- ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΘΗΒΑ

Στη Μόσχα μέσω Θήβας η Στεργίου

stergiou

Η Τόνια Στεργίου έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην Θήβα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας, καταφέρνοντας αυτή τη φορά να πετύχει τον στόχο και να πάρει το εισιτήριο.

Μετά την αποτυχημένη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η πρωταθλήτρια του ύψους έβλεπε τα περιθώρια να στενεύουν. Ευτυχώς η ίδια είχε ακόμη την ευκαιρία να βρεθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει τον άλλο μήνα στη Ρωσία και αυτή τη φορά δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Με καλύτερο άλμα στο 1.92μ στον τελικό των Γκραν Πρι στη Θήβα, η Στεργίου έπιασε το όριο για το μεγάλο ραντεβού του στίβου, ενώ λίγο αργότερα δήλωσε: «Επιτέλους, ηρέμησα, συνήλθα. Είχα δύο μέρες να κοιμηθώ μετά την αποτυχία μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ, Δεν μπορούσα να χωνέψω την τρίτη θέση και την επίδοση (1.74) που έκανα στο ΟΑΚΑ. Πόνεσε λίγο το πόδι μου αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την χαμηλή μου επίδοση», ήταν τα λόγια της.

Και συμπλήρωσε: «Πέρασα δύο μέρες χάλια, χωρίς να κοιμηθώ. Ευτυχώς είχα κοντά μου αγαπημένα πρόσωπα που με βοήθησαν να το ξεπεράσω και να μπορέσω να έρθω εδώ στη Θηβα. Είμαι ευτυχισμένη τώρα γιατί μου έφυγε το άγχος και βγήκε η επίδοση».

Η Στεργίου είναι η 16η της αποστολής για την Μόσχα ενώ το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί στους Βαλκανικούς στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας.
gazzetta.gr

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση