- ΒΟΙΩΤΙΑ

Επίθεση με κατσαβίδι εναντίον συνδικαλιστή

pame

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη επίθεση με κατσαβίδι «εργαζόμενου» του Δήμου Τανάγρας σε βάρος του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Βοιωτίας και συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Λάμπρου Παυλόπουλου.

 

Ο εν λόγω «εργαζόμενος», γνωστός για τη φασιστική του ιδεολογία και πρακτική εδώ και δεκαετίες βρήκε τον εχθρό του στη σωματική ακεραιότητα ενός συνεπούς αγωνιστή για κάθε εργασιακό δικαίωμα. Επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά με ποιον τάσσονται και ποιον εξυπηρετούν οι φασίστες, πιστοί υπηρέτες των αφεντικών.

 

Οι εργαζόμενοι στους Δήμους έχουν κοινά συμφέροντα μεταξύ τους, και με όλο τον υπόλοιπο εργαζόμενο λαό. Ο εχθρός τους είναι τα μονοπώλια, η πολιτική των κυβερνήσεων και του κράτους τους. Ακριβώς για αυτό κάθε επίθεση εναντίον του ΠΑΜΕ και του ταξικού εργατικού κινήματος έχει στόχο όλη την εργατική τάξη και τα συμφέροντά της.

 

Αυτές οι ενέργειες όχι μόνο δε φοβίζουν το ταξικό εργατικό κίνημα, αντίθετα το πεισμώνουν για να γίνει πιο αποτελεσματικό στη δράση του. Πρέπει και θα τσακιστούν από τους ίδιους τους εργαζόμενους αυτές οι πρακτικές.

 

Καλούμε κάθε εργαζόμενο και φορέα της περιοχής να πάρει θέση ενάντια σε αυτές τις πρακτικές, που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν και να φέρουν σε αντιπαράθεση τον ένα εργαζόμενο εναντίον του άλλου, για να συνεχιστεί η αντιλαϊκή επίθεση.

 

 

ΘΗΒΑ, 16/5/2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση