- ΘΗΒΑ

Το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων

Απο 20 μέλη του συνδυασμού Νέα Ενωτική Πορεία του Σπύρου Νικολάου  θα εκπροσωπηθεί η πλειοψηφία στο νέο 33 μελές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων.

Ο Σύγχρονος Δήμος του Νίκου Σβίγγου εκλέγει 8 συμβούλους.4 στη Θήβα και 4 στα χωριά.

Η Αυτοδιοικητική Ενότητα του Σταμάτη Χαλβατζή εκλέγει 3 συμβούλους. 2 στη Θήβα Χαλβατζής, Σκούμας και 1 στις Πλαταιές τη νεαρή Δήμητρα Κουτσοδήμου.

Η Λαική Συσπέιρωση του Αντώνη Τουλουμάκου εκλέγει 2 συμβούλους.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας  θα έχει την παρακάτω σύνθεση η οποία αναμένεται ότι θα ανακοινωθεί επίσημα από το Πρωτοδικείο στις 26 Νοεμβρίου  :

Δήμαρχος
Σπύρος Νικολάου

Δημοτικοί Σύμβουλοι πλειοψηφίας:
Νέα Ενωτική Πορεία

Θήβα
Χατζησταμάτης Ανδρέας
Παπαδημητρίου Ιωάννης
Γελέκας Παναγιώτης
Στάϊκος Αλέκος
Στρατέλος Νικόλαος
Σδόνας Γεώργιος
Γεωργακόπουλος Γεώργιος
Κοκοντίνης Αθανάσιος
Γιαννίκας Δημήτριος
Πέτραινας Ηλίας
Φίλος Γεώργιος
Κοντού Ιουλία
Τσίτρας Χαράλαμπος
και Κουντούπης Δημήτριος

Βάγια
Τσαραμπάρης Παναγιώτης
Φροσυνός Δημήτριος
Δρένιος Σωτήριος

Θίσβη
Σκαλής Γεώργιος
Μίχας Πέτρος

Πλαταιές
Ζερικιώτης Παναγιώτης
Ρόκας Στυλιανός

Δημοτικοί Σύμβουλοι Μείζονος Μειοψηφίας:
Σύγχρονος Δήμος

Θήβα
Σβίγγος Νικόλαος
Βενιζέλος Κωνσταντίνος
Νόκας Θεμιστοκλής
Βενιζέλος Παναγιώτης
Πέτικα Πολυτάνου Ελένη

Βάγια
Μπατσούλης Δημήτριος

Θίσβη
Κεφαλάς Κωνσταντίνος

Πλαταιές
Ζωγράφος Ευάγγελος
και Νίκας Παναγιώτης

Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελάσσονος μειοψηφίας:

Αυτοδιοικητική Ενότητα

Θήβα
Σταμάτης Χαλβατζής
Σκούμας Θανάσης

Πλαταιές
Κουτσοδήμου Δήμητρα

Λαϊκή Συσπείρωση Θήβας

Θήβα
Τουλουμάκος Αντώνης

Θίσβη
Κολιγιάννης Λάζαρος


10 thoughts on “Το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων

 1. Προς ενημέρωση των θηβαίων πολιτών τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών έχουν ως εξής

  ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ(Σπύρος Νικολάου)
  Θήβα 14 έδρες
  Βάγια 3 έδρες
  θίσβη 2 έδρες
  Πλαταιές 1 έδρα

  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ (Νικόλαος Σβίγγος)
  Θήβα 4 έδρες
  Βάγια 1 έδρα
  Θίσβη 1 έδρα
  Πλαταιές 2 έδρες

  Αυτοδιοικητική Ενότητα(Σταμάτης Χαλβατζής)
  Θήβα 2 έδρες
  Βάγια 0 έδρες
  Θίσβη 0 έδρες
  Πλαταιές 1 έδρα

  Λαϊκή Συσπείρωση Θήβας(Τουλουμάκος Αντώνης)
  Θήβα 1 έδρα
  Βάγια 0 έδρες
  Θίσβη 1 έδρα
  Πλαταιές 0 έδρες

  Υ.Γ. Προς τους διαχειριστές του exeisminima.gr την επόμενη φόρα που θα αποφασίσετε να μας ενημερώσετε για τα δρώμενα της πόλης μας φροντίστε οι πληροφορίες σας να είναι αληθείς.

 2. Αγαπητέ ΠΙΝΔΑΡΕ καταλαβαίνω την πικρία σας που δεν αναφέρεται το όνομα του κου Κουντούπη στο αρχικό αυτό κείμενο.

  Βεβαίως εκλέγεται σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες και μάλιστα πριν διαβάσω το σχόλιο σας είχα σκοπό να γράψω σχετικό κείμενο. Φαίνεται πως δεν χρειάζεται και θα το κάνουμε εδώ.

