- ΑΡΘΡΑ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κε Μουλκιώτη ακόμα με την Extral να βρεθεί λύση?

Η πλήρη απαξίωση, στους εργαζόμενους της EXTRAL συνεχίζεται.Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναφέρουμε και τα υπόλοιπα εργοστάσια που έχουμε κάνει ρεπορτάζ (βλεπε Πετζετάκις).

Αναφέρουμε στον τίτλο, τον Βουλευτή της Βοιωτίας του ΚΙΝΑΛ κ.Μουλκιώτη, γιατί από οτι γνωρίζουμε είναι άμεσα εμπλεκόμενος σε αυτήν την υπόθεση,με την παλιά επαγγελματική του ιδιότητα σαν νομικός.Επειδή πλέον, έχει περάσει στο Ελληνικό κοινοβούλιο, δεν έχουμε ακόμα στα χέρια μας ,ένα δελτίο τύπου να μας ενημερώσει,αφού ειναι και ο μόνος γνώστης της υπόθεσης,για την παρεμβασή του ,στα αρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών ,ώστε επιτέλους να δικαιωθούν, οι εκατοντάδες εργαζόμενοι της βιομηχανίας EXTRAL, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Στην υπόθεση να αναφέρουμε οτι έχει απασχοληθεί και ο πρώην Πρόεδρος και περιφερειακός σύμβουλος ,νομικός κ.Ψυχογιός.

Όσον αφορα το Εργατικό Κέντρο Θήβας ,ακόμα περιμένουμε να παρέμβει στο να λάβουν ,αυτά που δικαιούνται οι εργαζόμενοι.

Είναι λυπηρό, να έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι θεσμικούς ρολους, η να έχουν περάσει απο αυτούς και ενώ να στέλνουν στις παρεμβάσεις τους αρκετά Δελτία Τύπου και ένα από αυτά,να μην αναφέρουν τίποτα,για τους εκατόνταδες εργαζόμενους.

Ειναι λυπηρό επίσης, μια τράπεζα να κρατά τα χρήματα των εργαζομένων μέχρι και σήμερα και να μπλοκάρει η διαδικασία.

Διαβάστε παλαιοτερό μας άρθρο σχετικά με τους ανέργους της EXTRAL.

Οι εργαζόμενοι κύριοι, δεν είναι απλα αριθμοί..είναι άνθρωποι και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν, όσοι εμπλέκονται σε μια υπόθεση συγκεκριμένη.

Βεβαίως από το κάδρο των ευθυνων ,δεν βγάζουμε την κ.Πούλου και τον κυβερνητικό βουλευτή κ.Κουτσούμπα.

Τα δεδουλευμένα τους άμεσα,αρκετά με την συνεχιζόμενη αδιαφορία.

Πούλιος Παναγιώτης.