- ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΙΝΑΛ για Μητσοτάκη: Επανέλαβε τους όρκους πίστης του στην τήρηση των δεσμεύσεων Τσίπρα για υπερπλεονάσματα και προσφυγικό

 

Τα βέλη του κατά του Πρωθυπουργού στρέφει το Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Το ΚΙΝΑΛ κατηγορεί στον κ. Μητσοτάκη ότι επανέλαβε σήμερα “τους όρκους πίστης του στην τήρηση των δεσμεύσεων Τσίπρα για τα υπερπλεονάσματα και την απαλλαγή την Ευρώπης από την ευθύνη αντιμετώπισης του προσφυγικού/μεταναστευτικού”.

Σύμφωνα με το ΚΙΝΑΛ “οι προβλέψεις για αναιμική ανάπτυξη και το SOS που εκπέμπουν τα νησιά μας και όλη η χώρα, αποδεικνύουν τα επικίνδυνα αδιέξοδα της επιλογής του”.

Η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση ότι ο Πρωθυπουργός: “τουλάχιστον κατάλαβε και ουσιαστικά υιοθέτησε τη θέση μας ότι η αντιμετώπιση της ανομίας στα Πανεπιστήμια συνδέεται άμεσα με την διάπραξη αξιόποινων πράξεων. Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα’ γιατί δεν θα είχε χαθεί η ευκαιρία μιας λειτουργικής ρύθμισης για το άσυλο με ευρεία συναίνεση. Πάλι καλά…”.