Συγκέντρωση ειδών για τις φυλακισμένες του Ελεώνα απο τον Ομιλο Αντισφαίρισης Θήβας

| 18 Δεκεμβρίου 2015 | 0 Comments

prison 21432651069

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θήβας ,σε συνεργασία με τον Σύλλογο <<Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής>> διοργανώνουν επίσκεψη στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα ,μέχρι το τέλος του έτους.

Με αφορμή τα Χριστούγεννα , θα συγκεντρωθούν από πολίτες  είδη προσωπικής υγιεινής, ρούχα για γυναίκες και παιδιά μέχρι 3 ετών, σε καλή κατάσταση , γλυκά, παιχνίδια και τηλεκάρτες. Όλα αυτά θα προσφερθούν στις γυναίκες των φυλακών και στα παιδιά που ζουν μαζί τους, μέχρι 3 ετών.

Ο κόσμος της Θήβας έχει αρχίσει και ανταποκρίνεται σ αυτό το κάλεσμα , προσφέροντας σαμπουάν, αφρόλουτρα, φόρμες και άλλα  είδη .

Η παρουσία του ομίλου , πραγματοποιείται περίπου 6 με 7 χρόνια,  όπως μας πληροφόρησε ο κ. Αγησίλαος Πανουσάκης , πρόεδρος του ομίλου τέννις.

a1_95

Η επίσκεψη αυτή δεν θα είναι ανοιχτή για το  κοινό, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας, καθώς πρόκειται για σωφρονιστικό ίδρυμα. Ο όμιλος θα λάβει ειδική άδεια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης ώστε να εισέλθει στους χώρους. Δεν θα επιτρέπονται κινητά και φωτογραφίες.

Σημαντική,  σ αυτή τη προσπάθεια είναι και η βοήθεια του κ. Κλήμη Πυρουνάκη , ο οποίος έχει αφιερώσει όλο του το είναι, για αυτές τις γυναίκες.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας τους εκεί, θα παίξει και το συγκρότημα των φίλων παραδοσιακής μουσικής.

<< Θέλουμε να  ευαισθητοποιηθεί ο  κόσμος . Να συγκεντρωθούν απαραίτητα  είδη γι αυτές τις γυναίκες και τα παιδιά τους , αφού το κράτος  δεν τις στηρίζει. Ο εθελοντισμός είναι σημαντικός σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε>> δηλώνει  στο  exeisminima,  ο κ. Πανουσάκης. 

Οποιος θα ήθελε να προσφέρει ,παρακαλούμε να επικοινωνήσει στο 6983656316, με τον κ. Αγησίλαο Πανουσάκη, υπεύθυνο για την συγκέντρωση των παραπάνω ειδών.

 

 

 

 

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags:

Category: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com