- ΒΟΙΩΤΙΑ

Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολικών μονάδων αύριο Πέμπτη 18/2/2021 στην Βοιωτία

Δήμος Τανάγρας

Ο Δήμαρχος Τανάγρας Περγάλιας Βασίλειος, αποφασίζει ότι :

  1. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ( σημαντική χιονοκάλυψη, παγετός)  στις περιοχές όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, αύριο  Πέμπτη 18-2-2021, ΟΛΑ τα  σχολεία του Δήμου Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί), θα παραμείνουν κλειστά για την δια ζώσης εκπαίδευση.
  2. Έπειτα από επικοινωνία του Δημάρχου με τους Διευθυντές των Δ/νσεων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Βοιωτίας, τα μαθήματα ΟΛΩΝ των σχολείων θα γίνουν  με τηλεκπαίδευση.

Δήμος Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας σε συνεννόηση με τους διευθυντές της Α’ θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης του Νόμου Βοιωτίας κ. Ελένη Παπανικολάου και κ. Λάμπρο Κούτσικο, αποφάσισε, αύριο Πέμπτη 18/02/2021, τα σχολεία όλων των βαθμίδων (Α’ θμιας, Β’ θμιας, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί) του Δήμου Λεβαδέων να λειτουργήσουν βάση του κανονικού τους ωραρίου.

Στα σχολεία των Κοινοτήτων Κυριακίου, Δαύλειας και Αγίας Τριάδας (Α΄θμιας/ Β΄θμιας Εκπαίδευσης, παιδικός σταθμός) η προσέλευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00.

Δήμος Ορχομενού

Με απόφαση της Δημάρχου Ορχομενού καθώς και τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων υπηρεσιών,  η ώρα έναρξης των μαθημάτων, στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ορχομενού που θα είναι ανοικτά, θα είναι η 9 π.μ. για την Πέμπτη και την Παρασκευή 18-19 Φεβρουαρίου 2021.

Ο Δήμος Ορχομενού ενημερώνει ότι την Πέμπτη και Παρασκευή 18-19 Φεβρουαρίου 2021, τα μαθήματα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και στους παιδικούς σταθμούς των Τ.Κ. Ακραιφνίου, Κοκκίνου, Ν. Κοκκίνου και Κάστρου του Δήμου Ορχομενού θα πραγματοποιηθούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Με απόφαση της Δημάρχου Ορχομενού καθώς και τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων υπηρεσιών,  τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί των Τ.Κ. Ακραιφνίου, Κοκκίνου, Ν. Κοκκίνου και Κάστρου του Δήμου Ορχομενού θα παραμείνουν κλειστά  εξ αιτίας των δύσκολων καιρικών  συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Με απόφαση του Δημάρχου κου  Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της:

1.     Τον Παγετό που προβλέπεται κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 18-2-2021 .

2.     Τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων

Την ΠΕΜΠΤΗ,18-2-2021, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων , καθώς και οι Δημοτικοί  παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί, θα ξεκινήσουν τη λειτουργεία τους στις 10.00 πμ.

Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά τα παρακάτω σχολεία:

  1. Παιδικός Σταθμός Διστόμου
  2. Παιδικός Σταθμός Αράχωβας
  3. Νηπιαγωγείο Διστόμου
  4. Νηπιαγωγείο Αράχωβας
  5. Νηπιαγωγείο Στειρίου

Τα μαθήματα των Νηπιαγωγείων που θα παραμείνουν κλειστά θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση.

Η προσέλευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ. σε ΟΛΑ τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, και Λύκεια, καθώς και στα Νηπιαγωγεία Παραλίας Διστόμου & Αντίκυρας και στον Παιδικό Σταθμό Παραλίας Διστόμου