και εκείνος…Γιατί επαγγελματίες δημοσιογράφοι τρομάζουν δυστυχώς στις ήμερες μας…προτιμάμε την ερασιτεχνική.

Ο Σπύρος λοιπόν, αποφάσισε το φευγιό του σήμερα στις 20/8/2019.Η ατμόσφαιρα, ασορτί με τον καιρό.Τον αγαπημένο του καιρό. Ηλιόλουστη η ημέρα.

Θυμάσαι Σπύρο? Ένας από τους 2-3 ανθρώπους που με είχες πείσει να αφήσω τις μουσικές εκπομπές να μεταφερθώ στην ενημέρωση εκεί στις αρχές του 1999. Ήταν εκεί στις εκπομπές που μου μάθαινες πως να μιλάω,να εκφράζομαι,να δημιουργώ,πάντα μπροστάρης..

Ο Σπύρος Παναγιώτου από τις αρχές του 1989 ,από το ξεκίνημα του σε τοπικό ραδιόφωνο μέχρι και χθες κάμεραμαν στο κανάλι της Λαμίας το Star, αγωνιστής της ζωής με όλες τις δυσκολίες που έχει αυτό το επάγγελμα..είναι πολλές όταν έχεις πίσω σου οικογένεια…

Προχθές τα πάμε τελευταία φορά στο στούντιο…

Ο Σπύρος έγραφε παράλληλα και στο δικό του blog https://thivagr.blogspot.com/ ένας πραγματικά ωραίος τύπος κατέγραφε όλα τα τοπικά θέματα και όχι μόνο..

Προσωπικά και όλη η δημοσιογραφική ομάδα του exeisminima.gr δίνουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

Καλό σου ταξίδι Σπυράκο..Ελπίζω να καταγραφείς εκεί ψηλά με την κάμερα σου όλα τα νέα..της Θήβας,της αγαπημένης σου Θήβας.

Πούλιος Παναγιώτης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση