- ΒΟΙΩΤΙΑ

Αναβολή εκδηλώσεων λόγω Κορονοϊού στον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων

Λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του Κορονοϊού που παρατηρείται στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα και της αναμενόμενης επιδείνωσης, το Υπουργείο Υγείας καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες, έχουν εκδώσει οδηγίες και συστάσεις για απαγόρευση ή περιορισμό των εκδηλώσεων που πραγματοποιούν διάφοροι φορείς και σύλλογοι αυτό το διάστημα προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος διασποράς.

Στα πλαίσια αυτά έχουν αναβληθεί σημαντικές δραστηριότητες σε όλη τη Χώρα ,όπως το συνέδριο της ΚΕΔΕ, το forum των Δελφών κ.α.

Ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων, πειθαρχώντας στην σοβαρότητα της κατάστασης δεν έχει προγραμματίσει καμία εκδήλωση για αυτό το διάστημα και δεν θα το κάνει μέχρι την άρση των απαγορευτικών οδηγιών.

Ωστόσο επειδή πολλοί φορείς και Σύλλογοι έχετε αιτηθεί χρήση των εγκαταστάσεών μας, για πραγματοποίηση εκδηλώσεων, αρκετό καιρό πριν την έξαρση του ιού και σας έχει παραχωρηθεί η άδεια, παρακαλούμε στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που οι καταστάσεις απαιτούν και της υποχρέωσης να πειθαρχούμε σε οδηγίες αρμοδίων, να αναβάλετε 2 για αργότερα τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις σας ,σε κάθε περίπτωση αυτές που κάνουν χρήση των Δημοτικών εγκαταστάσεων, με τη δέσμευση, εκ μέρους του Δήμου, ότι θα είναι στη διάθεσή σας όποτε το θελήσετε και εφόσον λήξει η κατάσταση επιφυλακής. Με εκτίμηση Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