- ΘΗΒΑ

Λυκειον των Ελληνίδων ΘΗΒΑΣ: Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Επιστήμονα, Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Ρωμανά

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Επιστήμονα, Δημοτικού Συμβούλου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ -ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΡΩΜΑΝΑ, έστειλε το ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ –Παράρτημα ΘΗΒΑΣΑκολουθεί η επιστολή:«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του συμπατριώτη μας Δημοτικού Συμβούλου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ -ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΡΩΜΑΝΑ συζύγου της Β΄ Αντιπροέδρου του ΛτΕ Θήβας και Εφόρου του Φιλολογικού Τμήματος κ. Μαρίας Κόρδατζη.

Ο Παναγιώτης Ρωμανάς τίμησε με την παρουσία του και τη δράση του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, το οποίο υπηρέτησε ως μαχητής Σύμβουλος με πάθος και άποψη.

Ο αγωνιστής που τίμησε τις ιδέες και ιδανικά του στα κοινωνικά, πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα.Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την τεράστια απώλεια του υπέροχου ανθρώπου , της ευγενικής και ευαίσθητης ψυχής για την οικογένειά του, τους συντρόφους και φίλους του, συνεργάτες, συναδέλφους και την τοπική κοινωνία.

Η απώλειά του έλλειψη βαριά και σκιά για όλους, η μνήμη του με ανεξίτηλα γράμματα χαραγμένη στην ψυχή μας.Εκφράζουμε με βαθιά θλίψη τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σύζυγό του, αγαπημένη του Μαρία και στα δυο θαυμάσια παιδιά του Δημήτρη και Θάνο.

Καλό σου ταξίδι φίλε Παναγιώτη, θα σε θυμόμαστε πάντα με εκτίμηση, αγάπη και θα σε ευγνωμονούμε για την πλούσια πολύπλευρη δράση και προσφορά σου στην αγαπημένη σου Θήβα».

Για το Δ.Σ του ΛτΕ Θήβας

Η Πρόεδρος Δήμητρα Γ. Αγάτσα