- ΘΗΒΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου  πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Σωματείου Εστιατορίων-Καφετεριών και Συναφών Επαγγελμάτων Θήβας με τον οργανισμό  “ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ” για θέματα που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα (μουσική που παίζουμε στα καταστήματα μας).
Στην συνάντηση ακούστηκαν οι θέσεις και οι προτάσεις του οργανισμού απέναντι στα καταστήματα χωρίς όμως να  δοθούν σαφής απαντήσεις έτσι ώστε τα συμπεράσματα που έβγαλε το Σωματείο μας είναι  η ασάφεια και η γενικότητα των δικαιωμάτων κάτι το οποίο είχαμε ενημερωθεί  ήδη από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά Γεώργιο.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού  μια μέρα μετά την συνάντηση μας ανακαλείται η  άδεια στον οργανισμό  «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ» για 2 μήνες και δεν μπορεί κατ’ επέκταση  να προβεί σε καμία πράξη συλλογικής διαχείρισης.
Λαμβάνοντας υπ όψιν όλα τα παραπάνω το Σωματείο αποφάσισε να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Θήβα όπου θα ενημερωθούνε όλα τα μέλη του κλάδου μας για το θέμα αυτό.
Επίσης στην Γενική Συνέλευση  θα αναλυθεί και η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα καταστήματα μας.
Με εκτίμησή,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