- ΘΗΒΑ

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου

Tην επίσκεψη του νέου Δημάρχου Θήβας, κ. Γιώργου Αναστασίου, συνοδευόμενου από  τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κ. Παναγιώτη Βασιλείου και την  Ειδική Συνεργάτιδά του, κ. Ευγενία Βενιζέλου,  δέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Πραγματοποιήθηκε μία συζήτηση για όλα τα δεδομένα του Δήμου Θηβαίων και τρόποι  συνεργασίας ανάμεσα  στους δύο βαθμούς Αυτοδιοίκησης.

«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα σήμερα τον αγαπητό φίλο και νέο Δήμαρχο Θηβαίων, Γιώργο Αναστασίου, καθώς και το νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου , Παναγιώτη Βασιλείου και την  Ειδική Συνεργάτιδά του, κ. Ευγενία Βενιζέλου.

Ένας γόνιμος διάλογος έγινε σήμερα σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας και φιλίας που είχαμε  με το Γιώργο αυτά τα πέντε χρόνια.

Από την πλευρά της Περιφέρειας μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, Προγραμματικές Συμβάσεις 10.655.414,50 ευρώ δόθηκαν στον Δήμο Θήβας .

Με το φίλο Δήμαρχο, Γιώργο Αναστασίου συζητήσαμε έργα ανάπτυξης και τρόπους υλοποίησής τους για το Δήμο της Θήβας.

Έργα αναπτυξιακά κι έργα καθημερινότητας .

Επίσης, δρομολογήθηκαν δράσεις και ενέργειες που αφορούν μεγάλα ζητήματα τα οποία ταλαιπωρούν το Δήμο της Θήβας ( όπως ΡΟΜΑ, Στρατόπεδο, πρόσφυγες).

Είμαστε εδώ και για τους έξι Δήμους της Βοιωτίας, στηρίζοντας και τον α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης  προς όφελος πάντα των πολιτών», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης , Φανή Παπαθωμά.

Αφήστε μια απάντηση