  Οι πληροφορίες μας εχουν κριθεί όλα αυτά τα χρονια αν είναι αληθείς ή όχι. Εσείς που νομίζετε το αντίθετο μπορείτε απλά να μήν ενημερώνεστε. Δεν είμαστε κανενας ειδησειογραφικός οργανισμός άλλωστε.

  Δημοσιογραφία των πολιτών κάνουμε αν μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά. Αυτό σημαίνει ότι μεταφέρουμε την πληροφορία και η είδηση χτίζεται στην πορεία και ολοκληρώνεται όπου αυτό είναι δυνατό.

  Οι πληροφορίες μας λοιπόν που είναι έγκυρες λένε ότι τελικά αποτελέσματα για τα ονόματα των συμβούλων δεν έχουν βγει ακόμα από το πρωτοδικείο, κάτι που θα γίνει στις 26 του μήνα.

  Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε οι έδρες κατανέμονται όπως αναφέρετε παραπάνω. Οι αλλαγές είναι μόνο ότι ο συνδυασμός Νικολάου εκλέγει στη Θήβα 14 συμβούλους και άρα τον Κουντούπη Δημήτριο και στις Πλαταιές μόνο τον Ζερικιώτη Παναγιώτη.

  Ο συνδυασμός του Σβίγγου εκλέγει 4 έδρες στη Θήβα και 2 στις Πλαταιές.

  Το κέιμενο γραφτηκε στις 16 Νοεβρίου με βάση τις πληροφορίες εκείνες και ας κρίνει ο κοσμος αν αυτές οιο αλλαγές μπορούν να προσβάλουν την εγκυρότητα του παραπάνω άρθρου, το όποίο απλά θα διορθωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλάβει ο κόσμος τι είχε γραφεί αρχικά.

  Κατά τα άλλα την επόμενη φορά που θα αποφασίσουμε να σας ενημερώσουμε θα έχουμε και την σφραγίδα του Χαρδαβέλα…

 3. Αφού λοιπόν αγαπητέ κύριε διαχειριστή έχετε αποφασίσει να ασχολείστε με τη δημοσιογραφία των πολιτών θα πρέπει να μάθετε να ακούτε πρώτα απ’ όλα τα σχόλια των πολιτών. Φυσικά αυτό απ’ ότι κατάλαβα από την παραπάνω απάντηση σας, σας είναι πολύ δυσάρεστο. Ίσως να νομίζετε πως έχετε το «αλάθητο» αλλά αυτό είναι αδύνατο διότι μόνο ο πάπας της Ρώμης κατά τους καθολικούς το κατέχει. Αν πάλι έχετε πιστέψει ότι πραγματικά είστε ο «πάπας» της Θήβας θέλω να σας πληροφορήσω ότι απ’ όσο γνωρίζω κανένας Θηβαίος πολίτης δεν ανήκει στους καθολικούς Χριστιανούς…
  Σχετικά τώρα με την δικαιολογία σας πως το κείμενο γράφτηκε στις 16 Νοέμβριου μπορώ να σας πληροφορήσω πως εάν ανατρέχατε στο νέο εκλογικό νόμο, στη συνέχεια προμηθευόσασταν τα αποτελέσματα όλων των εκλογικών τμημάτων και λαμβάνοντας υπόψη σας τα μαθηματικά που διδάσκονται στο δημοτικό, θα μπορούσατε να έχετε βγάλει τα αποτελέσματα των εδρών μονός σας. Κάτι που σίγουρα δεν πράξατε και απ’ ότι φαίνεται αρκεστήκατε στα λόγια του «καφενείου» .
  Επειδή λοιπόν οι τελευταίες πληροφορίες που αναφέρετε πως «είχατε» -σίγουρα είναι αυτές που σας έδωσα εγώ- σας ενημερώνω πως το λάθος που έχετε κάνει για κακή σας τύχη δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει άλλη μια υποψήφια η οποία είναι τελικά εκλεγμένη και δεν βρίσκετε στο άρθρο σας. Φυσικά μην περιμένετε να σας αναφέρω το ονόματα της , ρωτήστε κανένα εξωγήινο του κου Χαρδαβέλα μπορεί να γνωρίζει εκείνος…

 4. Τα σχόλια αγαπητέ είναι που δίνουν αξία στα παραπάνω κείμενα και η απάντηση μου είναι ανάλογη του υφου σας. Τίποτε από όσα περιγράφετε δεν ισχύουν για το ιστολόγιο μας, ούτε διεκδικούμε κανένα αλάθητο.

  Κρατείστε για τον εαυτό σας την πληροφορία που αναφέρετε «για κακή μας τύχη», εύχομαι καλή δύναμη στον νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο κ. Κουντούπη που εσεις ξέρατε ότι εκλέγεται ενώ εμείς οι υπόλοιποι του καφενείου όχι και δείξτε σοβαρότητα ως νέα δημοτική αρχή.

