- ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ

Κάηκε ολοσχερώς τεράστια αποθήκη επιχείρησης στη Θήβα

 

 

 

 

 

 

 

Στάχτη έγινε αποθήκη επιχείρησης στη Θήβα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 6:45 της Κυριακής 18/8/2019 το πρωί στον προαύλιο χώρο επιχείρησης στο 3ο χλμ Θήβας – Μουρικίου, κοντά στις κεντρικές αποθήκες γνωστής εταιρείας παιχνιδιών.

Στο πρώην εργοστάσιο που τώρα λειτουργεί όπως γνωρίζουμε ,ως αποθηκευτικός χώρος προϊόντων υπήρχε μια τεράστια αποθήκη και ένας προαύλιος χώρος πάνω από 1000 τμ, ήταν γεμάτος παλέτες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών οι παλέτες άρπαξαν φωτιά και μέσα σε λίγη ώρα όλος ο χώρος έγινε παρανάλωμα.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία  Θήβας σήμανε συναγερμός και έσπευσε στο σημείο με 7 οχήματα και 15 πυροσβέστες, με επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ. Θηβών Αντιπύραρχο, κ.Γιώργο Οικονόμου.
Άμεσα οι πυροσβέστες ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες με πρώτο μέλημα να σώσουν την οικεία  που ήταν ακριβώς δίπλα, καθώς επίσης και ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ και άλλες γειτονικές επιχειρήσεις. που βρίσκονται παράλληλα.

Μετά από ελάχιστες ώρες οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά η οποία ευτυχώς περιορίστηκε εντός του χώρου της επιχείρησης και δεν εξαπλώθηκε,όπως υπήρχε αρχικά ο κίνδυνος.

Η κυκλοφορία να τονίσουμε εδώ ότι στο δρόμο Θηβας – Μουρικίου διακόπηκε. Ο καπνός από τη φωτιά απλώθηκε σαν μαύρο σύννεφο το πρωί της Κυριακής πάνω από την πόλη της Θήβας.

 

Αφήστε μια απάντηση