- ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΘΗΒΑ

Υπατο και Καπαρέλλι οι νέες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Θήβας

Το άστρο του ΑΟ Θήβα έσβησε (ελπίζουμε προσωρινά) και νέες ποδοσφαιρικές δυνάμεις από το Υπατο και το Καπαρέλλι  κάλυψαν το κενό στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Θήβας. Το ποδόσφαιρο της περιοχής εκπροσωπούν πλέον δύο νέες ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ο ΑΟ Υπάτου και ο Κιθαιρώνας Καπαρελλίου. Ο Δήμος Θηβαίων οφείλει να βρει τον τρόπο να στηρίξει τις προσπάθειες των ομάδων του.

Θα προσπαθήσουμε  μέσα από το exeisminima να παρακολουθήσουμε την πορεία των δύο ομάδων. Για την ώρα ο ΑΟ Υπάτου Θήβας σε αγώνα σκόρπισε τον Παναργειακό με 5-0 στο δημοτικό στάδιο και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλου Ελλάδας και πηγαίνει στη Σπάρτη την Κυριακή για να αντιμετωπίσει την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου. Το ματς με τον Παναργειακό δεν αντέχει σε κριτική καθώς η ομάδα του Παναργειακού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα (κατάφερε να συμπληρώσει τη συμμετοχή 14 παικτών την τελευταία στιγμή). Τα γκολ  πέτυχαν οι Σπηλιώτης (2), Κακκαβάς , Ποτουρίδης, Cadu.

Η ομάδα του Καπαρελλίου συνεχίζει τα φιλικά παιχνίδια και το Σάββατο 31 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο τον ΑΟ Θήβα.

 

Αφήστε μια απάντηση