Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Βασίλης Σβίγγος

| 2 Νοεμβρίου 2018 | 0 Comments

Με επιστολή του ο Βασίλης Σβίγγος γνωστοποιεί ότι θα είναι υποχήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις ερχόμενες εκλογές με το συνδυασμό Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου.

Βασίλης Σβίγγος

Φίλες και φίλοι Βοιωτοί,

Έχω τη χαρά να επικοινωνήσω μαζί σας μέσα από την παρούσα επιστολή, για να σας γνωστοποιήσω πως στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές θα είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα που μου έγινε από τον νυν Δήμαρχο Στυλίδας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολο Γκλέτσο με τον Συνδυασμό  «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση».

Σκεπτόμενος το καλό του τόπου όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την εργασία μου έχω βοηθήσει ενεργά διάφορες προσπάθειες επαγγελματικών φορέων (Αγροτικό Σύλλογο, Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής της Βοιωτίας).

Ζητώ με αίσθημα ευθύνης την στήριξή σας για να αποκτήσω θεσμικό ρόλο με σκοπό να συνεχίσω να προσφέρω για ένα νέο αύριο και μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια και την Βοιωτία όπου ζω, αγαπώ και δραστηριοποιούμαι.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Βασίλης Σβίγγος

Λογιστής – Ειδικός Φοροτεχνικός

Τηλ.: 2262700165 & 6948798878

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags:

Category: ΘΗΒΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com