- ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κετσπάγια: «Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου»

Κετσπάγια: «Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου»

Ketspaia

Ένα μήνα μετά την απομάκρυνση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Τιμούρ Κετσπάγια, φιλοξενούμενος στην κυπριακή ιστοσελίδα “supermpala.com“, απαντά, έστω και ετεροχρονισμένα, σε όσα ακούστηκαν σε βάρος του ίδιου και της δουλειάς που γινόταν στους ερυθρόλευκους, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος μόνο καλά έκανε τη δουλειά του.

«Εγώ έκανα τη δουλειά μου και ξέρω ότι την έκανα καλά και πέτυχα τους στόχους που είχαμε θέσει και ο κάθε άνθρωπος που ήταν κοντά ξέρει πόσα ψέματα λέγονται, όπως και ο κάθε άνθρωπος που σκέφτεται καθαρά και λογικά καταλαβαίνει», είπε ο Γεωργιανός τεχνικός και συνέχισε.

«Μια ομάδα χωρίς καλή φυσική κατάσταση δεν μπορεί να κερδίσει τόσα παιχνίδια και εγώ θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκριση στο Champions League με την κατάσταση που επικρατούσε το καλοκαίρι στην ομάδα».

Ο πρώην τεχνικός των ερυθρόλευκων βάζει νέο στοίχημα στην προπονητική του καριέρα και πλώρη προς την πατρίδα του, πλέον, παίρνοντας από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερτα τα ηνία της Εθνικής Γεωργίας, με βοηθούς του, ξανά, τους Σοσό Τσέντια και Μιχάλη Μιχαήλ.

Αφήστε μια απάντηση