Προβολή «Οligarchy» του Στ.Κούλογλου στη Θήβα

| 21 Απριλίου 2012 | 0 Comments

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας, ώρα έναρξης προβολής 21:15

Αντί εισιτηρίου,  ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας σε προιόντα (ζυμαρικά, γάλατα κλπ) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων.

Θα προλογίσει ο δημιουργός του ντοκυμαντέρ, δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου και μετά το τελος της θα ακολουθήσει συζήτηση.

Διοργάνωση: exeisminima.gr- ΔΗΚΕΘ

Θήβα 23/4 /2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.) σε συνεργασία με το exeisminima.gr, παρουσιάζει τη νέα ταινία του Στέλιου Κούλογλου «OLIGARCHY– Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ».

Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 και ώρα 21:15 στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κοφίνης» του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας (Λ.Μπέλου 1).

Αντί εισιτηρίου η ΔΗ.Κ.Ε.Θ. προτείνει και επιθυμεί τη συγκέντρωση προϊόντων για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων.

Δεκτά θα γίνονται προϊόντα συσκευασμένα όπως τρόφιμα (που δεν χρειάζονται ψυγείο), ρούχα, υποδήματα, οικιακά είδη, σχολικά, παιχνίδια κτλ.

 

 

από τη ΔΗ.Κ.Ε.Θ.

Oligarchy

Ένα ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου

Ένας ακήρυχτος πόλεμος, που πρέπει να παραμείνει μυστικός, έχει ξεσπάσει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Διεξάγεται από μια χούφτα τραπεζιτών και πολιτικών που κυβερνούν τον κόσμο περιφρονώντας τη δημοκρατία. Τα τελευταία χρόνια, το επίκεντρο των συγκρούσεων έχει μεταφερθεί στην Ευρώπη, με την Ελλάδα να παίζει το ρόλο του πεδίου δοκιμών. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια οχταμελής ομάδα -που θυμίζει τα δεσποτικά πολίτμπιρο της Σοβιετικής Ένωσης- ρίχνει εκλεγμένους πρωθυπουργούς και διορίζει νέους της αρεσκείας της. Την ονομάζουν ομάδα της Φρανκφούρτης γιατί δημιουργήθηκε στην Όπερα της πόλης, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε ένα από τα μέλη της ομάδας…

Διάρκεια : 91’

Έτος Παραγωγής : 2012

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Στέλιος Κούλογλου

Σενάριο: Στέλιος Κούλογλου

Φωτογραφία: Χρήστος Αναγνωστόπουλος / Νίκος Θωμόπουλος

Μοντάζ: Θοδωρής Αρμάος

Βοηθός Μοντάζ : Αλέξης Στηλ

Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Γραφικά : Νίκος Πολίτης

Συντονισμός Έρευνας : Τάνια Γεωργουπλή, Ελένη Κωνσταντινίδου

Έρευνα : Ελένη Μπέλλου, Δανάη Λεμπεσοπούλου

Διεύθυνση Παραγωγής : Νίκος Θωμόπουλος

Μουσική: Active Member

Μιξάζ-Σχεδιασμός Ήχου : Βαγγέλης Κατσίνας

Παραγωγή: 1984 Productions

Διανομή: 1984 Productions

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: , , , , ,

Category: ΚΥΚΛΟΣ exeisminima.gr, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απάντηση

shared on wplocker.com