- ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΘΗΒΑ

O σχεδιασμός του ΑΡΗ Θήβας για τη νέα χρονιά

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ έφεραν και πάλι στην κορυφή του συλλόγου τον άνθρωπο που έφερε τον ΑΡΗ στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ όπου και παρέμεινε την προηγουμένη σεζόν. Ο επι σειρά ετών επιτυχημένος πρόεδρος Κος Γεώργιος Ματσαγγούρας θα είναι κρατάει και πάλι το τιμόνι του συλλόγου. Συνοδοιπόροι του στο ταξίδι της νέας αγωνιστικής χρονιάς θα βρίσκονται πολλά νέα πρόσωπα αλλά και παλιοί γνώριμοι. Αναλυτικά η σύνθεση του ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ είναι: Προέδρος Ματσαγγούρας Γεώργιος Αντιπρόεδρος Μητσάκη Κατερίνα Γενικός Γραμματέας Καραμαγκιώλης Μενέλαος Ταμίας Παγώνης Γεώργιος Γενικός Αρχηγός Γρεβενιωτης Άγγελος Μέλος Δρίζου Παναγιώτα Μέλος Σαμπάνης Περικλής Έφορος Ανδρικού Παπανίκος Χρήστος Επίσης Αναλαμβάνουν τις Θέσεις παρακάτω οι : Υπεύθυνοι Ακαδημιών 1. Δρίζου Παναγιώτα 2. Παπαδημητρίου Παρασκευή Υπεύθυνοι Παιδικού Εφηβικού Σαμπάνης Περικλής Μίχας Ανέστης Παπαβλάχος Κωνσταντίνος Υπεύθυνοι Κορασίδων – Νεάνιδων Σαμιώτης Παναγιώτης Ντελιμιχάλης Θεόδωρος Γρεβενιώτης Ιωάννης Υπεύθυνος Επικοινωνίας και ΜΜΕ Τασιούλης Ιωάννης Τις προσεχεις ημέρες το ΔΣ θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να προετοιμαστεί η ομάδα για την νέα χρονιά.

 

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Προσκαλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους μαζί με τους γονείς τους στην εορτή λήξης των ακαδημιών μας, που θα γίνει στις 30/6/2019 και ωρα 11π.μ στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας. Στην εκδήλωση οι μικροί αθλητές θα παραλάβουν αναμνηστικό έπαινο με τις αθλητικές τους επιδώσεις και θα απολαύσουν διάφορα happening έκπληξη που έχουμε ετοιμάσει για αυτούς. Σας περιμένουμε όλους να εορτάσουμε όλοι μαζί!!! ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥΡΑΣ

Το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε σοβαρή διοίκηση είναι να εξασφαλίσει ένα δυνατό τεχνικό επιτελείο. Ανακοινώνουμε επίσημα την ανανέωση της εμπιστοσύνης μας στον επιτυχημένο HEAD COACH Βαγγέλη Ματσαγγουρα και στον υπεύθυνο των Ακαδημιών βοηθό του Ταμπούκα Γιάννη. Η ανανέωση της συνεργασίας έγινε σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα εκατέρωθεν και τονίσθηκε η αμοιβαία εκτιμηση. Προχωράμε στον επόμενο στόχο την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων παίδων εφήβων κορασίδων νεανίδων από έμπειρους προπονητες βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με πρόσωπα με μεγάλη ιστορία στον χώρο. Σύντομα ελπίζουμε να είμαστε στην ευχαριστη θέση να σας ανακοινώσουμε επισήμως τα ονόματα

 

Αφήστε μια απάντηση