- ΘΗΒΑ

Μήνυμα και παρουσίαση του συνδυασμού της Αυτοδιοικητικής Ενότητας

Καταθέτοντας το ψηφοδέλτιο της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για το νέο Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων, πιστεύουμε ότι εκπληρώσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσδοκία των συνδημοτών μας για ανανέωση και μια νέα ελπιδοφόρα πορεία που θα ανατρέπει πολιτικές του παρελθόντος και θα επαναφέρει το ήθος, την εντιμότητα και τη συνέπεια στην άσκηση της δημοτικής εξουσίας.

Σε μια ιδιαίτερα δυσμενή πολιτικά και οικονομικά συγκυρία, η ανάδειξη μιας αδέσμευτης και διεκδικητικής δημοτικής παράταξης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την προώθηση των τοπικών προβλημάτων, ενάντια στην κοινωνική αναλγησία της κεντρικής εξουσίας και στην ασυδοσία των ιδιωτικών συμφερόντων.

Η στελέχωση του ψηφοδελτίου μας έγινε με αναφορά στην καθαρότητα των αρχών και των θέσεων που περιλαμβάνονται στην ιδρυτική μας διακήρυξη και με γνώμονα τη δημιουργία μιας συμπαγούς ομάδας, που με ανιδιοτέλεια και με αδιαπραγμάτευτη εντιμότητα θα κληθεί να διαχειριστεί τα δημόσια πράγματα του Δήμου μας.

Οι κοινότητες στις οποίες δεν υπάρχει υποψήφιος του συνδυασμού μας στο τοπικό ψηφοδέλτιο μπορούν να εκφραστούν μέσα από το ψηφοδέλτιό μας, στηρίζοντας τους εκπροσώπους μας στο κεντρικό συμβούλιο του Δήμου. Υπόσχεσή μας είναι ότι όλα αυτά που δυσαρέστησαν και απογοήτευσαν τους πολίτες θα αλλάξουν από τις πρώτες ημέρες της δικής μας παρουσίας στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων, επιβάλλοντας αρχές και αξίες στην άσκηση της Διοίκησης σε όλα τα επίπεδα. Καλούμε όλους σας να στηρίξετε με την ψήφο σας το ψηφοδέλτιό μας, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ανατρέψουν χρεοκοπημένες πολιτικές του παρελθόντος, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και ενάντια στην επιβολή της ανεξέλεγκτης ιδιωτικής παρέμβασης εις βάρος του περιβάλλοντος, του κοινωνικού συνόλου και του Δημοσίου συμφέροντος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 8 μ.μ., η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Χαλβατζή, θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση του Συνδυασμού της και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Επαμεινώνδα 71 (μπροστά από τη στοά).

Καλούμε όλους τους πολίτες που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα στο νέο Δήμο μας, να συστρατευθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια.

Αφήστε μια απάντηση