Χρήστος Χρήστου: Η μεγαλύτερη ανταμοιβή όλων μας στον ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ είναι η αγάπη των παιδιών

| 20 Μαρτίου 2017 | 0 Comments

xristou1

Ο  Χρήστος Χρήστου, ανέλαβε πρίν λίγους μήνες ως προπονητής του ανδρικού τμήματος μπασκετ του ΑΡΗ Θήβας και μιλά στο exeisminima.gr για την πορεία της ομάδας,το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί και την δουλειά που γίνεται από τα παιδικά τμήματα μέχρι τους μεγάλους.

Με τον Άρη Θήβας ως προπονητής του ανδρικού τμήματος ξεκινήσα στην αρχή του Β γύρου. Αυτούς τους τρεις μήνες κάναμε καλή πορεία, είχαμε καλά αποτελέσματα και κυρίως παίξαμε καλό μπάσκετ.

aristhivas4

Η ομάδα πραγματοποίησε τους στόχους που βάλαμε από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε.Να μπούμε στην τετράδα των play offs και να κάνουμε μεγάλα διπλά στις έδρες των κυριότερων αντίπαλων ομάδων.

Αυτό έγινε με πολύ δουλειά, με καθημερινό σχεδιασμό και προγραμματισμό με τους παίκτες μας ,τους συνεργάτες , τον φυσιοθεραπευτή και την διοίκηση του Άρη. Ο Άρης της Θήβας έχει πολλά παιδιά στις υποδομές και προσπαθούμε να προσθέτουμε νέους παίκτες στην πρώτη ομάδα.

Να τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν και κάποια στιγμή στο μέλλον, μέσα από τις υποδομές να δημιουργηθεί ο κορμός της ομάδας. Αυτό για μένα είναι μία πρόκληση που θα ήθελα να δημιουργηθεί μία ομάδα που να φέρει την δική μου φιλοσοφία.

Η διοίκηση της ομάδος αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν τα παιδιά, το μπάσκετ και στηρίζουν με πολύ δουλειά κάθε τμήμα του συλλόγου. Η απόλυτη προσήλωση στο παιδί, ως μια ολοκληρωμένη οντότητα είναι η αρχή μας.

DSC_0210

Θέλω να τονίσω την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιείται τις υποδομές από τον καθηγητή φυσικής αγωγής Κουτσοβασίλη Γιάννη και το Βλάχο Βαγγέλη.

Περιμένουμε, τώρα την άνοιξη, περισσότερα παιδιά για τις υποδομές μας, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ αλλά και να απολαύσουν τα τόσα πολλά πλεονεκτήματα του αθλητισμού. 

δπ

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

Tags: , , ,

Category: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΘΗΒΑ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Απάντηση

error: Content is protected !!
shared on wplocker.com