- ΘΗΒΑ

Αποτίμηση εκλογών από την ΟΝΝΕΔ Θήβας

onned

Αποτίμηση εκλογών από την  Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας

Έχουν ήδη περάσει 4 μέρες από την Κυριακή των εκλογών,μια Κυριακή που σημαδεύτηκε από την μεγάλη διαφορά των 10 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ και κυρίως από την παραίτηση του Πρόεδρού μας Κ. Καραμανλή.Όλοι δεχτήκαμε ένα μεγάλο σοκ εκείνη την μέρα. Χρειάστηκε λίγος καιρός να για ηρεμήσουμε και να μπορούμε να αποτημίσουμε την κατάσταση, γι’ αυτό και αυτό το μήνυμα έρχεται σήμερα.

Θα θέλαμε ως Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας να σας ευχαριστήσουμε όλους για τον όποιο αγώνα κάνατε για αυτές τις εκλογές,είτε μικρό είτε μεγάλο. Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας δεν κατάφερε να πείσει τον πολίτη πως είναι η μοναδική που μπορεί να λύσει τα προβλήματα του τόπου μας και να μας βγάλει από την οικονομική κρίση το συντομότερο δυνατόν.Όχι άδικα.

Ο Έλληνας φάνηκε πως είχε περισσότερο ανάγκη, σε μία δύσκολη περίοδο, να πιστέψει της ψεύτικες ελπίδες που του δίνει το ΠΑΣΟΚ,να πιστέψει πως θα πάρει λεφτά και αυξήσεις(χωρίς βέβαια να ξέρει αν μπορούν να έρθουν από κάπου αυτά τα λεφτά), να πιστέψει πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα μας βγάλει από την οικονομική κρίση χωρίς πρόγραμμα. Κανείς δεν τον κατηγορεί.Αυτός ήταν ο εύκολος ,βραχυπρόθεσμα, δρόμος ο οποίος όμως δυστυχώς δεν δείχνει να έχει μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα.

Πλέον ως αντιπολίτευση η Ν.Δ. θα πρέπει να παρακολουθεί στενά την κυβέρνηση και να ασκεί επικοδομητική αντιπολίτευση παράγωντας παράλληλα και πολιτικό έργο και προτάσεις. Από την πλευρά μας όμως όλοι εμείς, ως η νεολαία του κόμματος, δεν θα πρέπει ούτε στιγμή να σταματήσουμε τους “αγώνες του σήμερα για την Ελλάδα του αύριο”. Πικραθήκαμε βέβαια από το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά δεν απογοητευτήκαμε.Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να εντατικοποιήσουμε τους αγώνες μας.Τώρα είναι η στιγμή να καταλάβουμε το χαστούκι που μας δώσανε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βγούμε από όλη αυτήν την διαδικασία ακόμα ποιο δυνατοί. Η Ν.Δ. μπορεί να βγει πιο δυνατή και πιο οργανωμένη μετά από αυτήν την “κρίση”. Αυτό δεν γίνεται βέβαια σε 1 μήνα με την εκλογή Προέδρου αλλά σταδιακά και μακροπρόθεσμα.

Είναι απολύτως βέβαιο πως  θα οργανωθούμε καλύτερα και θα ταράξουμε τα νερά της πόλης μας. Είμαστε περίφανοι που δίνουμε αυτούς τους αγώνες και θα τους κάνουμε ακόμα εντονότερους και αποτελεσματικότερους. Σας καλούμε όλους να έρθετε σε επαφή μαζί μας με όποιον τρόπο θέλετε, να γίνετε και εσείς ενεργό κομμάτι αυτού του αγώνα και όλοι μαζί να παλέψουμε για τις ιδέες και τα ιδανικά της νέας γενιάς.

Με εκτίμηση,

ΟΝΝΕΔ Θήβας

Αφήστε μια απάντηση