  Γιατί με το παραπάνω σχόλιο δεν το βλέπω…

 5. Αγαπητέ Πίνδαρε,

  δεν ξέρω τελικά αν ξημεροβραδυαζόσουν στην αυλή του Πρωτοδικείου προκειμένου να εκμαιεύσεις αποτελέσματα , γιατί οι πληροφορίες σου είναι μάλλον ακριβής.
  Και μπράβο σου.
  Τώρα αν αυτό σε κάνει «κριτή» των αποτελεσμάτων και της πρωθύστερης ανακοίνωσης των εδρών του κάθε συνδυασμού από το exeisminima άσε να το κρίνει ο κόσμος που γράφει και σχολιάζει εδώ μέσα.
  Το ύφος είναι αρκετά δηκτικό και φοβάμαι ότι έχει στόχο να βάλλει κατά της αξιοπιστίας του exeisminima.
  Πάντως μπράβο σου που έδωσες λύση στο γόρδιο δεσμό του εκλογικού συστήματος, και μάλιστα με τα απλά μαθηματικά, τα οποία ουδείς άλλος κατείχε μέχρι σήμερα.
  Μπράβο σου που διασφάλισες την τήρηση του νόμου και του εκλογικού συστήματος, το οποίο ακόμη δεν έχει εφαρμοσθεί άλλοτε ώστε να υπάρξει σχετική νομολογία για να δούμε ποιος είναι ο σωστός και ποιος ο λάθος.
  Μπράβο σου τέλος που έσπευσες να ενημερωθείς και να μας ενημερώσεις.
  ¨ομως καλύτερα να χρησιμοποιείς άλλο ύφος γιατί τα «δήγματα» του λόγου σου μόνο αμετροέπεια και αλλαζονία αναδεινύουν.
  Τέλος θερμά συγχαρξτήρια στον κ. Κουντούπη, ο οποίος θα συμμετέχει τελικώς στο νέο δημοτικό συμβούλιο, όπως μας πληροφόρησες, και στον οποιον προσβλέπουμε λόγω της προηγούμενης συμμετοχής του σε δημοτική Αρχή, υπό τον κ. Κοφίνη (νομίζω ότι είναι ο μόνος από τους Θηβαίους συμβούλους που έχει αντίστοιχη εμπειρία, να στηρίξει πολλαπλά το δύσκολο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.

 6. admin μη χαλιέσαι.
  Όταν κάτι πάει καλά το χτυπάνε.
  Αν δεν είναι ψηλά δεν του δίνουν καν σημασία.
  Άστους να λένε.

 7. Πίνδαρε
  αντι να κάνεις σχόλια και να δημιουργείς εντυπώσεις καλύτερα να προβληματιστείς με αυτό που σου είπε ο Καραμαγκιώλης και αφορά τον μοναδικό σύμβουλο της συμπολίτευσης που έχει εμπειρία στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
  Ελπίζω οι άλλοι που εκλέγονται πρώτη φορά να μη σκεφθούν όπως εσύ.
  Το λάθος ενός διαχειριστή διορθωνετε αλλά το πιθανό λάθος ενός άπειρου συμβούλου μπορεί να είναι ολέθριο για τον δήμο.
  Το αντικείμενο με τους νέους δήμους που προστέθηκαν δεν είναι καθόλου εύκολο πίστεψέ με.
  Ασε τις εξυπνάδες και εάν είσαι δημοτικός σύμβουλος σκέψου τι δουλειά έχεις μπροστα σου.

 8. Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να βλάψω την εγκυρότητα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Εξάλλου την επισκέπτομαι καθημερινά για την ενημέρωση μου. Αυτός ήταν και ο λόγος που σχολίασα το άρθρο σας το οποίο θεώρησα ότι δεν ήταν έγκυρο. Απλώς προσπάθησα να βάλω τέλος σε μια παραφιλολογία η οποία υπήρχε εδώ και περίπου 2 εβδομάδες. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ανήκω στη νέα γενιά της πόλης μας και δυστυχώς δε μου έχει δοθεί ακόμη η ευκαιρία να ασχοληθώ με τα κοινά. Όπως καταλαβαίνετε δεν ανήκω στη νέα δημοτική αρχή όπως σπεύσατε να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα. Τέλος επειδή μάλλον άθελα μου στοχοποιήθηκε ο νεοεκλεγέντας δημοτικός σύμβουλος κ. Κουντούπης και η νέα δημοτική αρχή δε θα προβώ σε νεότερο σχόλιο. Εύχομαι κι εγώ καλή δύναμη στη νέα δημοτική αρχή και ελπίζω να καταφέρει να δώσει λύση στα σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν την πόλη μας.
  Ένας νέος με άποψη…

  Υ.Γ. τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση σας κύριε διαχειριστή και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου όποτε το θεωρήσετε σκόπιμο

Αφήστε μια απάντηση