- ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ

Καταστροφές σε Θήβα και Αλίαρτο έφερε ο καιρός

 

4000 στρέμματα επλήγησαν από την 10 λεπτή χαλαζόπτωση. Καταστράφηκαν όλες οι Παραγωγές κρεμμυδιών,Βαμβάκια, καρότα, βιομηχανικής ντομάτας και πεπονιών.Εξαγριωμένοι οι αγρότες της Θήβας απαιτούν άμεσα από την νέα ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να δώσει λύση στο τεράστιο πλέον πρόβλημα τους που φτάνει πλέον και στα όρια της επιβίωσης.

Από την μεριά του ο δήμαρχος του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ενημέρωσε τα εξής=

“ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΩΡΑ …..

Τρία λεπτά χρειάστηκε να μεταμορφωθεί ολόκληρη η Αλίαρτος, από την Κωπαΐδα ως το Μάζι, σε βομβαρδισμένο πεδίο. Ανεμοστρόβιλος ασύλληπτης ταχύτητας την διαπέρασε ,ρίχνοντας δένδρα,στύλους του ΟΤΕ,παρασύροντας κάδους απορριμμάτων και οτι άλλο μπορούσε να μετακινηθεί.

Η εικόνα ήταν απίστευτη.Καταστροφή παντού.

Τεράστια υπήρξε η κινητοποίηση όλου του δυναμικού του Δήμου,έμψυχου και μηχανοκίνητου, για τη διάνοιξη των δρόμων. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και οι ηλεκτρολόγοι μας σε χρόνο ρεκόρ επενέβησαν και αποκατατέστησαν τα προβλήματα. Ακόμα επιχειρούν. Αποκαταστάθηκε άμεσα η ηλεκτροδότηση του αντλιοστασίου ύδρευσης και δόθηκε νερό στην πόλη. Σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση της πόλης. Ζημιές έγιναν στην παιδική χαρά των κήπων η οποία θα μείνει κλειστή μέχρι την αποκατάστασή της (μια-δύο ημέρες).  Παρακαλούμε τους Δημότες για αυξημένη προσοχή.”

 

 

ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ..

Με το φως της ημέρας κάνουμε απολογισμό και μαζεύουμε συντρίμμια.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.

1.Στη Δ.Ε. Θεσπιών οι δημοτες θα ταλαιπωρηθούν για πολλές ώρες χωρίς νερό ( κυρίως Λεοντάρι και Θεσπιές),λόγω της διακοπής ρεύματος στο αντλιοστάσιο.

2. Μεγάλο τμήμα της Αλιάρτου είναι επίσης χωρίς ρεύμα. ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΊΑ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ.

3. πολλοί δρόμοι καθαρίζονται απο κορμούς και κλαδιά δένδρων και απαιτειται ιδιαίτερη προσοχή.

4. Πολλά κλαδιά κρέμονται από δένδρα και ειναι επικίνδυνα.

5. Ίσως υπάρχουν στύλοι ή καλώδια επικίνδυνα .Ελέγχονται.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΈΤΩΠΑ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση