5 Ερωτήσεις του exeisminima.gr στους Υποψήφιους Δημάρχους Θήβας

| 8 Μαΐου 2014 | 0 Comments

ekloges2014

To exeisminima.gr έστειλε σε όλους τους υποψήφιους δημάρχους της Θήβας την παρακάτω επιστολή.

 

Εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μάη το exeisminima.gr θέλοντας να συμβάλλει στην όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών, απευθύνει σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους της Θήβας, ένα κοινό πλαίσιο ερωτήσεων για θέματα που αφορούν την πόλη μας και τον τρόπο που το πρόγραμμα και οι συνδυασμοί σας σκέφτονται να τα επιλύσουν.

 

Ευελπιστώντας στην ανταπόκριση σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Ο Δήμος Θήβας, βιώνει σε μεγάλο βαθμό καθημερινά τις επιπτώσεις της κρίσης. Περιγράψτε μας την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο και τι ενέργειες θα κάνει η δημοτική σας παράταξη να αλλάξει την κατάσταση αυτή.

2. Η ανεργία και ιδιαίτερα στους νέους έχει καταγράψει ρεκόρ αύξησης. Τα χρήματα της κρατικής ενίσχυσης στους δήμους μειώνονται συνεχώς. Τι θα κάνετε λοιπόν για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα;

3. Γιατί θεωρείτε ότι ο πολίτης πρέπει να ψηφίσει τον συνδυασμό σας και εσάς προσωπικά για Δήμαρχο;

4. Θα θέλαμε τις βασικότερες προτάσεις σας για τα προβλήματα της πόλης.

5. Τέλος θα θέλαμε να μας παρουσιάσετε ποιο είναι το όραμα σας για την πόλη στην οποία θέλετε να εκλεγείτε ως «πρώτος πολίτης» της.

 

Παρακαλούμε οι απαντήσεις σας όσο το δυνατόν συντομότερα (καταληκτική ημερομηνία η Κυριακή 11 Μαίου) και να σταλούν σε ψηφιακή μορφή (αρχείο .doc) στην διεύθυνση exeisminima@gmail.com

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: , , ,

Category: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014, ΘΗΒΑ, ΚΥΚΛΟΣ exeisminima.gr

Απάντηση

shared on wplocker.com