- ΒΟΙΩΤΙΑ

Λειτουργία σχολείων στην Βοιωτία

Δήμος Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 τα σχολεία Α’θμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν μαθήματα κανονικά στην ώρα λειτουργίας τους, εκτός των σχολείων στις Κοινότητες Κυριακίου, Δαύλειας και Αγίας Τριάδας που οι μαθητές θα προσέλθουν στις 10:00.

Οι βρεφονηπιακοί/παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

Δήμος Τανάγρας

O Δήμαρχος Τανάγρας Περγάλιας Βασίλειος,  αποφασίζει οτι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετός) που υπάρχουν σε πολλές περιοχές του Δήμου Τανάγρας, αύριο Τετάρτη 20-1-2021

  1. Τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί, σε ολόκληρη την Δ.Ε Δερβενοχωρίων (Σκούρτα, Πύλη), σε ολόκληρη την Δ.Ε. Ταναγρας (Ασωπία, Άρμα, Καλλιθέα, Τανάγρα, Αεροδρόμιο Τανάγρας) καθώς και στην Κοινότητα του Αγίου Θωμά της Δ.Ε. Οινοφύτων,  θα παραμείνουν κλειστά.
  2. Τα Δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί στο Σχηματάρι, την Οινόη τα Οινόφυτα και το Δήλεσι θα ξεκινήσουν από τις 10,00 το πρωί.

Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, η ώρα προσέλευσης των μαθητών ορίζεται στις 10:00 π.μ. σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας για την ασφάλεια των μαθητών.

     Ο Δήμαρχος

    Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

    Ιωάννης Σταθάς

Λειτουργία Νηπιαγωγείων – Δημοτικών Σχολείων και Παιδικών – Βρεφικών Σταθμών του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων την Τετάρτη 20-1-2021 

Με απόφαση του Δημάρχου κου  Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της:

  1. Τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που ήδη επικρατούν στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.
  2. Τη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 20-1-2021 τα  σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά), καθώς και οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από τις 10.00 π.μ.

Δήμος Ορχομενού

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπως και οι Παιδικοί σταθμοί στο δήμο Ορχομενού, θα λειτουργήσουν αύριο κανονικά