- ΘΗΒΑ

Γεώργιος Α. Μανόπουλος Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Αγαπητά μέλη της οργάνωσης, Αγαπητές συναγωνίστριες και αγαπητοί συναγωνιστές.

Υποβάλω σήμερα την υποψηφιότητα μου για πρόεδρος της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας. Όπως γνωρίζετε αγωνίστηκα και υπηρέτησα ενεργά, από πολλές θέσεις, ως Υπεύθυνος πόλης του ΤΕΙ της Λάρισας της Δ.Α.Π. ΝΔΦΚ ,μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ αλλά και της τοπικής οργάνωσης Θηβών ως Αντιπρόεδρος παλαιότερα, γιατί πιστεύω πραγματικά στην αναμόρφωσή της, ώστε να είναι ικανή να υπηρετεί αποτελεσματικά τα μέλη της και τους πολίτες. Δεν σταμάτησα να παρακολουθώ τα δρώμενα στην πολιτική αλλά και την κοινωνική ζωή της τοπικής κοινωνίας, προσπαθώντας πάντα με τη συνεισφορά μου στην δημιουργία αλλά και την βελτίωση των θεσμών και αξιών.

Τα βασικά πιστεύω μου για πολιτικό πολιτισμό, χωρίς κραυγές και αντεγκλήσεις , για διαφάνεια, διαβούλευση και συνεργασία αποτελούν σήμερα όχι απλά άποψη και θέση για τον νομό της Βοιωτίας, αλλά επιτακτική ανάγκη! Θέλω σε αυτή την πρώτη επικοινωνία μου μαζί σας, ξεκάθαρα να δηλώσω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Προέδρου ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας και να ευχαριστήσω όλους όσους στηρίζουν την υποψηφιότητα μου και μου αναγνωρίζουν αρχές και αξίες. Η προσπάθεια μου ήταν πάντοτε, μαζί με τους Συνεργάτες μου, να δημιουργούμε καινοτόμες ιδέες, να αγωνιζόμαστε σταθερά γι΄ αυτές και συνειδητά να υπηρετούμε αλλαγές, προς όφελος των δημοτών. Διαχρονικά, έχω αποδείξει ότι, το ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι πρόσκαιρο ή ευκαιριακό, ούτε έχει σχέση με ιδιωτικά η ιδιοτελή συμφέροντα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι, πρέπει όλοι μας να υπηρετούμε βασικές αρχές, όπως της Διαφάνειας και του Ελέγχου, της Συμμετοχής και της Συνεργασίας, της Διαβούλευσης, της Αποτελεσματικότητας και της Καινοτομίας, που είναι απαίτηση των σύγχρονων Κοινωνιών. Είμαι σίγουρος ότι, η δύναμη που θα δώσουν οι νέοι πολίτες στην οργάνωση μας ,που εκφράζουμε, είναι αυτή που θα δημιουργήσει τις σταθερές βάσεις για μια νέα πορεία της Οργάνωσης. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που μέσα σε λίγες ώρες με την ηλεκτρονική τους υπογραφή με έθεσαν υποψήφιο για πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Γεώργιος Α. Μανόπουλος Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας