Το exeisminima.gr και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας παρουσιάζουν τους νέους τίτλους βιβλίων.

| 12 Απριλίου 2019 | 0 Comments

 

 

Το exeisminima.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός σας παρουσιάζουμε το νέο εκδοτικό μας πρόγραμμα με 8 νέους τίτλους, οι οποίοι κυκλοφορούν στις 18 Απριλίου· περιλαμβάνει βιβλία για ενηλίκους και παιδιά. Σε αυτό το εκδοτικό, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται νέα βιβλία ελληνικής λογοτεχνίας από τους ευπώλητους συγγραφείς Γιώργο Πολυράκη και Σόφη Θεοδωρίδου, καθώς και το ανατρεπτικό θρίλερ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΤΟΥΑΖ. Τέλος, προτείνουμε μια σειρά βιβλίων δραστηριοτήτων για τη δημιουργική απασχόληση των μικρών αναγνωστών.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα 8 νέα βιβλία αυτού του εκδοτικού.

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
Με φόντο τη νησιωτική Ελλάδα και το Βερολίνο της εποχής της Γερμανικής Κατοχής, ξετυλίγεται το νέο συγκινητικό μυθιστόρημα της Σόφης Θεοδωρίδου. Μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα για τις συνέπειες του πολέμου στις ζωές των ανθρώπων.
Τιμή πώλησης: 17,70 €
Δείτε περισσότερα…

 

 

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα από τον Γιώργο Πολυράκη, μέσα από τις σελίδες του οποίου αναφύεται το αναπάντητο ερώτημα για τον ρόλο που παίζουν ο Θεός και η μοίρα στη ζωή μας, καθώς και για την ικανότητα του ανθρώπου να υπερβαίνει εμπόδια και δυσκολίες.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Δείτε περισσότερα…
ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

 

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΤΟΥΑΖ Ένας σίριαλ κίλερ και μια καλλιτέχνιδα τατουάζ πρωταγωνιστούν στο νέο ανατρεπτικό θρίλερ της Άλισον Μπέλσαμ, σε μετάφραση Αύγουστου Κορτώ.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…

 

Η ιστορία του διαβόητου τύραννου ΚαλΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣιγούλα, μέσα από την αφήγηση της αδελφής του Ιουλίας Λιβίλλας, μας αποκαλύπτει τις λιγότερο γνωστές πτυχές της ζωής και της ιστορίας του.

Τιμή πώλησης: 18,80 €

Δείτε περισσότερα…

 

Νέοι τίτλοι στην επιτυχημένη σειρά ηχο-βιβλίων «Mega Ήχοι», με 18 φανταστικούς ήχους. Η απολαυστική εικονογράφηση σε συνδυασμό με τους διασκεδαστικούς ήχους κάνει την εκμάθηση των πρώτων λέξεων και των ζώων του αγροκτήματος παιχνίδι!
MEGA ΗΧΟΙ: ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Τιμή πώλησης: 14,40 €
Δείτε περισσότερα…
MEGA ΗΧΟΙ: ΦΑΣΑΡΙΟΖΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
Τιμή πώλησης: 14,40 €
Δείτε περισσότερα…

 

Νέος τίτλος στην επιτυχημένη σειρά ηχο-βιβλίων, που θα ενθουσιάσει τους μικρούς λάτρεις των αυτοκινήτων. Η ζωηρή εικονογράφηση και το μεγάλο εύχρηστο κουμπί το καθιστούν ιδανικό πρώτο ανάγνωσμα.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

Δείτε περισσότερα…
ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ

 

LEGO NINJAGO: Η ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΤΩΝ ΝΙΝΤΖΑ Το τέλειο δώρο για τους φαν της απίθανης παρέας του Lego® Ninjago®. Με τρία βιβλία δραστηριοτήτων, κόμικ και μία μίνι φιγούρα, αυτή η συλλεκτική κασετίνα θα καταπλήξει τους φαν των νίντζα!

Τιμή πώλησης: 12,20 €

Δείτε περισσότερα…

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Category: EDITORIAL

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com