- ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχημένος ο Ποδηλατικός γύρος Λιβαδειάς

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμά μας να μετάσχουν στον «2ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2011» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου 2011, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Πόλης μας, ξεπέρασε τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις όλων μας.

Στην οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης, εκτός από τον ΄Ομιλό μας, συμμετείχαν η Ελληνική ΄Ενωση ΄Ερευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λιβαδειάς και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (Παράρτημα Βοιωτίας).

Σπουδαία επίσης ήταν και η βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, καθώς και του Ελληνικού Κέντρου ΄Αμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Με τη συμμετοχή τριακοσίων και πλέον συμπολιτών μας, όλων των ηλικιών, δημιουργήθηκε μία όμορφη και τελείως διαφορετική εικόνα στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης μας.

Ενδιαφέρουσα ήταν και η συμμετοχή πολλών οικογενειών με το σύνολο των μελών της.

Αυτό μας δίνει το κουράγιο να προγραμματίζουμε την επανάληψη της εκδήλωσης και για την επόμενη χρονιά, ελπίζοντας σε μία ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή, βελτιώνοντας παράλληλα κάποιες αδυναμίες της διοργάνωσης.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου κάνουμε ανοικτή πρόσκληση, από τώρα, σε όσους επιθυμούν με οποιονδήποτε τρόπο να συμβάλλουν σ’ αυτή την προσπάθειά μας, να καταθέσουν τις απόψεις τους ή ακόμη και να μετάσχουν στην οργανωτική επιτροπή.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή όλων όσων ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη χρήση του ποδηλάτου, είτε από χόμπυ, είτε ως μέσο άθλησης.

Στόχος επίσης είναι η μεγαλύτερη χρήση του ποδηλάτου, έναντι αυτής του αυτοκινήτου, μέσα στον ιστό της Πόλης μας.

΄Ενας απώτερος στόχος του Διοικητικού μας Συμβουλίου, παραμένει η δημιουργία ομάδας που θα ασχοληθεί με το ποδήλατο σε αγωνιστικό επίπεδο. Γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν σ’ αυτή την προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2261021100 του Ομίλου μας, καθημερινά από τις 6.00 μέχρι 8.00 μ.μ., εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

Οι συμμετέχοντες που φέτος ξεπέρασαν τους τριακόσιους, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, η πρώτη στην οποία μετείχαν παιδιά του δημοτικού, διένυσαν απόσταση 4.500 μέτρων και η δεύτερη ομάδα όπου μετείχαν οι υπόλοιποι, διένυσαν απόσταση 8.500 μέτρων

Την εκκίνηση της μικρής διαδρομής έδωσε ο Πρόεδρος του Τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς, ο κ. Σκαπέτης Δημήτρης και για την μεγάλη διαδρομή η Πρόεδρος του Ομίλου μας Κα Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου.

Χορηγοί της εκδήλωσης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, ήταν :

Ο κ. Νίκας Αργύρης, επιχειρηματίας εμπορίας και επισκευής ποδηλάτων

Ο κ. Ανέστης Δημήτρης, επιχειρηματίας εμπορίας και επισκευής ποδηλάτων

Ο κ. Βλάχος Δημήτρης, ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας παιδικών παιχνιδιών, ΑΜΠΡΑ – ΚΑΤΑΜΠΡΑ

Ο κ. Μπάτσαρης Γιώργος, ιδιοκτήτης επιχείρησης γενικού εμπορίου.

Τα μπλουζάκια που μοιράστηκαν στους μετέχοντες ήταν προσφορά του Ε.ΣΥ.Ν. Νομού Βοιωτίας.

Με την ευκαιρία της γιορτής της Μητέρας, κατά την διάρκεια πραγματοποίησης της μεγάλης διαδρομής, τους μικρούς μας φίλους απασχόλησαν μέλη του Ομίλου μας, κατασκευάζοντας λουλούδια από χαρτί, για να προσφέρουν στο πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής τους, στη ΜΗΤΕΡΑ τους.

Μετά τον τερματισμό όλων των μετεχόντων, πραγματοποιήθηκε δημόσια κλήρωση και μοιράστηκαν στους τυχερούς δώρα που πρόσφεραν οι κ.κ. Νίκας Αργύρης, τρία ποδήλατα και δύο σκέϊτ-μπορντ, Ανέστης Δημήτρης, ένα ποδήλατο, Πειρουνάκης Θέμης, ένα ποδήλατο & Βλάχος Δημήτριος, πέντε επιτραπέζια παιδικά παιχνίδια.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν με σειρά είναι : 71, 235, 5, 6, 274, 4, 234, 233, 81, 255 & 80.

Με τη βοήθεια και του ευνοϊκού καιρού, κατά γενική ομολογία η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μ’ αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας εξέφρασαν την επιθυμία της επανάληψής της.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Ζιώγας Γεώργιος ,μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος, Κακοτρίχης Κων/νος ,Αντιδήμαρχος Δήμου Λιβαδειάς, Ρούτης Κων/νος ,Αντιδήμαρχος Δήμου Λιβαδειάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού-Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Λιβαδειάς Καραμάνης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λιβαδειάς Σκαπέτης Δημήτριος

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ανταποκρινόμενο σ’ αυτή την επιθυμία των συμπολιτών μας τους υπόσχεται την επανάληψη, αλλά παράλληλα νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης.

Tο Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Αφήστε μια απάντηση