- ΘΗΒΑ

Ευχαριστήριο από το Γηροκομείο Ο.Χ.Ε.Κ Θηβών

Το Γηροκομείο Ο.Χ.Ε.Κ Θηβών ευχαριστεί όλους τους φορείς της πόλης και του Νομού μας, που στέκονται δίπλα στο Ίδρυμά μας αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε.Τους ευχαριστούμε, που είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας για να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή διαβίωση των ηλικιωμένων φιλοξενουμένων μας.

Το Γηροκομείο μας ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει προστασία, φροντίδα και σεβασμό στους ανήμπορους και μοναχικούς απόρους ηλικιωμένους. Έτσι, ειδικά αυτή την περίοδο των εορτών, που είμαστε μόνοι μας έγκλειστοι, όταν μας θυμούνται οι επιφανείς και οι άρχοντες του τόπου μας είμαστε διπλά χαρούμενοι.

Εξαιρέτως, ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Γεώργιο, τους Βουλευτές του Νομού μας κ. Γιώτα Πούλου και κ. Γιώργο Μουλκιώτη, την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά, τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Γιώργο Αναστασίου, τον Αντιδήμαρχο Θηβαίων κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, τον Διοικητή ΚΕΠΒ Θηβών, την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και το Παράρτημα Θηβών της ΧΕΝ!

Ευχόμαστε σε όλους όσοι μας θυμούνται πρωτίστως υγεία την οποία όλοι έχουμε ανάγκη, ψυχική και σωματική, ευτυχία και μακροημέρευση!!!Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2021!

Ο ερχομός του Ζωοδότη Χριστού ας βρει την καρδιά όλων μας φάτνη που θα Τον υποδεχτεί για να μας φέρει το μήνυμα της ελπίδας!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΣΠΗ