Χρήστου: Αντιαθλητικό παιχνίδι με την ανοχή των διαιτητών

| 21 Μαΐου 2018 | 0 Comments

Δηλώσεις Χρήστου Χρήστου του προπονητή Άρης Θηβών μετά την ήττα από τον Μάκαρο:

Ο αγώνας με τον Μάκαρο Αμφισσας ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ένταση και πάρα πολλές επαφές. Θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα για τη νίκη της. Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ. Δεν είχαμε σωστή αντιμετώπιση στο επιθετικό παιχνίδι της Άμφισσας και σε συνδυασμό με την απώλεια  καθοριστικών ριμπάουντ για την έκβαση του αγώνα χάσαμε το παιχνίδι.

Το πρόβλημα  για την ομάδα μου ήταν ότι δεν βρήκε το αντίδοτο στο πολύ ξύλο που πέφτει μέσα  στο παιχνίδι με την ανοχή των διαιτητών.  Δυστυχώς για την ομάδα μου, οι αντίπαλοι μπορούν να μας αντιμετωπίσουν μόνο με ξύλο και αντιαθλητικό παιχνίδι το οποίο μένει ατιμώρητο.

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που αναφέρομαι στους διαιτητές , αλλά το γεγονός της κακής αντιμετώπισης του Άρη , με έχει προβληματίσει πάρα πολύ .Το Σάββατο πάμε για το τελικό τελικών.  Είναι ένα άλλο παιχνίδι στην έδρα μας  εύχομαι να  έχουμε μία άλλη αντιμετώπιση των πραγμάτων και του αγώνα. Καλούμε τους φιλάθλους  της Θήβας να γεμίσουν και να υποστηρίξουν ένθερμα την ομάδα της πόλης τους

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: ,

Category: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΘΗΒΑ

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com