Η Κληρονόμος θα παίξει μεγάλη μπάλα
By admin on Νοε 25, 2009 with Σχόλια 4
«Η Κληρονόμος», της νέας ελληνικής παραγωγής της «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΕ» και της AUDIO VISUAL ΑΕ, που έρχεται να πάρει το πρωτάθλημα!
Η ιστορία θέλει μια νέα, όμορφη και δυναμική γυναίκα να κατακτά το τελευταίο ανδρικό οχυρό: το ποδόσφαιρο.
Η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στο ρόλο μιας ανυποψίαστης χήρας που θ αναγκαστεί, προκειμένου να κρατήσει την καθόλου ευκαταφρόνητη κληρονομιά της, να γίνει Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της Μεγάλης Κατηγορίας.
Το teaser trailer της ταινίας θα κάνει την εμφάνισή του στις αίθουσες στις 14 Μαΐου, με τη συμμετοχή, μάλιστα, του αθλητικογράφου Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος από τη γνωστή του εκπομπή απαντά στις ξεκαρδιστικές απορίες της κληρονόμου ηρωίδας!
Η Κληρονόμος
θα παίξει μεγάλη μπάλα τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους!
Popularity: 2% [?]
Κατηγορία: Αθλητικά
Admin exeisminima:









Υπάρχει και στην ζωντανή πραγματικότητα γυναίκα που έγινε πρόεδρος σε ομάδα. Η κυρία Ρούλα Γκουβίτσα είναι πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αμαλιάδας.
Ηταν και η δικια μας πρόεδρος…
Καλα, τα διαφημιστικά σποτ πολύ πετυχημένα!
Α ναι το ξέχασα ρε γαμότο.
kalispera !!!ida ta videakia tis tenias sti facebook page tou lipton ice tea ke gelasa poli!! den exo prolavi akoma na do tin tenia alla nomizo oti pira megali idea gia to ti tha do..