- ΒΟΙΩΤΙΑ

Θ.Καλοπήτας : “Ως νέοι απαιτούμε…”

«Ως νέοι απαιτούμε καλύτερες υποδομές και τεχνική υποστήριξη, προκειμένου οι επιτυχίες στον αθλητισμό και οι διακρίσεις σε διαγωνισμούς, να προκύπτουν από συντεταγμένο “σχέδιο επένδυσης” στην Παιδεία και όχι από το υστέρημα των γονιών και το φιλότιμο των εκπαιδευτικών τους.», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Θ. Καλοπήτας μετά και τις πρόσφατες επιτυχίες Βοιωτών αθλητών και μαθητών, σε διαγωνισμούς και αθλητικούς αγώνες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως στην Ελλάδα του 2017 που η αριστεία χαρακτηρίστηκε από επίσημα κυβερνητικά χείλη ως ρετσινιά, μόνο χαρούμενοι μπορούμε να νιώθουμε για αυτά τα παιδιά, καθώς τον τελευταίο καιρό μας κάνουν διαρκώς υπερήφανους.

Ο Θ. Καλοπήτας εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ συνεχάρει την Εθνική ομάδα Aντιπτέρισης U-19 για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα τους Μάριο Μπουλιο, Τσιώλη Γεώργιο, Δήμητρα Κρουστάλη από τον Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ, και την Παντελία Μπάρτζου από την ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.

Επίσης, τις αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς, την «χάλκινη» Νάση Αποστολία και την Γκαλαμέλου Ιωάννα για τις θέσεις που κατέλαβαν, στο 3ο Διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής.

Στις παραπάνω επιτυχίες πρόσθεσε και την σημαντική διάκριση των μαθητών Γρηγόρη Κουτουλάκη, Στράτου Κουτουλάκη, Ασημίνας Μήτση, Βασιλικής Γλύκα και Αλέξανδρου Σοϊλεμεζίδη, και του εκπαιδευτικού τους, Νικολάου Αδάμ του 2ου Λυκείου Θήβας, στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής,με το 2ο ΓΕΛ Θήβας να κατακτά την τρίτη θέση.

“Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής που προσφέρει σε όλους μας η ομάδα των Special Olympics Βοιωτίας του ΑΚΟΛ, η οποία επέστρεψε με τρία μετάλλια στις αποσκευές της από τους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αυστρία, με τους «χρυσούς» Μαρία Λαμπίρη και Λάμπρο Κόντο.” κατέληξε

Παναγιώτα Βυλλιώτη

Δημοσιογράφος
Ολα τα άρθρα από Παναγιώτα Βυλλιώτη

Αφήστε μια απάντηση