Με Λεωφορεία για το Μπλόκο των Αγροτών οι Σύλλογοι της Θήβας

| 5 Φεβρουαρίου 2016 | 0 Comments

Ο συγκεντρωμένος κόσμος, του κέντρου της πόλης, επιβιβάστηκε στα λεωφορεία που είχαν διατεθεί δωρεάν απο το ΚΤΕΛ  για την σημερινή μέρα , με τελικό προορισμό το μπλόκο των αγροτών στο 90ο χλμ.

Ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, αγρότες, αιρετοί, άνεργοι και συνταξιούχοι συμμετείχαν δυναμικά.

DSCN2948

<< Συμβαίνει για πρώτη φορά τέτοια συμμετοχή στη Θήβα. Νομίζω ότι οι σύλλογοι πολύ καλά κάνανε και τάσσονται στο πλευρό των αγροτών , για κάποια αιτήματα δίκαια ,για τα οποία προηγουμένως  θα έπρεπε να υπήρχε μια διαβούλευση, μια συνάντηση, γιατί ενδεχομένως να είχαν αποφευχθεί ορισμένα πράγματα.Αυτό όμως δεν έγινε και γι αυτό και οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιστήμονες ζητούν να σταματήσει το θέμα του ασφαλιστικού τώρα και να ξεκινήσει ένας καλός διάλογος από την αρχή. >> δήλωσε ο Δήμαρχος Θήβας κ Νικολάου από το σημείο του μπλόκου στo exeisminima .

DSC_0215

O κ. Νικολάου ρωτήθηκε επίσης για τον αν θα είναι στο πλευρό των αγροτών και όλης της πόλης γενικότερα και απάντησε ευθέως πως ο Δήμος ήταν πάντα κοντά σε όλους και ειδικά στους αγρότες καθώς η περιοχή μας είναι αγροτική. Υπερστηρίζει  αυτά τα γεγονότα και τις δραστηριότητες και νομίζει πως  αυτό που έγινε στη Θήβα με όλους τους φορείς  είναι πανελλαδικό φαινόμενο που δεν γνωρίζει  αν έχει γίνει σε άλλο δήμο. 

IMG_0607

<<Διαδήλωση ενάντια στην κυβέρνηση που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση και μας παίρνει όλα τα δικαιώματα και γιατί ακριβώς εδώ στο μπλόκο της αγροτιάς είναι που πιστεύουμε πώς πρέπει να σπάσει τα μούτρα της η κυβέρνηση, η ευρωπαϊκή ένωση και το ΔΝΤ και να πάμε όλοι ενωμένοι ενάντια στα μέτρα τους. Δεν υπάρχει διαχωρισμός σήμερα ,ανάμεσα στα προβλήματα των αγροτών , εργατών, μουσικών και όλων όσοι φτωχοποιούνται βιαίως.Πρέπει αν τούς ανατρέψουμε , δεν πάει άλλο>> υποστήριξε  ο κ Α. Κατσαβός μέλος του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου από το 90ο χλμ Αθηνών Λαμίας για το  exeisminima.

IMG_0614  IMG_0616 IMG_0619IMG_0608

 

 

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: , , , , , , ,

Category: ΑΛΙΑΡΤΟΣ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΔΙΣΤΟΜΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΗΒΑ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑΝΑΓΡΑ

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com